cum sa devii geniu pentru numai 200.000RON

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Intr-un interviu spunea ca el obisnuieste sa dedice studiului cate 8-10 ore pe zi. Plecand de la premisa ca a spus adevarul, este un lucru mai mult decat admirabil.

Nu inteleg de ce hodoronc tronc "unchiesul" este luat drept etalon pentru decaderea invatamantului romanesc. A mers la studii pentru diplome? La 58 de ani??? Vorba lui Androix, sa stea pe buda si sa le admire ce frumoase sunt???

Bravo lui! Dupa parerea mea este de admirat determinarea lui. Altii ar fi vandut un imobil ca sa calatoreasca sau ca sa-si cumpere "tzoale" (vezi generatia tanara) pe cand el a facut-o pentru a-si putea permite sa studize.

PS. Sa inteleg ca daca eu la pensie obtin o diploma de medic inseamna ca fie am cumparat-o fie sunt sclerozata?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
poze cu noi Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ
In ce sens formalitate? Adica vin subiectele rezolvate, sau cum?

"Studentii" se fac ca le rezolva. "Profesorii" se fac ca le corecteaza. Am pus ghilimelele pentru ca la Spiru Haret nu prea sunt nici studenti dornici de carte si nici nu predau profesori care se respecta.
Ca sa nu se inteleaga ca arunc anatema doar asupra acestei "universitati" trebuie sa completez ca in majoritatea institutiilor de invatamant superior din Romania (si de stat si private, la gramada) se procedeaza la fel. Cancerul invatamantului romanesc este generalizat; Spiru Haret este o tumora printre multe altele, atata doar ca este cea mai mare si inca una uriasa (precum tumorile alea de zeci de kile pe care le vezi la stiri cand sunt operate).

PS.
Pe vremuri, cand grosul politehnistilor bucuresteni se varsa in Polizu si-n Calea Victoriei, circula o vorba: doar daca te calca tramvaiul nu termini facultatea . Asta era pe vremea lui Ceasca cand indicatiile de la partid erau sa se asigure un flux continuu de ingineri si lenesii care totusi nu treceau examenele (caci totusi se facea carte si se dadeau examene rezonabile) repetau intr-una anii (ca doar nu costa nimic repetarea, doar o gasca sau un bax de Kent pentru o scutire de 2-3 luni).
PPS. Si cu aseistele circula o vorba, dar n-o spun caci se mai supara vreo coforumista (si totusi bila sta acolo )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Bravo lui! Dupa parerea mea este de admirat determinarea lui. Altii ar fi vandut un imobil ca sa calatoreasca sau ca sa-si cumpere "tzoale" (vezi generatia tanara) pe cand el a facut-o pentru a-si putea permite sa studize.

PS. Sa inteleg ca daca eu la pensie obtin o diploma de medic inseamna ca fie am cumparat-o fie sunt sclerozata?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
poze cu noi Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Eu una imi doresc ca la varsta aia sa am fonduri suficiente sa calatoresc prin toata lumea,nici nu stii cat de multe lucruri poti invata astfel.Evident,mai putin grilele de pe site-ul lui Spiru Haret.
Eu una cred ca o diploma ii era suficienta,daca dorea sa stie,sa cunoasca putea sa o faca si fara o patalama dubioasa.El cred ca a vrut la kg ,dar tot kg ala nu face cat diploma obtinuta de parintii mei acum 35 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:

Iau raspunsurile la grile de pe forumurile lor.

Exemple:
http://forumspiruharet.ro/anunturi-administrative-f30/
http://www.spiruharet-vn.myforum.ro/

Cunosc un asemenea student: sofer, aproape 50 de ani, agramat, dar ambitios - vrea sa fie licentiat. Nu conteaza cum. La examene, sustinute foarte ciudat (oricand intre orele 8 si 16), era sfatuit de secretara sa vina la prima ora pentru ca abia dupa ora 9 dadeau drumul camerelor video de supraveghere online a salilor. Asa ca se ducea la 8 cu hartiuta pe care avea raspunsurile (1-b, 2-c, 3-a etc.), in 10 minute termina rezolvarea si dupa, se lauda in stanga si-n dreapta cu 10-le luat
Aaaa, uitam de faptul ca, "capabil" fiind, a facut 2 ani intr-unul ca sa termine tot in 3 ani ca si ceilalti, desi era student la drept si legea zice clar ca trebuie 240 de credite.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023
Sa inteleg ca daca eu la pensie obtin o diploma de medic inseamna ca fie am cumparat-o fie sunt sclerozata?

La medicina sunt si examene practice. La batranete iti mai tremura mana si ... nu se stie (patesti ca Ciomu ).

Daca unchiesul ar fi facut o a doua facultate la batranete (am avut si eu un student la vreo 50 de ani, nu tinea pasul dar totusi era inimos, tragea tare si vroia sa invete, a puscat un 6 muncit si meritat la a doua restanta), si-apoi hai de la noi, inca una, mai treaca-mearga. Avea tot respectul nostru.

Chestia cu 10 facultati din care 6 (SASE) simultan!, plus inca doua pe teava, este de cascadorii rasului. Sunt penibili atat mosulica cat si Spritzu Haret si profesorii care au semnat in catalog in dreptul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Si uite asa a ajuns de rusine numele unui om cāt se poate de onorabil, adica Spiru Haret :(

Hotarāt lucru, nici dupe ce-ai murit nu scapi de rautatile lumii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Citat:

Exemple:

Cunosc un asemenea student: sofer, aproape 50 de ani, agramat, dar ambitios - vrea sa fie licentiat. Nu conteaza cum. La examene, sustinute foarte ciudat (oricand intre orele 8 si 16), era sfatuit de secretara sa vina la prima ora pentru ca abia dupa ora 9 dadeau drumul camerelor video de supraveghere online a salilor. Asa ca se ducea la 8 cu hartiuta pe care avea raspunsurile (1-b, 2-c, 3-a etc.), in 10 minute termina rezolvarea si dupa, se lauda in stanga si-n dreapta cu 10-le luat
Aaaa, uitam de faptul ca, "capabil" fiind, a facut 2 ani intr-unul ca sa termine tot in 3 ani ca si ceilalti, desi era student la drept si legea zice clar ca trebuie 240 de credite.

cristina d.

Daca am extinde un pic intervalul de varsta si am mai adauga cateva meserii si sexul feminin cel ambitios,am obtine absolventul spiru,saracu spiru,ce ironie,numele unui reformator dat unei astfel de cangrene.Eu am inteles ca rectorul e unul bondrea care s-a ocupat de "cariera" Elenei Ceausescu.Si ca are drept hobby obtinerea de fotografii in care el apare alaturi de personalitati nene ,el este un om important.
Si am mai auzit ca este a doua facultate din lume ca numar de studentiDin pacate,nu intrsa in Cartea Recordurilor.Aaa,prima era o universitate iraniana....

Mergi la inceput

Vai,gabi,cred ca mi-ai luat-o inainte cu numele lui Spiru Haret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Ma da` rai mai sunteti unii. Sau poate invidiosi? Ia puneti si voi mana pe carte, sau.. nu.. daca e atat de usor

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Citat:

Exemple:

cristina d.

Pai deci au grile cu intrebari.(sa zicem..100) Unul le rezolva, ceilalti le copiaza si le invata pe de rost?

Ceva de genul:
cati ani are X?
a-20 de ani
b.30 de ani
c.40 de ani
raspuns corect: a

Pai macar tot memoreaza ceva...ca presupun ca la examen nu le cade toata materia(grila) deodata.

Vezi mey Capcaune, daca nu esti la Spiru n-ai de unde sa stii

Mergi la inceput