Trataente fertilitate ambii parteneri
Raspunsuri - Pagina 2
ANITA75 spune:
gabriela dr. ce i-a spus sotului? i-a dat vreun tratament a zis ca vei ramine natural?
gabrieladlu spune:
Ia dat numai antidetoxifiante constant in vitaminele A, E, C si complex de vitamine si minerale. Eu i- am dat si acid folic. Si intr- o luna calitatea spermei a crescut cu 20%. Nu am mai repetat analiza dar cred ca a mai crescut de atunci. Da medicul a zis ca sunt sanse sa raman. Eu cred ca ne- ar ajuta pe amandoi si Sovata. De aia vreau sa merg. Cred in tratamentele naturiste. Prea multe chimicale nu ajuta.... Asa ca meregem inainte asa... Cu speranta! Din nefericire avem peste 30 ani si deja e mai greu. Sper sa ramanem pana in iarna. In cazul in care credeti in cele Sfinte, este un preot la Targu Lapus care face minuni. Mi- a zis ieri o fata ce incearca sa ramana ca vrea sa ajunga si acolo. Sotul tau sufera de acelasi lucru? Iau si eu acid folic - e vitamina B9- ce regenereaza celulele din organism si ajuta la fertilizare. Nu are efecte negative. Poti lua zilnic cat timp vrei tu. Trebuie sa cauti in doza de minim 5mg. Eu iau de vre- o 6 luni. Acidul asta se ia si dupa ce ramai insarcinata. Il ajuta pe bb in dezvoltarea si intarirea sistemului osos. Va pup! Sa auzim de bine! 
gabrieladlu spune:
, fetelor mai am o saptamana si plec la Sovata. sunt atat de nerabdatoare.... va tin la curent....va pup
, poate va dau o veste buna dupa aceasta "calatorie"...
....
camrynna spune:
Buna sunt noua pe forum si am probleme cu conceptia ..am incercat si FIV cu ICSI
si am avut 3 embrioni transferati ...nu s-au prins
suntem disperati ca sotul are 46 de ani si a fost diagnosticat cu oligoasthenospermie severa ...nr. mic de
, plus ca sunt lenesi ...
eu am ovare polichistice , si , de la FIV incoace , CM-uri la 50 de zile , sau sangerari intre CM-uri ..sunt la pamant hormonal ..tb analize ...ca nu pot face FIV 2 cu hormonii in halul asta..
am cumparat Branca Ursului si napraznic pt. amandoi ...dar in prezent iau anticonceptionale ( recomandate de medic , ca sa refac endometrul ) , si nu stiu daca sa iau sau nu Branca Ursului la CM -ul ce vine ...
Ce sfat imi dati ?
gabrieladlu spune:
buna fetelor!
va scriu din sovata de la hotel alunis. e super. am platit 110 lei cazarea pe camera cu 30 o masa pt 2 persoane si acces la amandoua piscine cu apa dulce, sarata si sauna incluse in pret, acces gratuit si nelimitat.... e mult mai bine decat la pensiuni sau vile. e foarte bine. tratamentu sa dea rezultat ar trebui sa dureze cam 20 zile, dar macar 10 daca nu mai mult, iar eu nu pot sta decat 5 :(. problema este sa nu fiti la menstruatie, pentru ca nu puteti face tratament deloc. va recomand... treaba e buna.... va mai tin la curent... va pup!
p.s. se face tratament in toata perioada anului.dupa 15.09. sunt si oferte, e mai ieftin.
va tin la curent
tveety spune:
Ceau bine v-am gasit 
Si eu cred in Sovata, insa nu si in cazul nostru, sotul ale oligoastenozoospermie
si vom avea in 7 octombrie prima consultatie la Szeged pt FIV.
Insa am fost fff multumita de faptul ca am citit despre tratamentul si procedura cu care se face tratamentul la Sovata. Daca nu reusim cu FIV poate incerc si tratamentul desi daca la mine e ok si la el sunt probleme e mai greu.
Noi inainte sa stim de cauza infertilitatii noastre ne-am dus pt un weekend la Sovata si
daca luna de luna aveam cilul de 28 zile, tocmai atunci s-a trezit organismul meu sa-si ia concediu si rusii au venit la 32 de zile. Am planificat tocmai la ovulatie, m-am dus la ginecolog insa nu a vazut sanse sa ovulez in acel weekend. Mi-a recomandat sa folosesc test de ovulatie, toate -. Noi am prestat de placere, apoi ne-am reintors si n-am prestat toata saptamana, timp in care eu am avut ovulatie 

si nici nu am stiut. Asa ca la noi na-a fost sa fie Sovata cu noroc, nu era timpul "potrivit" Apoi din cauza testelor - si pt ca medicul me-a zis ca ovulul este prea mic am tras concuzia, ca eu sunt de vina pt infertilitatea noastre, ca nu am ovulatie. Si am trait ca proasta 
din iulie pana in ianuarie, si am plans si am tot plans 
, pana m-am hotarat sa ma duc la medic iar: surprize ovul de marime potrivita, alte teste unde a iesit un + super, dar nu bebe. Apoi a facut al meu spermograma si am depistat adevarata cauza....la el.Iar urologul nu i-a gasit nimic anormal.
Deci sa nu renuntati daca un rezultat da gres, daca un weekend nu iese pt ca dam vina poate pe ceva care nu are nicio legatura. Sa speram ca tocami in luna asta se va intampla o minune si in viata noastra.
(Eu nu cred, ca doamna care a avut carne pe trompe tocmai pt ca a fost 3 zile la Sovata a ramas gravida, este un timp prea scurt dar a fost o minune nu contest. Eu zic ca a fost mai mult mana lui Dumnezeu daca apa din Lacul Ursu
)
Gabriela sa scrii cum a fost si sa fie cu noroc sederea voastra
pt toti.
http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png
gabrieladlu spune:
Buna fetelor!
Treaba e cam asa: am luat trimitere de la medicul de familie si adev salariat si m- am prezentat la baza de tratament de la Alunis, la medicul de acolo. M- a consultat si mi- a zis: ovare micropolichistice, dar in urma tratam hormonal facut microchistii se elimina la ciclu si uter un pic cam mic, dar nik de speriat. OK! Mi- a dat: tampoane intravaginale cu namol, irigatii vaginale si unde ultra scurte. Astea 3, odata pe zi, 4 zile ca atat am putut din cauza CM
. Dar un tratament normal dureaza 20 zile. Se accepta minim 10, dar nu mai putin. Mai fac ei exceptii, dar...., in fine. La mine a acceptat pt ca nu am probleme si am facut ca nu- mi strica. Vreau sa va zic ca vineri am facut ultimele proceduri, iar sambata am inceput sa sangerez la pipi
, ma ustura vaginul de palngeam
; dupa care duminica am inceput sa elimin chistii fara sa fiu pe ciclu. Fetelor m- am bucurat enorm!!!! L- am trimis pe sotul, intre timp la Tg. Mures, la o clinica sa faca un control la urolog (el fiind cauza). Ia dat sa faca o urocultura si o spermocultura. Analizele au iesit imbucuratoare. Varicocelul de care ne temeam noi, nu e o pb atat de mare. Trebuie sa faca o luna tratament cu antibiotice si sa repete analiza. Sa speram ca a rasarit soarele si pe strada noastra.
Am mai fost cu o prietena care are uterul cat "o cireasa", asa ia zis medicul si ciclu neregulat. Ea trebuia sa stea neaparat 10 zile... (adik minimul), dar financiar nu si- a permis, dar oricum la cateva zile ia venit CM. Cred ca incepe sa se regleze. Fetelor.... va recomand tratamentele de acolo. Sunt usor de suportat si eficiente....zic eu.
Daca mergeti cazati- va la Alunis ca e mai convenabil. Faceti tratamentul tot acolo. Si daca va cazati ca si cum ati fi la odihna, iar procedurile pe cont propriu, aveti acces gratuit la piscina cu apa sarata, apa dulce si sauna. Procedurile sunt 20 lei de una.
Medicul mi- a mai recomandat, ca daca chiar nu voi putea face un copil natural....si ma gandesc sa fac o nseminare sau un FIV, sa merg 5 zile inainte acolo, "sa pregateasca terenul" si sa am sanse mai mari sa se prinda din prima. Daca tot incercam atatea pt un bb, merita si asta... Oricum, daca rezultatul acesta nu va da rezultate la sotul meu, am de gand sa incerc si tratamente naturiste. Daca incerc am sa va dau reteta.
Am intalnit la Sovata o doamna ce a lucrat la fabrica de medicamente undeva in Bucuresti, inginera. Mi- a zis ca ea nu ia pastile nici pt migrene. Daca am sti ce efecte au, nu ne- ar mai trebui... Si ca fiica dumneaei a suferit de cancer si a vindecat- o in totalitate numai cu tratamente naturiste si ca nu ia dat nici macar o pastila.
Sper ca experienta mea sa va ajute cu ceva. Oricum intentionez sa mai merg 5 zile.... macar... dar iarna ca totul este in interior si costa mai putin....!!! Va
pe toate!!!!