Fibrom uterin (24)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Cristela, cu curaj, inainte! O sa castigam noi cumva lupta cu monstrii!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Fetelor, va pup.

Gina, abia astept sa se confirme rezultatul testului.Si eu sunt la fel,in general ma abtin sa ma bucur prea tare de ceva pana nu sunt sigura ca va fi bine.

N-am uitat de capitol dar am intarziat pt ca sunt tare prinsa, citesc non-stop :( maine am test si vineri altul si nu reusesc sa acopar materia decat cu f mari eforturi( e geografie, de ex avem la testul de maine o singura provincie de aici care face cat 10 Romanii(intindere)-si despre care nu stiam mai nimic.Ce e logic e mult mai placut de invatat dar orase, festivaluri, atractii si alte de-astea pt fiecare in parte e prea de tot.Poimaine am iarasi ceva si trebuie sa acopar 2 capitole plus unul de repetat. Pe langa asta am si alte ore asa ca va imaginati, stau numai cu paracetamoale si asprine, plus calmant ca sunt stresata bine de data asta.

Am deschis capitol nou, le mai aranjez eu pe parcurs, deocamdata ne vedem aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Buna fetelor!
Cristela imi pare rau pentru rezultatele primite. Curaj! Esti tanara, trebuie sa lupti!!!Sigur vei invinge!
Arinna imi pare bine ca esti printre noi, destul de rar, dar am inteles care e situatia la tine! Probabil ca fiecare dintre noi are un destin bine stabilit de la inceput si noi nu avem cum sa fugim din calea sortii. Poate reusim sa imbunatatim cumva-ceva..., nu stiu. Hai ca m-a apucat melancolia. Ca sa revin cu picioarele pe pamant pot sa va confirm ca DA sunt insarcinata in 3 saptamani. Sunt fericita dar si ingrozita pe de alta parte, sunt la inceput de drum.... DOAMNE AJUTA!!! sa fie bine si pentru mine si pentru toate fetele care lupta sa aiba bebe!!
Va pup pe toate si va astept cu vesti bune!!

Mergi la inceput