Piatra Neamt, Perla Moldovei (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Si eu traiesc! Vacantza placuta, concediu super la toate plimbaretele din perioada asta!!

Copiii mei iar sunt la Dorohoi. I-am dus in we.
As intra si eu mai des sa scriu pe aici, ca oricum sunt la calculator toata ziua, dar nu mai stiu ce sa zic. Nu facem nimic spectaculos.

O zi buna sa aveti!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Oooo, Ana, Laura, ati mai aparut prin zona...bravo!
Toata lumea pleaca la mare numai eu mai am de asteptat...uf....macar de-as mai avea rabdare, da' nu prea mai am de unde s-o iau...tare mi-e dor de concediu...

Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2

Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

'Neata!
Trezireaaaa!!!!
Ce-i cu voi?

Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2

Teledon pentru Dan

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Vacantza, vacantza .. dar chiar toate dormim?!?!
Ia poftiti una calda si neagra!

Ce faceti in we? Fugiti undeva? Noi avem in plan o excursie la Iasi.
Un we frumos!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

'Neata!
Eu sunt treaza demult, mey! Dar tare as mai fi dormit, recunosc...
Carmen, abia astept sa revii sa ne povestesti cum fu in Grecia!
In week-end nu fac nimic special, ca una bucata tati lucreaza...cam non-stop...

Lora, mami de Iustina

Teledon pentru Dan

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !Observ si eu ca fetele isi cam fac de cap,am tot intrat si am vazut ca lipsesc cu desavarsire.

Noi suntem bine,mai iesim,ne plimbam,ne jucam si tot asa.De ieri am o pofta nebuna de a umbla prin magazine,dar cu Razvan dupa mine...nu prea imi iese.

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza fetele!
Vin dupa o saptamana si gasesc doar o pagina scrisa ... se cunoaste ca sunt fetele in concediu!
Noi ne-am intors aseara de la mare, ne-am mai relaxat putin, atat cat se poate, la noi. Dupa toata campania care s-a facut litoralului romanesc anul asta te-ai fi asteptat sa ne primeasca cu paine si sare si cand colo ... nu mai zic, cunoastem cu totii situatia de pe litoralul nostru dar parca anul asta a fost prea de tot.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Cristina, bine ai revenit de la mare! In ce statiune ati fost? Poze?
Carmeeeen, cum fu in Grecia? Vino si povesteste si pune poze multe!!!
Noi pana la urma am plecat cu Laura la Iasi vineri si de acolo am ajuns cu niste rude pe la Lepsa, prin Cheile Tisitei, in Vrancea..a fost fain, e frumoasa zona, aviz amatorilor!
O zi buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

Teledon pentru Dan

www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

salutare fetele!!!!!!
ajunsei si noi pe pamant romanesc,cum era de asteptat,a fost frumos in grecia,cald dar si cu ceva ploite,am stat in camping la cort ca asat am mai gasit dar nici de cautat nu am cautat mult ca nea placut acolo,bani nu ff multi am cheltuit,ca idee doar 600 euro am avut la noi si a fost ok pt 9 zile,stefi s-a simtit excelent,numai in apa a stat ,cu papa a fost iar bine ,am gatit acolo dar si la rest.am incercat bunatatile lor,asa ca suntem multumiti si mai incercam si la anul cu siguranta,atat ca drumul e obositor dar te obisnuesti,mam bucurat pt copii ca au fost ok la drum,chiar mau surprins,am mai avut cu noi 2 fetite de 2 si 6 ani,pozici am sa pun dar sa ma hotarasc ce selectez ca am fff multe
acu spor la munci sa am cat si voua va doresc pt cine mai e la munci si vacanta placuta pt celelalte plecate,ne mai auzim,o saptamana buna sa aveti.

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Lora, noi am fost la Saturn. Am si poze, trebuie sa le descarc.
Carmen, bine ati revenit si voi din concediu! Asteptam poze, sunt si eu curioasa cum e pe acolo, poate la anul, cine stie, daca ne pun si fetele care urmeza sa plece niste poze din paradis ne-am convins.
La noi a fost prea din scurt, in mod normal saptamana asta trebuia sa plecam, asa ca nu am avut prea multe optiuni. Mi-e ciuda, totusi, pentru ca, pe banii nostri, niste hotelieri au senzatia ca pot face orice, sa te tina in aceeasi mizerie iar lumea sa dea buluc in fiecare vara. Ca impresie generala mizerie foarte mare si foarte multa, mai ales plaja. Cu toate astea am resit sa le ignoram si sa nu lasam toate astea sa ne strice concediul si zic eu ca ne-am simtit bine, Stefan a stat numai in apa, care era extrem de calda - parca niciodata nu a fost asa calda. Spre surprinderea mea a fost foarte intelegator, nu mai vroia in toate tiribombele de prin statiune. S-a tras in niste masinute cu un singur loc, ptr copii care aveau acceleratie si trebuia sa o conduca singur si am constatat ca e mai bun sofer ca mine, lua virajele asa de bine ca m-am mirat si eu si ta-su. In fine nu ne-am bronzat foarte tare, am stat mai mult sub umbrela pentru ca era foarte cald. Ori in apa ori sub umbrela.
Cam atat despre noi, asteptam impresii de la Carmen, mai pe larg!

Mergi la inceput