Piatra Neamt, Perla Moldovei (67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

N-am putut veni la intalnire, mii de scuze! Tocmai eu...
Cum a fost?
Emma, multa sanatate lui Andrei, sa-i treaca burtica!
Va pup pe toate, ma duc s-o bag in baie pe fie-mea.

Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2

Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

A fost fain la intalnire. Am fost eu, Carmen, Mari, Laura si Dana. Am stat un pic de vorba, am baut o berica, am mai schimbat impresii.
Se anunta caldura mare!!!! Ce va racoritor, ceai cu gheata - merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !

ELLINIA - E bine orice e cu gheata !

Fetelor,nici eu nu am putut veni,am lucrat ieri dupa-amiaza,eram libera astazi,dar...poate se nimereste data viitoare..
Am vazut ( citit) ca ati schimbat ziua ,dar nu am putut lasa nici un mesaj,ca nu intrasem de pe laptop-ul meu,ci de la alt calculator si...nu am mai stiut parola

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!!!
caldura mareeeee!!!imi parleste soarele piciorusele de sub birou,ca pana acolo ajunge si am sorbit cafea si primesc si de la voi ceva cu gheata.......ne-am reunit asa un pic aseara si s-a lasaat cu bere si papa,barfee si a fost ok,,asteptam urmatoarea intalnire
azi fug la sala,nu stiu cum va fi pe caldura asta dar voi vedeaaa,am sa fac cu hainele ude pe mineee...hhhhmmm.
o zi perfecta sa aveti azi !!

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Azi la sala mergi la baiatul cel nou? Parca era miercuri si de dimineata nu? (sorry, pentru Carmen e intrebarea)

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

emma,numai merg de mult la annaspa la aerobic,merg la alta sala,la georgette,la spa mai merg doar la aquagym atata.ce face andrei?

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Si e mai bine? Unde este sala asta?

Andrei e binisor adica nu mai plange cand opresc masina in fata gradinitei sau cand il schimb acolo, dar cand trebuie sa ne despartim incepe show-ul. Mai avem o saptamana si dupa aceea pauza de o luna.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

neata fetele!!!!!
ceva rece de baut sa va ofer repede!!!!ca e caldura mareeee nenitaaaa!!!!
ce fac fetele???in wek.???...va doresc un wek.ff frumos,odihnitor si distractie daca e timp si unde
emma,sala e in spate la sediul mediului pe langa biseria Sf Gheorghe,dar e micut tare acolo,eu merg pt ca mam obisnuit de vreo 5 ani pe acolo si de aceea,ma simt bine si nu sunt conditii chiar asa frumoase ca la spa,dar poti incerca.
carmen,ramonik,andreutza,aurorra,mariana..chiar numai stim de voi??ce mai faceti???la copii
adriana, in program de venit pe la piatra pe cand?????dupa ce se mai racoreste vremea poate,la fete

carmen si stefiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Am un chef nebun de treaba, pe caldura asta...
Asa m-as duce intr-o padure, undeva, sa nu mai vad soarele, deja m-am saturat de el!
Noi in wk avem hram la socrii asa ca mergem mai la racoare, speram, mai stam sub vie, una alta!
N-am chef de nimic, mai bantui pe net, poate gasesc ceva interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare!Nu mai pot de caaaaald,ma sufoc.Plus ca azi dimineata m-a apucat harnicia si am facut un gem de corcoduseplus o sauna ( in bucatarie ).Acum am venit la serv,si am intrat in alta camera la sauna.Stiu ca mai tarziu o sa ne dorim un pic de soare...dar acum e prea mult,totusi.

EMMA - Si Razvan mai merge saptamana viitoare la cresa si apoi intra si el in vacantaVom vedea cum va fi cand se va trezi dimineata si nu va mai trebui sa mearga la camin( el zice ca asta este serviciul lui )

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput