Piatra Neamt, Perla Moldovei (67)
Raspunsuri - Pagina 14
maristef spune:
salutareeeee,
hihihi, nu stiu cum par in realitate dar in poza nu sunt deloc fotogenica (in nici un caz poza aia...)
Proaspata in club...relativ...adica de prin aprilie...
ce-i drept cam rarutz in ultima perioada...dar asta e.
Incerc sa mai recuperez ceva pe la intalniri!
Eu m-am simtit foarte bine, mi-am facut si damblaua cu friptura, am baut si o bere...
nu stiu cum era inainte pe la intalniri dar de cand am aparut eu e cam aceeasi gashka prezenta. Dupa numele de pe forum va mai stiu si eu dar ....atat.
incerc sa mai recuperez cu cititul in seara asta si mai intru maine prin zona scrisului.
pupaceala la toata gashka,
mama Biutei
LoraG76 spune:
Eu nu mai pot de somn....as dormi, dar fie-mea e de alta parere!
Noapte buna, somn usor!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lunna27 spune:
neata
Lora stai calma,doar de azi e WE..eu totusi ma minunez cat de energica e Iustina,zic asta mai ales ca ea nu doarme amiaza,pai ai mei pica inainte de 22
de Crissandrada ce mai stiti?
LoraG76 spune:
'Neata!
Daca-i rost de cafea, vin imediat!
Ce faceti?
Ana, sa-ti traiasca fetita mica, sa fie sanatoasa si fericita si sa aiba noroc! LA MULTI ANI, ECATERINA!
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
Teledon pentru Dan
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
carmenstefi spune:
neata fetele!!!!
ECATERINA LA MULTI ANI!!!!!!!multa fericire si sanatate sa aiba scumpa ta cea mica ana,alaturi de voi si de surioara cea mare
o cafea dulce va ofer dar ma alatur si fetelor care sunt mai matinale la cafea,o saptamana buna sa aveti!!!
noi am fost pe ceahlau duminica si normal ca a fost frumos si palpitant si acu incerc sa ma trezesc ca sunt cam obosita
carmen si stefiii
Adriana_78 spune:
LA MULTI ANI, scumpei ECATERINA!
Nu-mi vine sa cred ca au trecut doi ani, eram inca in Piatra cand s-a nascut
Adriana
carmenstefi spune:
iata si cateva pozici de pe ceahlau,23 august breeeee,va mai amintiti ce mai faceam noi la aceasta data au vreo 20 de ani????????oaaaa ce a mai trecut vremea???????mamaaaaaa......stegulete,dansuri pe stadion,defilari si urlete...ce vremuri!!!!
http://family.webshots.com/photo/2717402930101502053hPKzlI
carmen si stefi