Oradea * (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu trebuie sa iau vinete pt pusla congelator, e printre primele locuri la preferintele culinare ale Giuliei , sarmalele ramaan numero uno

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Pozate azi.

Bonus - flori de achimenes: rosu si mov.

Mergi la inceput

asta da colt de Rai, in culori de curcubeu
Siminel, cum esti azi ?
Care pe unde umblati ?
Noi aseara am fost la Patria in parc si ne-am intalnit cu Gabi si Lili
Iar azi mandra va incepe cursul nr 2 de inot , iar eu am oleaca cu nervii ca nu sunt eu cea care o duce, ci dadaca, si taman de la orele 16,00 asa ca nu stiu daca va fi sau nu coma de oboseli si de drum
Marius, in cat timp s-a obisnuit catelusa voastra de plush sa faca pipisikk afara sau macar intr-un loc predestinat ?

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Secretul este sa o duceti voi la locul predestinat cand se trezeste sau afara direct. De la o vreme se obisnuieste asa dar nu-ti bate capul mai scapa si acum pe gresie daca uitam de ea. Insa e usor de curatat la noi este multa gresie mai putin in camere unde avem podea laminata.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Multumesc de intrebare. Am rezistat eroic la munca, intre bilanturi, insa le-am dat de capat. Tot mai am, ca am facut azi numai 1/3 din ele. In 2-3 zile trebuie sa le termin.
Vreau ploaie, dar fara vijelii. Acasa este infernal de cald. Pare mai cald ca si afara.
E prima zi in care se vede o imbunatatire a starii de sanatate, dupa 6 zile de boala. Imi repet in fiecare zi ca am sa fiu foarte atenta la ce mananc. Vreti sa va zic ce-am mancat pt prima oara la tara si mi-a declansat tot raul? Sos de usturoi cu cartofi piure. Recunosc ca am mancat doar sa golesc farfuria, insa ce chin a fost dupa...

Mergi la inceput

ati vrut ploaie
nu va ajunge la toamna ?

Si buna dimineata, pe asa o ploaie racoritoare.
Mey, daca tine mult va bat

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu tine mult - pana duminica seara.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Ooooooooooooooof
Musai sa va bat, da` merg in urma sa vad cine a vrut ploaie

Merci de incurajari Marius cu cutulake Deci la un moment dat probabil posibil

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Nici plantele nu cresc fara apa. Hai ca ne-am racorit un pic pe-afara, caci in apartament tot canicula e.
In curand ies si eu pe-afara ca la mine se vopseste ceva si ma goneste mirosul de vopsea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

salutare!!
apuc si io sa va vad, da' in fuga.

Simi-bine ca a trecut.Nu cred sa fi fost cauza pireu' de cartofi si usturoiul, ca doar ai mai mancat.Am inteles ca sunt multe cazuri de enterocolite si viroze digestive.

Daria-ceva incantatii sa vina soarele?? Ha? ca io-s depresiva deja...mie,zau ca mi-e frig...plsss...

Noah, fug!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput