influenta spoturilor publicitare
Raspunsuri - Pagina 2
mami_alexia spune:
Reclama de la Gusto, daca ati observat, nu mai ruleaza decat dupa ora 22 (sau 23, nu mai retin)noaptea. Asta gratie unei reclamatii la CNA.
Din puctul meu de vedere, publicitatea vinde. Si modul in care ea se face e prea greu de controlat.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
adra_bell spune:
Mie mi se pare foarte mani****toare reclama de la Aptamil. Initial arata un bebelus hranit la san "cea mai buna alegere", apoi spune ca alaptatul inceteaza (dar de ce bre sa inceteze?!) si arata tot un bebelus de 4-5 luni in bratele mamei, hranit cu lapte praf, "inspirat de laptele matern"
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
lacryyyy spune:
Am auzit de curand o mica povestioara vis-a vis de reclame!
Stiti cine plateste pretul pe reclama?
Aflati ca noi cumparatorii! Pretul pe care o firma il plateste pe reclama, este inclus in pretul pe care noi il platim pe acel produs.
Mai exact cateva secunde de publicitate la tv costa in ordinea miilor de euro. Mii de euro pe care ii platim noi consumatorii, pentru ca, cumparam acel produs.
Valoarea reala unui produs, pe care in mod normal il luam la 10 lei din magazin, este de 2 lei. Restul de 8 lei este publicitate si adaos comercial pus de magazine, distribuitori...etc.
Cumpar produse din magazine, dar le cumpar pe cele de care stiu ca am fost multumita nu pentru reclama pe care am vazuto la tv.
De altfel pot sa va spun ca daca nu ar exista tv.pentru mine nu ar fi nici o pierdere. De cativa ani eu nu ma mai uit la tv decat la un film bun si asta se intampla foarte rar...si i-mi este foarte bine asa. Am mult mai mult timp pentru mine si familia mea. De altfel am luat decizia aceasta din cauza ca i-mi dispace faptul ca
televiziunile arata parte negativa a societatii...ce i-mi lasa un gust amar. Ma refer la stirile gen pro tv...
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lacryyyy De altfel pot sa va spun ca daca nu ar exista tv.pentru mine nu ar fi nici o pierdere. De cativa ani eu nu ma mai uit la tv decat la un film bun si asta se intampla foarte rar...si i-mi este foarte bine asa. Am mult mai mult timp pentru mine si familia mea. De altfel am luat decizia aceasta din cauza ca i-mi dispace faptul ca televiziunile arata parte negativa a societatii...ce i-mi lasa un gust amar. Ma refer la stirile gen pro tv... |
lacry, bine ai venit in club! eu nu mai am tv de 7 ani si ma simt super bine fara el! se uita lumea ciudat la mine, la inceput ma irita, acum ma distreaza figurile shocate:"Cum??? nu ai TV??? si ce faci toata ziua?" , ai mei au incercat o perioada sa-mi bage pe gat un TV, le-am zis ca, totusi, daca as vrea, mi-as permite unul...culmea e ca platesc si abonamentul la stat pt radio si tv , ca mai tot romanul...
ehhh, nu pot decat sa te felicit! o sa vezi cat ai de castigat!
si bine ai venit pe DC!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
szivarvany spune:
Eu din cauza reclamelor am 7 periute de dinti ale mele, Giulia la fel si in total ... cam toate tipurile de paste de dinti
Sunt foarte multe publicitati care nu iti provoaca altceva decat repulsie imensa fata de produsul expus.
La tv urmaresc Jetix si Minimax si StarGate si publicitatile pt igiena dintilor
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
herra spune:
ma supara influenta spoturilor tocmai pe aceste posturi Tv de desene animate - vezi la danonino, sucuri, duciuri pentru copii...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
mi_ro spune:
Din cauza reclamelor eu nu-i pun copilului desene difuzate de televiziune ci am inceput sa cumpar DVD-uri (de la chinezi ca sunt foarte ieftine si au apropae aceeasi calitate a imaginii) si ma duc in magazine de vechituri si cumpar casete video ca sunt foarte ieftine(1 dolar bucata- sau 3 la legatura cu 1,50 dolari) si oricum toata lumea renunta la video. Isi cumpara DVD player-uri. Eu nu. Am cumparat documentare cu animale, cu gradini zoologice, DVD-uri cu desene animate clasice. Am o biblioteca de DVD-uri si casete pentru copil. Cand s-o mari si nu le mai vrea le donam.
Am evitat televiziunea pe cat posibil pentru copil pentru ca eu consider ca-l face zombi cu reclamele de jucarii, bomboane colorate, dulciuri ciudate si fel de fel. Cel putin pana s-o face de 5-6 ani incerc sa evit. Pana atunci o sa-i explic ce fac reclamele si poate are si dicernamant cand o cere ceva in magazin. O sa invete ca-i daunator, ca-i prea mult , ca nu-i folositor sau poate nu avem bani sa cumparam o chestie din vreo reclama
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282