Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(17)
Raspunsuri - Pagina 16
MayanMistica spune:
Am terminat prima tarta , cea cu nuca de cocos si ciocolata.Sa o pozez si sa va prezint pe miss Bounty![]()
MayanMistica spune:
Am terminat-o si pe a doua ...ciocolata alba cu picaturi de zmeura si crema de nuggat.

soricica spune:
dragele mele va pup pe toate,
se pare ca numai apuc sa scriu deloc.
acasa nu erge pc-ul, iar pe la birou abia mai stau.
merg mai mult pe la licitati si din astea....
nico, ieri cand am plecat spre metrou am vazut si eu fumul.era toata piata alertata, dar am aflat despre ce era vb abia cand am ajuns la birou.
pozele cred ca o sa ma apuc sa vi le trimit pe adresa de mail la fiecare, ca altfel nu reusesc.
libra, babyblue va tin pumnii si vin si eu din urma
.
maine merg la prima eco, spre sa am vesti bune si foliculi babani.
azi soarecul imi va face prima injectie, sub supraveghere medicala.
mayan, draga mea, daca mancam 

din tartele tale sigur eu eram in vis.
galli, tinem pumnii pentru cluj si balaceala placuta la rau.
merge si aida?
va pup pe toate si maine vin cu vesti de la eco.am ceva emotii...

guzelnico spune:
Mayan, parca ziceai doar de o tarta. Sau ai facut mai multa compozitie si ti-au iesit doua. Ai maini de aur, sa stii.
Pana nu se trezeste Uratica, ma ofer si io sa-ti ud florile.
Daca-mi faci o amandina ca cele din poza, ma declar multumita. Iti mai sadesc si alte flori. ![]()
Iar fetita ta, desi micuta, a surprins esentialul. 
Soricico, lasa emotiile, controlul e partea placuta. Iti face analiza de estradiol, ecografie si-ti dozeaza injectiile. Hai, codita sus! Asteptam vesti. 
soricica spune:
tocmai am sunat la cabinet si mi-au zis ca analizele hormonale au iesit bine.
nico, de mona ce mai stii ceva?
poate ne vedem sapt viitoare.
pupicei
MayanMistica spune:
La reteta pe care o am ies doua tarte.Prima oara n-am stiut si am pus tot aluatul si a iesit inalta rau.Prea mult blat 

Acum stiu : ori injumatatesc reteta ori fac doua.
Da parca mi-e lene sa injumatatesc...fac asta doar cand sunt in criza de ingrediente.
Asa ca pe a doua v-o dau voua pe toata ...si ghici: am facut putina coca de cozonac , sa fac niste rulouri cu mac.
Va din cu toata dragostea din toate.

ancamac spune:
Buna fetelor!!
Mayan-esti pusa pe fapte mari! Arata-ne macar poze cu bunatatile tale daca nu avem onoarea sa le gustam!
Guzelnico-Libra-nu am vorbit cu tatal meu, dar va promit ca in concediu o sa dezbat subiectul! Oricum in biblie nu scrie despre IA si FIV deci orice mi-ar spune sunt parerile preotilor sau prelatilor din ziua de azi. Sincera sa fiu, am apreciat intotdeauna faptul ca tatal meu nu ne-a impus (mie si fratelui meu) nimic, am ales singuri sa credem in Dumnezeu.
Uratico-asteptam sa sarbatorim si sa udam carnetul

Soricico-te asteptam cu vesti bune!

Ne vedem la schimbul 3!