Cafea cu aroma de femei si bebelusi -107-
Raspunsuri - Pagina 17
principe spune:
salutare!
gagici,sa inteleg ca sebicu mic e la mare?..ce bine,sper sa se distreze si sa-si bronzeze obrajorii si mami lui sa se odihneasca.
Maadi,da', e f trist clipul.
Kay,mai bine sa mergi la Aida cand e Laci acasa,daca vrei sa manaci bine![]()
principe spune:
lALI,las-o in papucii masii de treaba,deajuns cu o econoama in cafenea,o sa anemiem de tot daca nu bem cafea buna.![]()
da si tu o cafea buna,cu caimac gros.
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui principe Kay,mai bine sa mergi la Aida cand e Laci acasa,daca vrei sa manaci bine |
de ce ma parasti fatoooo

Doi rechini in mijlocul oceanului povesteau pataniile lor de cand nu s-au mai vazut.
Primul: - Fratele meu .. am dat peste o pluta cu negri, am dat o data cu coada, am spart pluta .. i-am mancat pe toti .. insa mi-a ramas niste par cret printre dinti pe aici .. vezi? .. ma cam enerveaza ...
Al doilea: - Sa vezi, frate .. mergeam in spatele unui vapor de croaziera la motoare... acolo jacuzzi ... curenti de apa calda, rece ... super frumos .. deodata cade o blonda ... HAP .. o inghit si sa vezi, frate .. de trei luni de zile nu mai pot sa ma scufund de cate aere avea aia in cap!!!
Aida ... 32+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
A_Iulia spune:
Fetelor, va pup 
Ne-am intors si sunt rupta de oboseala, a fost un program foarte intensiv, cazare 3 zile la Windsor, 3 zile la Oxford si 4 zile la Londra, cu shpe mii de parcuri de distractii, plecam dimineata si ne intorceam noaptea, am o febra musculara de mor...fii-mea in schimb a fost in culmea fericirii, nu-mi dau seama cum de nu cadea din picioare de oboseala. Data viitoare nu mai iau 10 zile ci maxim 7.
Miercuri plec in concediu, sa-mi revin. ![]()
Sunteti bine toate? Sebicul Mexxei? Ma duc sa mai citesc si la umanitare.
Nu mi-am mai prins advertismentul...cred ca a expirat. Habar n-am cum aratam
. daca ziceti ca era verde tot e bine, ca nu ingrasa.
aidaciolac spune:
Adino te
tzacanitoooo si sa va fie de bine oboseala din UK ... ce bine ca dupa asa oboseala plecati in concediu ![]()
Poate ca din co intri si tu mai des
tie si la shori
Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
MsLara spune:
Cafea tucrceasa pentru toata lumea si cu dedicatie pentrui Principe!
http://jurnaldesighisoara.files.wordpress.com/2008/07/img_24161.jpg
Adina, bine te-ai intors din vacanta...si odihna placuta in concediu![]()
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali 
Dodo-pui spune:
Adina
bine te-ai intors
Principeso 
Lali ce mai crosetezi/tricotezi?
Monica

Aida
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?
Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
mexxa spune:

, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....