Aqua Park in Tineretului
Raspunsuri
felicia74 spune:
care teren din zona tineretului e plin de balarii? Unde va fi amplasat mai exact parcul? Cumva pe locul lacului Vacaresti?
Edit: cica va ocupa 8% din parc. Mai bine amenaja zona verde. E o idee buna si sa faci un aqualand in oras, dar nu stiu de ce prevad ca va iesi un kitsch. Ma rog, poate sunt doar intr-o dispozitie pesimista.
Eliza5 spune:
Am vazut o emisiune despre asta, cred ca era pe Antena 3.
Din punctul meu de vedere este cel mai tare proiect care s-a facut vreodata in Bucuresti pe un parteneriat public - privat.
Avand in vedere ca primaria nu are bani sa dezvolte un asemenea proiect; avand in vedere ca terenul (pe care l-am vazut la TV) chiar arata gol si plin de balarii si nu, nu era un lac) - ei bine eu cred ca este absolut genial ca o firma va plati pentru construirea efectiva a parcului iar primaria pune la dispozitie terenul urmand ca profitul sa fie impartit... as vrea sa mai fie astfel de proiecte in Romania.
stefiuta spune:
chiar sunt curioasa unde o fi terenul ala, din punctul meu de vedere, e binevenit un astfel de loc de relaxare, tinand cont ca am stat mai mult de 10 ani in Tineretului, iar strandul de langa Palatul Copiilor era plin de oameni necivilizati si cu o curatenie indoielnica, l-am bifat repede de pe lista. De cel de la Otopeni nici nu poate fi vorba, tinand cont ca numai pe drum fac 2 ore dus, 2 ore intors pe caldura asta... cu toate ca mi-as dori macar o data sa ajung pe acolo.
Asa ca de abia astept, sa vedem in cati 2,3,5 ani il termina?
leuta
gaba-rema spune:
Numai eu sunt satula de gogosi? Ca nu-sh de ce, dar nu ma entuziasmez delco-deloc de sforaiturile lui Radu Popa de la ALPAB :)
Mai se gasesc cāte unii sa creada tot ce spune neica X si Y?
Din toate proiectele anuntate cu atāta pompa īn ultimii 10 ani, sa zicem, s-a concretizat vreunul?
Hai, bre, sa redevenim seriosi...
tomecica spune:
ce bine ne prindea un asemenea parc in acest week-end. ne topim
ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004