Ginecologi din GALATI / BRAILA (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Cred ca toate ne-am gandit la un moment dat la asta. Eu, sincer, nu sunt pregatita pentru asa ceva si nu stiu daca voi fi vreodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Liniste deplina, sa fac putina agitatie pe aici? Acum sa va povestesc putin din aventura mea.
Nu am crezut ca poate sa existe si medici care sa-si faca meseria doar ptr.placerea lor,nu vreau sa fiu rautacioasa cu sistemul sanitar dar la noi lasa mult de dorit, cred ca poate prin douamiinoispe(cand o fi si anul asta)o sa ajungem si noi la fel ca ei. Am avut deosebita placere sa cunosc un medic adevarat( pe mine nu ma impresioneaza prea des medici) am facut ultimul FIV din viata mea, daca este sa fie bine este foarte bine daca nu, la 15 septembrie(cand incepe scoala)sunt la serviciul adoptii sa vad ce acte i-mi trebuiesc ptr. a adopta un bebita. Consider ca DD are un al drum ptr. noi,acela de a creste un copil necajit si lipsit de aparare. Un proverb supune asa: DD face cuib la pasarea <chioara>,probabil cuibul este la mine in familie, asa ca am raspuns si la intrebarea pusa de copilu. Poate pe alte fete le mai ajuta si varsta, pe mine nuprea, mai am 13 ani si fac 50 de ani.

Mergi la inceput

denisa
sa-ti spun ceva : mama unei colege de ale mele s-a chinuit de nu a mai putut sa faca copii. Si stii cum era inainte, nu erau atatea mijloace de a ramane insarcinata. Numai ca MINUNE...la 37 de ani(cat ai si tu) a venit primul copil,colega mea; si dupa 2 ani si al doilea, un baiat.
Asa ca...exista speranta intotdeauna. Ceva s-a schimbat in corpul ei, hormonii sau de ce nu Dumnezeu, a vrut asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Draguta la noi la cap.stam foarte prost, acum sa o dau in gluma nici de la vecini nu am cum sa iau fiindca, care sunt, sunt in varsta, aveam sa spun ca au venit pe scurgere

Mergi la inceput

denisa daca DD vrea, s-o gasi el unu mai capatanos pana la urma

mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui copilu.

Haideti sa va pun o mare intrebare.
CE PARERE AVETI DEPRE ADOPTIE?
V-ati gandit la adoptie?
Eu incep sa ma gandesc, cu toate ca imi este foarte greu sa ma impac cu ideea. Am auzit ca sunt proceduri foarte complicate . Plus ca nu stiu multe ......
As vrea sa aflu si parerea voastra.

si eu ma mai gandesc... insa, sotul mi-a zis cum ca doar sa luam un copil si sa il crestem... dar eu nu vreau asa.
nu stiu...
dar stiu ca intr-un fel se va gasi ceva si pentru mine, daca mi-e scris a fi mama.

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilu. spune:

Fetelor ma gandesc sa mai incerc sa fac o vizita la faimosul dr.Botezatu despre care am auzit ca face "minuni" ca e ca " Dumnezeu" pentru brailence. Am auzit ca oricine a incercat cu el a reusit. Am zis ca o fac si pe asta daca nu reusesc incep sa ma ocup de dosarul pentru adoptii. Am dat telefon la dr.Botezatu dar este in concediu pana pe 10.09. Daca tot este in concediu m-as duce la altcineva din Galati dar nu stiu unde si la cine. Ce imi recomandati?

Mergi la inceput

copilu da' ai mai fost la el ? Si eu tot zic sa ajung de mult, dar uite ca nu am facut-o... Asa stiu si eu ca a lasat toata Braila gravi
In afara de Botezatu, in Galati eu nu stiu pe nimeni, poate iti recomanda fetele galatence.
Aici in oras la noi,nu ai cu cine

Mergi la inceput

unele din preturile de la dr. calin s-au modificat...
sunt mai mari... muuuult mai mari...

editat primul mesaj din subiect.

multumiri lui sorina.

Blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui copilu.

Fetelor ma gandesc sa mai incerc sa fac o vizita la faimosul dr.Botezatu despre care am auzit ca face "minuni" ca e ca " Dumnezeu" pentru brailence. Am auzit ca oricine a incercat cu el a reusit. Am zis ca o fac si pe asta daca nu reusesc incep sa ma ocup de dosarul pentru adoptii. Am dat telefon la dr.Botezatu dar este in concediu pana pe 10.09. Daca tot este in concediu m-as duce la altcineva din Galati dar nu stiu unde si la cine. Ce imi recomandati?

dr. calin alina
se pare ca e ceva de capul ei.

succes. tinem pumnii.

Blog

Mergi la inceput