Ginecologi din GALATI / BRAILA (3)
Raspunsuri - Pagina 17
adyrem spune:
Valiburu, FELICITARI!!!!! Sa aveti un copil sanatos si cuminte care sa va aduca numai si numai bucurii si impliniri. Sincere felicitari. Poate cand ai timp si micutul iti permite sa iei o pauza, poate ne transmiti si noua "reteta succesului". Inca odata felicitari si sa va traiasca.
Vreau sa fiu mamica si asta ma face sa pot muta muntii din loc.
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum provista am vazuuuuuuuuuuttttttt ![]() ![]() ![]() ... e mare, a crescut... si fuge deja, nu numai merge... pupicei dulce la amandoi.Blog |
mii de
si mii de 
Ajutati-ma sa imi cresc plantatia
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
provista spune:
| citat din mesajul lui ANI.G provista ai baiat mare de acum...aproape un anisor ![]() ![]() ![]() ce viteza are, te tine in priza toata ziua |

nu mai vreau la sala..e un mare ghidus.Ajutati-ma sa imi cresc plantatia
Dragos (28.02.2009)
provista spune:
| citat din mesajul lui ANI.G provista ![]() ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI minunii tale Dragos, la implinirea unui anisor !!! ![]() ![]() ![]() ![]() sa cresti mare, sa fii cuminte si sa le faci numai bucurii parintilor ![]() |
doamne ce surpriza mi-ai facut
multumesc mult de tot te

la semnatura sunt ceva poze de la 1 an si mot.
Dragos (28.02.2009)
provista spune:
citat din mesajul lui happymum![]() ![]() ![]() dragos ![]() ![]() ![]() Blog |
sarutmana.nu ma asteptam sa primesc urari aci, eu mai activez la un forum primele 365 de zile ... si acolo am citit toate mesajele... dar la voi nu m-am asteptat. mii de

Dragos (28.02.2009)
provista spune:
| citat din mesajul lui valiburu Buna ! Revin dupa o absenta motivata cu vesti despre noi.Am nascut pe 27 ian.o minune de baietel care s-a lasat asteptat 8 ani.Am trecut prin diferite etape,fiecare cu sperante,dezamagiri,frustrari,dar si bucurie ,de la aspiranta optimista la adoptii si apoi la burtici de ianuarie.Noi am primit diagnosticul de sterilitate inexplicabila,am facut multe investigatii la Bucuresti si ,in cele din urma ,am adoptat o minune de baietel care are 5 ani,iar in momentul in care ne reatestam pentru al doilea copil am ramas insarcinata. Sa nu va pierdeti speranta ca Dumnezeu este mare si ne asculta rugaciunile. |

sa iti traiasca
FELICITARI MAMICO!!!! 

Dragos (28.02.2009)
inna30 spune:
Salutare, ce mai afc fetele..cam liniste pe aici, am trecut sa va salut si sa va pupic.imi dati si mie un vot pls la plantatie..sarut mana
Noi suntem bine, mergem si luna asta facem un anisor.
reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-daniutza/
ANI.G spune:
inna si noi te pupam...insa nu cred ca ne da voie cu concursuri pe-aci 
Poate ma insel

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://poftiti-la-masa.blogspot.com/
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
provista spune:
| citat din mesajul lui happymum provist ![]() te-am vizitat la cafea Blog |