Ginecologi din GALATI / BRAILA (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

LA MULTI ANI brailencelor si galatencelor; un an nou mai bun si rodnic la toate fetele

blue_blue multumim de info

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Dragele mele galatence imi spuneti va rog unde are cabinet dr.Botezatu?Stiam vechea locatie,dar am inteles ca s-a mutat si maine sunt programata la ecografie.Multumesc1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyrem spune:

Citat:
citat din mesajul lui valiburu

Dragele mele galatence imi spuneti va rog unde are cabinet dr.Botezatu?Stiam vechea locatie,dar am inteles ca s-a mutat si maine sunt programata la ecografie.Multumesc1

Din cate stiu eu este in centru, in apropierea magazinului Modern la blocul F daca nu ma insel. Sa ne scrii cum ti s-a parut Botezatu ca medic. Din cate am auzit, nu mai este medicul care a fost odata....
Bafta.

Vreau sa fiu mamica si asta ma face sa pot muta muntii din loc.

Mergi la inceput

Adyrem,multumesc pentru raspuns.Eu nu sunt prea incantata,dar am ajuns la Botezatu,pentru ca dr. Docan pleaca in concediu in perioada in care ar trebui sa nasc si dupa 25 ian. raman descoperita.Acum mai ramane sa il conving sa imi faca cezariana. Doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valiburu

Adyrem,multumesc pentru raspuns.Eu nu sunt prea incantata,dar am ajuns la Botezatu,pentru ca dr. Docan pleaca in concediu in perioada in care ar trebui sa nasc si dupa 25 ian. raman descoperita.Acum mai ramane sa il conving sa imi faca cezariana. Doamne ajuta sa fie bine!

Poti intra pe adresa www.doctorbotezatu.ro si la contact ai si o mica harta explicativa.
Succes si sa fie intr-un ceas bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

valiburu iti doresc nastere usoara si refacere rapida. numi bine.

adyrem multumesc pentru informatii. am trecut pe prima pagina, la primul mesaj. numai bine.

Blog

Mergi la inceput

a, am uitat sa spun wowww...... ce preturi are dl. doctor botezatu...

Blog

Mergi la inceput

adyrem tu ce mai ai nou? mai iei AC? ai rezolvat cu analiza de care intrebai mai de mult?

Blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

adyrem tu ce mai ai nou? mai iei AC? ai rezolvat cu analiza de care intrebai mai de mult?

Blog

Happymum, am terminat tratamentul cu AC din Noiembrie si am refacut 17-Cetosteroizi si cu toate ca valoarea a mai scazut, tot peste limita maxima este. La recomandarea ginecologului am fost la endocrinolog, care mi-a gasit tiroida inflamata si mi-a dat de facut analizele TSH si ATPO si in functie de rezultate vedem ce tratament urmam. Tot endocrinologul mi-a recomandat sa mai iau inca 3 luni tratamentul cu AC dar in loc de DIANE 35 sa iau YASMINE, plus ANDROCUR .
Asa ca ... inca trei luni de AC incepand de pe 19 ianuarie asta in cazul in care-mi vine CM ... poate nu mai vine. Ce bine-ar fi!!!

Referitor la preturile dr-ului Botezatu, intr-adevar UAU. Stiam ca e scump, dar as da oricat daca as sti ca am rezultate. Mometan am incredere in ginecologul meu si in schema lui de tratament, dar daca pana la sfarsitul anului 2010 nu se lasa cu ma duc ori la Botezatu ori la Bucuresti. Mai vedem.

Mergi la inceput

Pana la urma nu am mai ajuns la Botezatu,ci am sa nasc la Bucuresti ,sunt programata pe 27 ian. la cezariana.Multumesc pentru gandurile bune.

Mergi la inceput