Ginecologi din GALATI / BRAILA (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

e o ea sorinache si cotata ca fiind una din cele mai bune, ca o clasificare in galati ar fi dr pop,dr calin alina,dr mataca....am vazut ca s-a scris de mereuta...eu n-am auzit de el....in fine inca nu stiu la cine o sa ma duc in galati....oricum in bucuresti voi naste insa vroiam sa fiu luata in evidenta si de cineva din gl,doamne fereste e o urgenta sa am la cine apela

6+

taty ana, pe mereuta il gasesti ori la sp militar, ori la clinica gyneco center. de mataca, sincer, nu am auzit!

http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

citat din mesajul lui cami_antonia
am venit cu o mare rugaminte

ajuta-ti-o pe ALINAAAAAAAAAA

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mercic happy
multam fetelor ca ma acceptati cu un mesaj umanitar

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Taty_ana, unde ai facut FIV la Bucuresti ? Spune-mi si mie te rog ce tratament de sustinere ai luat ?
Eu sunt in focuri si orice informatie conteaza
multumesc

Mergi la inceput

ssucu am vazut ca ai scris la acest subiect, dar la capitolul 1...
noi suntem deja la al 3-lea capitol...

am notat cu inca o bila neagra la doctora pop, pe prima pagina... pacat ca nu putem avea incredere in nimeni...

cum a fost rezultatul la pap? sper ca bine. numai bine si sanatate.

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

ssucu
nou venit
Trimis la: - 27/10/2009 : 18:31:02
---------------------------------------------------------------------

Am fost foarte dezamagita de dr.Pop ioana Am facut la ea la cabinet analiza papanicolau si rezultatul mi la dat dupa 2 luni. Nici macar scuze nu si a cerut.A ratacit rezultatul.Chiar si consultatia este foarte fugara ,nu stai 10 minute .Nu-ti explica ,nu are rabdare mi sa parut plictisita.Nu mai este doctorul de acum cativa ani.Pacat.Doamne numai in sistemul sanitar sa nu ajungi.Cica sa te duci la controale periodice.....Dai si o caruta de bani si nici nu sti ce ai.NU IOANA POP.TACA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gepa spune:

fetelor, la pop am fost in primele 4 luni de sarcina. la inceput i s- parut ok, dar apoi in luna a 6 cand incepusem sa am ameteli ft mari pana la lesin , m-am dus repede la cabinet si fara programare nu am reusit sa intru d ela ora 4 pana la 9 seara. cand am sunat ptr programare mi-a zis ca e full si tocmai peste 2 sapt era mai liber. am renuntat la ea ca la incpet mi-a spus ca in sarcini avansate si urgente nu e nevoie de programare. cineva m-a indrumat sper dr caraman . mai nou are si cabinet particular impreuna cu dr cretu care face ecografii, asa c a nu stai pe drumuri. in cei 8 ani decand faceam tratament am fost si al docan care mi-a lasat un gust ft amar ca nici dupa atatia ani al cabinet nu are ecograf si te tot trimite la pol cu plata la dr cretu si desi eram insarcinata in 9 sapt mi-a zis ca la control nu simte nimic..doar grasime, si era cat pe ce sa-mi dea o reteta de slabit. si o vreme am fost si alina calin. atat am incercat la galati, apoi am luat drumul bucurestiului.pareriel sutn f timpartite, faceti cum simtit fiecare c apana gasiti un medic care sa se plieze nevoilor voastre, dureaza. va pup

Mergi la inceput

la galati e liniste si pace...

lipsa orice fel de acivitate...

Blog

Mergi la inceput

nu stiu daca ati auzit de domnul doctor scraba in galati...

are niste preturi super pentru ecografii... face si in sarcina - 30 de lei...
are cabinet in tiglina 1, la A-uri... e foarte usor de gasit, are firma la intrarea in bloc...

nu stiu mai multe deocamdata...

mi se pare ca am mai zis, nu?

Blog

Mergi la inceput

cu mult drag la multi ani astazi!

A venit Mos Neculai,
Cu un nevazut alai
De dragalasi ingerasi,
Sa puna la copilasi
In sosete
Sau in ghete