unde fac reclamatie transportatori?
Mama mea a fost in vizita la niste rude undeva prin Prahova si pentru ca se lucreaza la calea ferata si se circula fff prost a luat microbuzul pana acasa la Buzau. Si-a facut rezervare telefonica cu o zi inainte, cum cereau respectivii iar astazi a mers in picioare fara loc, tinandu-se de o bara, pe toate serpentinele de pe Valea Prahovei si nici nu i s-a dat chitanta pentru cei 30RON platiti.
Cand m-am enervat si i-am facut morala ca trebuia sa se certe cu soferul mi-a zis ca nu avea chef sa ramana pe coclauri ca avea treaba acasa!
Deci, unde pot sa fac reclamatie? Sunt convinsa ca orice control aleator ar gasi aceleasi nereguli.
Raspunsuri
catrinelteodoru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaM Mama mea a fost in vizita la niste rude undeva prin Prahova si pentru ca se lucreaza la calea ferata si se circula fff prost a luat microbuzul pana acasa la Buzau. Si-a facut rezervare telefonica cu o zi inainte, cum cereau respectivii iar astazi a mers in picioare fara loc, tinandu-se de o bara, pe toate serpentinele de pe Valea Prahovei si nici nu i s-a dat chitanta pentru cei 30RON platiti. Cand m-am enervat si i-am facut morala ca trebuia sa se certe cu soferul mi-a zis ca nu avea chef sa ramana pe coclauri ca avea treaba acasa! Deci, unde pot sa fac reclamatie? Sunt convinsa ca orice control aleator ar gasi aceleasi nereguli. |
pentru o chestie asemanatoare petrecute pe ruta tulcea - bucuresti am facut si eu si o cunostiinta reclamatie la OPC Tulcea. reclamatia mea se pare ca "s-a pierdut" , iar a cunostiintei a fost directionata catre RAR Tulcea. deci, s-a "rezolvat"
Incearca la OPC, nu uita sa atasezi biletul mamei tale.
Deianira spune:
Diana, daca mama ta nu a cerut bon/chitanta nu ai pe ce sa iti bazezi reclamatia.
ellinia spune:
Parca se puteau face reclamatii si online! Intra un pic pe site-ul OPC-ului si vezi. Eu am facut o data reclamatie la OPC, scrisa ce-i drept, dar nu aveam dovezi concrete, i-am reclamat pe cei de la Asociatia de Proprietari. Si s-a rezolvat intr-o oarecare masura, nu asa cum as fi vrut dar decat deloc a fost bine si asa. Am primit si instiintare scrisa acasa. Eu cred ca trebuie reclamati transportatorii astia care profita. Sunt si prin oras niste microbuze (ptr trasnportul in comun) care de abia se taraie, nici nu stiu cum au luat ITP-ul...