IN BANAT LA NOI ACASA (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Va salut pe toate.
Io continui cu inotul, deja am facut progrese si m-am laudat la toata lumea ca zice nenea ala ca ma ia la performanta.
In rest mor de singuratate.
Abia astept sa va mai vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Hai ca dam noi adunarea in curand.

Robi ce mai face?

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

deci fetele maine seara daca vreti, noi in we plecam la sat la Bobda,imprejurari mirifice abia astept, vb pe mess,eu si azi am dat o tura prin unirii la o limonada daca nu ramane pe duminica cand vine si Mihi in tm.

suntem in

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Aia e azi. La ce ora si unde? Claudia, intri pe mess sa stabilim? Sau ma suni?

Va pup si sper sa ne vedem.

Mergi la inceput

No, pacat ca nu a iesit, dar se schimba vremea asa de brusc ...

Nu-i bai, saptamana viitoare este timp.

Mergi la inceput

Gabi azi e azi ,deci banatencelor azi ne intalnim

ASTAZI LA ORA 6 IN P-TA LIBERTATII si de acolo alegem locatia pe mai departe , Gabi am schimbat ora sa stam mai mult impreuna, Laurelu vine abia la 8 cand iese de la marmacie,pe Katik si Mihi le sun eu azi,Claudelu daca nu te gasesc pe mess, ne vedem deseara.

Va tzuc.

suntem in

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Bei, zapa, mai bine nu ziceai nume, ca cine stie ... Alta data trebe sa ne vedem undercover Ne dam si nume de cod. Pitulicea, esti pe pozitii?

Daca nu intelegeti de ce bat campii, lasa ca va pove eu cand ne vedem.

Pupic

Mergi la inceput

zabaucelor m-am simtit minunat cu voi, din pacate zic pas cu parere de rau,pana la anul sunteti adevarate, Diana ma bucur ca te-am cunoscut, ma bucur ca am revazut-o pe Katik sau sa zic Pitulicea aveti grija de voi,ramaneti virtual prietenele mele

suntem in

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Asa mi-s de batuta in cap azi, de v-am scris la Cealalta Timisoara. No lasa ca nu se supara fetele, nu?

De intalnire: a fost super sa ne revedem si mai ales pe Katik, pe care chiar nu am vazut-o de muuuuult. Pupici la cei doi juniori adorabili.

Laura, cum se mai simte mama ta?

Claudiile? In parametri? Mai Clau, numa virtuale pretene? :-P Pai tocmai asta as vrea sa fie altfel la noi. Sa fim de-adevaratelea. Virtual poti sa te joci de-a orice, putem fi si Reginele Orientului. Dar noi sa fim real prietene, aia e important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

buna fetele
ma bag si eu ca musca-n lapte
ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc ieri.sunteti fete faine cu pitici frumosi
sper sa am ocazia sa va mai reintalnesc. la toate.
claudia sa ai un drum fain spre casa

DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community

Mergi la inceput