Acum 40 de ani
Raspunsuri - Pagina 3
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi3604 Si cand te gandesti cat studiu mai e necesar in domeniul geneticii, al biologiei moleculare, al citologiei samd......................... Astea cred ca ar merita mult mai mult, dat fiind potentialele aplicatii practice. |
Asta s'ar intampla doar in cazul in care exista atomi, celule sau microbi. Lucru care desigur nu e stabilit cu www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2885" target="_blank">certitudine
denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui doruletz
care Luna?? mai crede cineva in povestile astea cu Luna, astrul care s-a desprins de pamant acu n-shpe miliarde de ani bla bla bla? Sa fim seriosi, stie toata lumea ca nu exista nici o Luna, e doar o iluzie optica creata de americani la Hollywood ca sa ne faca sa credem ca au ajuns ei primii acolo. haha, ce fraieri, pe cine cred ei ca pacalesc? |
hi hiiii, uite-o si pe Doruletz!!!
L-as pupa si pe Capcaun, dar el, cat de cat, tot a mai dat pe-aici :).
Ma scuzati ca eu sunt cu pontajul si cu off topicul, dar chiar imi era dor de voi! :)
tot off topic :)): sper ca nu plecati iar acuma, ca tocmai ati revenit!! O sa ma aveti pe constiinta :)).
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui xenocid
Asta s'ar intampla doar in cazul in care exista atomi, celule sau microbi. Lucru care desigur nu e stabilit cu www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2885" target="_blank">certitudine Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Mda... m-ai pus pe ganduri! De ce ar exista atomi, celule... doar pt. ca niste savanti au spus asta, sau ca le-au determinat stiintific existenta?? Ahh, certudinea asta... e doar trufie pierzatoare .
La fel si cu misiunea pe Luna de acum 40 de ani... Nika n-a fost adevarat. Doar minciuni, maica! Lucratura necuratului, ptiu...
blackpanterro spune:
Da ma, asa treaba buna facuram pe Pamant ca e musai sa colonizam luna!
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
AB spune:
citat din mesajul lui xenocid
Asta s'ar intampla doar in cazul in care exista atomi, celule sau microbi. Lucru care desigur nu e stabilit cu www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2885" target="_blank">certitudine Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Fain forumul...tot inainte...!!!
bruxinha spune:
io una is multumita ca macar am dat ocazia la cativa sa aiba un mic orgasm intelectual.
Va pupez.[nu gasesc emoticonul care face "pa" cu batista]
xenocid spune:
Si pentru a pune capat oricaror speculatii, LRO - Lunar Reconnaissance Orbiter tocmai a obtinut www.nasa.gov/mission_pages/LRO/multimedia/lroimages/apollosites.html" target="_blank">imagini senzationale ale locurilor de aselenizare pentru Apollo 11, 14, 15, 16 si 17. In ciuda "vantului" lunar urmele alea de pasi sint inca acolo si or sa mai reziste cateva milioane de ani.
Sabina spune:
http://wechoosethemoon.org/#
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo