Acum 40 de ani

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Citat:
Un elev, oricat o fi e de loaza, va retine foarte usor (si pentru totdeauna), rapsunsul la o intrebare: viata pe Pamant a aparut printr-un 'proiect' initial , sau a evoluat de la forme extrem de simple pana la ce vedem astazi?

dar exista un raspuns la aceasta intrebare? sigur-sigur? inseamna ca mai exista si scientisti care nu-s sceptici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Bineinteles ca exista un raspuns la aceasta intrebare. Sigur-sigur. Are rost sa reluam aici discutia de la topicul cu Darwin?

Oricum, pina una alta, in scolile din Romania, la biologie, NU se preda creationismul si Romania NU este o teocratie. Asta era ideea comentariului meu/circotelii mele la adresa interviurilor cu pricina.

Si, inca o data, zic ca-i regretabil ca s-a intimplat asa.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui fdoina

Citat:
Un elev, oricat o fi e de loaza, va retine foarte usor (si pentru totdeauna), rapsunsul la o intrebare: viata pe Pamant a aparut printr-un 'proiect' initial , sau a evoluat de la forme extrem de simple pana la ce vedem astazi?

dar exista un raspuns la aceasta intrebare? sigur-sigur? inseamna ca mai exista si scientisti care nu-s sceptici

Eu zic ca exista.

Sau sa fac si eu ca un celebru conspirationist, care se intreaba daca lumea noastra nu e cumva o uriasa holograma ?

Ileana, ai dreptate, Schermer ori a fost prot informat, ori exagereaza voit, el stie de ce, cu privire la situatia invatamantului in RO. Dar nu cred ca asta e o asa mare nenorocire . Ce-i drept, e deranjant... sau regretabil, cum bine spui tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
Oricum, pina una alta, in scolile din Romania, la biologie, NU se preda creationismul si Romania NU este o teocratie. Asta era ideea comentariului meu/circotelii mele la adresa interviurilor cu pricina.

Si, inca o data, zic ca-i regretabil ca s-a intimplat asa.

In plus, www.hotnews.ro/stiri-cultura-6143471-video-film-despre-viata-lui-charles-darwin-este-considerat-prea-controversat-pentru-religioasa-america.htm" target="_blank">Uite cine vorbea!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

putin off topic, a aparut ultima carte a lui Dawkins, "The Greatest Show on Earth-Evidence for Evolution ", iar aici e un interviu cu autorul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui speed

putin off topic, a aparut ultima carte a lui Dawkins, "The Greatest Show on Earth-Evidence for Evolution ", iar aici e un interviu cu autorul :)

Glumesti? cum sa fii off-topic pe topicul asta ?
Mersi mult pt. semnalare si interviul cu Dawkins!

Tot off-topic, mie-mi place mai mult de Dawkins decat de Shermer.
Si cel mai tare mi-a placut de Sagan, saracul...

Filmul 'Creation' e pe DVD oare?

Mergi la inceput

Citat:
indienii www.cotidianul.ro/india_s_a_ratacit_in_drum_spre_luna-96699.html" target="_blank">tocmai ce si-au abandonat prima misiune spatiala spre Luna - Chandrayaan-1 (fara echipaj uman).

Insa nu inainte de www.cotidianul.ro/un_satelit_indian_a_descoperit_apa_la_suprafata_lunii-99138.html" target="_blank">a descoperi apa pe-acolo, pe Luna.

Nah, v-ati fi imaginat una ca asta???

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Zbang!

Peste 50 de minute LCROSS se va zdrobi de Luna in incercarea de a gasi urme de apa in norul de praf pe care'l va starni.

in direct la:
http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html

EDIT: bai, camera astora de comanda si control de la NASA e cat o debara
T-45 minute

Mergi la inceput

, azi noapte, cind m-am entuziasmat de stirea asta http://science.hotnews.ro/stiri-spatiul-6259215-video-nasa-pregateste-vineri-dubla-prabusire-controlata-luna.htm , mi-a trecut o clipa prin cap s-o zic si aicea, uite, ma, ce filmulete ne mai livreaza Hollywood-ul on topic :))).
Da' dupa aia m-am gindit ca nu va mai interesa pe nimeni.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Locul impactului va fi etern intunecatul crater Cabeus numit dupa italianul Niccolo Cabeo.

Mergi la inceput