MUMIO RASINA MUNTILOR

MUMIO RASINA MUNTILOR | Autor: Lia73

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

da ,interesante filmuletele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Indicatiile si dozarea rasinei

Afectiuni specifice femeilor : defecte ale tesuturilor organelor sexuale feminine ( rani pe colul uterin , procese inflamatorii ) . Se trateaza in felul urmator : inainte si dupa ciclul menstrual se pune pe zona afectata un tampon bine inmuiat in 4% solutie de extract din “Mumio®” . Ciclul de tratament dureaza 2 – 3 saptamani . Se repeta dupa o pauza de 10 zile .

Pe langa acest tratament se recomanda si ingerarea respectivei solutii , o data pe zi . Se interzice intretinerea de raporturi sexuale pe durata tratamentului .

Sterilitatea la femei si barbati : diminuarea functiilor sexuale , hipospermie (calitatea scazuta a spermei) . Se administreaza 0,2 – 0,3 gr de extract de “Mumio®”in amestec cu suc de morcovi sau cu suc de afine in proportie de 1:2 , de 1 – 2 ori /zi , pe stomacul gol , dimineata si seara , timp de 25 – 28 de zile . Rezultate excelente se obtin daca se amesteca rasina cu galbenus de ou sau cu sucurile diferitor plante medicinale . Dupa 6 – 7 zile de tratament se observa o imbunatatire a functiilor sexuale .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

lia ai incercat tu tratamentul sau te-ai documentat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

doar m-am documentat...........dar saptamana asta vreau sa-mi cumpar. Nu vad ce sa-mi faca rau

Mergi la inceput