Condica salajencelor!!![98]

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Bia, venim vara asta. Somn usor!

Miha, asteptam pozele si povestile despre minunata Norvegie.

Fug si io la somn ca mi-a sosit ora. Noapte buna tuturor!

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'neataaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

pentru toata gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata!
Tu ia o pauzari, bolunde sunteti? Pai eu caut subiectu sa citesc si gasesc subiect nou cu 7 pagini!!!!!! Iar a dat damblaua in voi si scrieti numai noaptea?
Multam Bia de tratatie, dar eu astazi beau numai apa! Daca rezist...de mancare o fi cum o fi, da nu stiu daca rezist fara cafea

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Neata!
Tu ia o pauzari, bolunde sunteti? Pai eu caut subiectu sa citesc si gasesc subiect nou cu 7 pagini!!!!!! Iar a dat damblaua in voi si scrieti numai noaptea?
Multam Bia de tratatie, dar eu astazi beau numai apa! Daca rezist...de mancare o fi cum o fi, da nu stiu daca rezist fara cafea

Varsta lui Ianis
Torturi

diana de la caldura ni se trage tastarnita.
Doamne ajuta cu apa.amu zic si io, nu da rau.eu zic ca poti bea cafea ca doar e apa,plus ca o bei neindulcita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza,

Multam de cafea. Dar o tzighi langa ea ai?

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livya spune:

neatza fetelor!i-a m-a trezit mihai,nu ma lasa sa mai dorm si eu...
o cafeluta savurez si eu

mami de mihai speedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

'neata!Tu da bolunde sunteti. Va tot cetesc de juma de ora, in loc sa imi vad io de compotul de caise amu ca tot doarme Alex.

Citat:
citat din mesajul lui babymom75Oti, baietii tai ce fac? Nu l-ai intarcat pe ala micu', nu? Cum merge cu papatul?
Lavinia nu l-am intarcat. Si nici nu am de gand inca. Andrei s-o intarcat singur la 11 luni ca nu mai avea ce suge. Cu alex vad ca este suficient, ca nu se plange si am zis sa profit cat pot. Bine, dupa 1 an jumate gata Si al meu se trezeste de 3 ori pe noapte la tztitzi (uneori il pun in pat langa mine si e cu autoservire, de cate ori vrea ) De manvat mananca de toate (deocamdata fara porc) de la noi. Nu ii gatesc separat ca nu o vrut de la bun inceput sa manance cum i-am facut. Lui Andrei i-am facut zilnic portia lui de mancare pana spre un an, asa cum scrie la carte. Alex nu o acceptat mancarea fara “gust”. Ama sper sa nu dai prea tare . asta e. Bine eu gatesc la un semiregim, adica cu sare f putina spre deloc, ca asa am fost invatata de acasa, si fara rantas. Tu ce ii dai lui Dragos sa pape? Noa, va revin abia dupa ca gat cu compotul.Dulciuri

Mergi la inceput

No tu fete, acum am terminat ce ati pove voi ieri., bata-le sa le bata de soacre....si mi-am dat seama de o chestie...noi TOATE, cu exceptia Mihaelei si a Adrianei, avem baieti! Sper si eu din tot sufletul sa nu fim acest gen de soacre, cel pe care il barfim acum. L:a mine e bine per ansamblu, cum ne vedem doar o zi doua la cateva luni...nu prea avem "clenciuri". Ca am avut si noi ale noastre...asta e partea a doua
Cu dieta stau bine, deocamdata am 59 de kg fix, atat arata cantarul dimineata, acum sa vedem maine dimineata ce o zice.

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Nu vreau sa va intristez de buna dimineata, dar ia cititi un pic aici http://www.alexdamian.com/

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livya spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Nu vreau sa va intristez de buna dimineata, dar ia cititi un pic aici http://www.alexdamian.com/

Varsta lui Ianis
Torturi

buna dianasaracutu alex,l-am primit si eu linku de la o prietena din cluj,doamne ajuta-le sa poate sa faca ceva ,in sensu bun

mami de mihai speedy

Mergi la inceput