Condica salajencelor!!![98]
Raspunsuri - Pagina 7
babymom75 spune:
Bia, venim vara asta. Somn usor!
Miha, asteptam pozele si povestile despre minunata Norvegie.
Fug si io la somn ca mi-a sosit ora. Noapte buna tuturor!
Mama lui Dragos si a lui Victor
dianalaura spune:
Neata!
Tu ia o pauzari, bolunde sunteti? Pai eu caut subiectu sa citesc si gasesc subiect nou cu 7 pagini!!!!!! Iar a dat damblaua in voi si scrieti numai noaptea?
Multam Bia de tratatie, dar eu astazi beau numai apa! Daca rezist...de mancare o fi cum o fi, da nu stiu daca rezist fara cafea
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
Bimilit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianalaura Neata! Tu ia o pauzari, bolunde sunteti? Pai eu caut subiectu sa citesc si gasesc subiect nou cu 7 pagini!!!!!! Iar a dat damblaua in voi si scrieti numai noaptea? Multam Bia de tratatie, dar eu astazi beau numai apa! Daca rezist...de mancare o fi cum o fi, da nu stiu daca rezist fara cafea diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007 Varsta lui Ianis Torturi |
diana de la caldura ni se trage tastarnita.
Doamne ajuta cu apa.amu zic si io, nu da rau.eu zic ca poti bea cafea ca doar e apa,plus ca o bei neindulcita.
livya spune:
neatza fetelor!i-a m-a trezit mihai,nu ma lasa sa mai dorm si eu...
o cafeluta savurez si eu
mami de mihai speedy
silvana_salajan spune:
'neata!Tu da bolunde sunteti. Va tot cetesc de juma de ora, in loc sa imi vad io de compotul de caise amu ca tot doarme Alex.
citat din mesajul lui babymom75Oti, baietii tai ce fac? Nu l-ai intarcat pe ala micu', nu? Cum merge cu papatul? |
dianalaura spune:
No tu fete, acum am terminat ce ati pove voi ieri., bata-le sa le bata de soacre....si mi-am dat seama de o chestie...noi TOATE, cu exceptia Mihaelei si a Adrianei, avem baieti! Sper si eu din tot sufletul sa nu fim acest gen de soacre, cel pe care il barfim acum. L:a mine e bine per ansamblu, cum ne vedem doar o zi doua la cateva luni...nu prea avem "clenciuri". Ca am avut si noi ale noastre...asta e partea a doua
Cu dieta stau bine, deocamdata am 59 de kg fix, atat arata cantarul dimineata, acum sa vedem maine dimineata ce o zice.
Varsta lui Ianis
Torturi
dianalaura spune:
Nu vreau sa va intristez de buna dimineata, dar ia cititi un pic aici http://www.alexdamian.com/
Varsta lui Ianis
Torturi
livya spune:
citat din mesajul lui dianalaura Nu vreau sa va intristez de buna dimineata, dar ia cititi un pic aici http://www.alexdamian.com/ diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007 Varsta lui Ianis Torturi |
buna dianasaracutu alex,l-am primit si eu linku de la o prietena din cluj,doamne ajuta-le sa poate sa faca ceva ,in sensu bun
mami de mihai speedy