...si daca tot am vorbit de una singura in timp ce voi visati, merg sa va pregatesc niste cafea pe cind va treziti.
serviti-va!
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
Multam Cami de cafea! Rudy e un scump...mai mai ca-mi vine sa imi iaui eu catel..cel putin dacas locui la casa sigur as avea unul...dar asa...ma multumesc cu Linda noastra de la tara.
Eu azi am chef de program administrativ...am acum, sa vad pe parcurs...si crede ca voi incerca sa tin azi un fel de zi de apa...ca nu au mai scazut kilele, ba inca o crescut ca am mai calcat si pe langa. Si vad ca nu vrea sa scada iar sub 59.
Si daca sapt viitoare iar nu tin cura....macar sa nu ajung iar peste 60 . Sapt viitoare merg la soacra, are colegul concediu, si ca de obicei noi ne petrecem concediul la soacra
. 4-5 zile, atata..sau mai putin, ca si data trecuta colegu dupa 2 zile cica: hai sa mergem acasa, aici nu pot dormi bine....uite ce stramt e..asa ca a mintit-o pe ma-sa ca l-a chemat la servici din concediu
.
Cica ii e dor de Braila, adica de un drum cu masina pana la Braila, sa mergem pana acolo, sa ii vedem si apoi sa venim la casuta noastra
diana de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
Va astept la inca o cafea si un capitol nou aici
Mai am de lucrat la prima pagina, sa pun emoticoanele,ca alea nu mi s-au copiat
diana de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi