Condica salajencelor!!![98]
Raspunsuri - Pagina 17
silvana_salajan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s noa ca pana m-am trezit io, ai adormit tu...asa ca ma duc si io la ... |
dianalaura spune:
Buna dimineata si pofta buna la cafea! Sau un ceai!
E frumos in Grecia? ;)
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
dianaiulie2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianalaura Buna dimineata si pofta buna la cafea! Sau un ceai! E frumos in Grecia? ;) diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007 Varsta lui Ianis Torturi |
Multu de ceai
In Grecia e cam asa
Va astept pe toate cu mare drag
olim spune:
blondooooooooooooo la apel
salutare si de la noi
giulia, bine ati revenit, frumoasa vacanta
miha nici la noi nu e permis cu animalelel la plaja, intr-adevar sunt zile frumaose de mare acuma, mai ales dupa-masa cand apa e foarte calda, aseara la 9.30 faceam baie cu alex in mare
pup gasca toata, mai trec
fetelor am o veste buna, m-a sunat de la banca ca putem da casa inapoi si nu mai datoram nimic, acuma sa vedem cand semnam actele, noi vtrem sa mai stam luna viitoare daca putemasa cu baniid e chirie ne ducem in vacanta
dianaiulie2009 spune:
Maine merg la tuns ... poza 11.jpg de aici http://www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?bid=11&folder=Par+scurt+tunsori
sau poza scurt Lisa-Rinna.jpg
http://www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=Par%20scurt%20tunsori&page=3
Cred ca voi opta pentru prima tunsoare , dar astept sa vad ce va zice si coafeza care mi-ar sta mai bine la parul meu
dianalaura spune:
Faine amandoua tunsorile, ceva de genu ma tund si eu maine..de fapt asa m-a si tuns, nici o suvita nu cred ca era egala cu cealalta...mi-am facut programare pentru maine.
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
giulia71 spune:
Ce de lume , ce de activitate?
E foarte adevarat ca nu sunt in masura sa vorbesc ca io scriu mai rar, dar m-ati obisnuit prost ca citeam, asa pe diagonala da' citeam. Amu ce sa citesc?
Ma duc sa-mi iau kukuruz si lebenita si acas'
uneori gandesc prea mult....
olim spune:
si io vreu cucururz
blondooooooooooooo la apel ca viu la tineasta e ca pasarea de noapte mai noi, nu stiu unde se ascunde pe caldura asta, ca d ela bai o venit
oti o reteta de gogosi buna ai ca mia sa poftasa nu va ganditi la prostiica va cunosc