Condica salajencelor!!![98]
Raspunsuri - Pagina 14
silvana_salajan spune:
Mvaaai era sa mor de ras! Badea tocmai si-a "ucis" laptopul in direct
Dulciuri
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Moama ce ma enerveaza diacriticile....Va descurcati voi Miha, sefa ii la bai ![]() Dulciuri |
Ii bai cu sefa?
. Hmmmm asa deci, pleaca si nu zice nik! Si noi trebe sa-i dam raportu'
.vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
olim spune:
ala nu e normal tu oti
da ce are sefa romantism si o fugit la bai, ori s-o dus sa ii strice concediu adrianei
olim spune:
oti, de unde culeg neste filme pentru alex de pe net, gen disney desene si de astea?![]()
sarumana pt info

olim spune:
ai dreptate miha, noi sa dam raportu si ea tace in papusoi

sefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la raportu de sara

mihaela_s spune:
Io las aici un
pentru sefa ca io merg la nani, maine am zi lunga de la 8 la 19 asa ca va salut din mers!

Noa si pentru voi, bine bine daca insistati

vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
olim spune:
merg si eu la
ca maine merge iar la mare si suntem rupti de oboseala, ca de 3 zile numa acolo stam![]()
va
pe toate si va doresc
buna
miha o zi faina si usoara
dianalaura spune:
Haideti la o cafea, somnoroaselor!
Voi toate sunteti mai nou pasari de noapte!
Mie amu mi-o plecat instalatorul, mi se slabise o garnitura la bateria de la vana, si curgea apa intre baterie si perete. Ajmu o reparat.
Tu Oti, sa stii ca m-am gandit sambata la tine, dar am ajuns la Simleu la 11 fara ceva, tocmai cand au inceput sa cante Cargo. Si am stat la Cargo, apoi artificii, Iris si acasa...nici macar n-am avut timp sa intru pe la tarabe, sa ma holbez si eu
la aceleasi lucruri expuse de ani de zile, si la zalau, si la simleu si la toate zilele ![]()
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
silvana_salajan spune:
Diana, multam de cafei. Lasa ca ma razbun io. Viu si io la zilele Zalaului si tac chitic
Dulciuri
Bimilit spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mihaela_s
da' unde-i? vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
aici is