Condica salajencelor!!![98]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

oti am luat ce o fost in oferta, adica un acer de la 700 la 500 de euroi sper sa ii placa
ioi ce dulce trebe sa fie alex al meu de vreo 2 saptamani ma striga mamiiiiiiii mamiiiiiiiiiiiiis topita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

N+am reusit sa citesc din urma, n+am reusit sa scriu nimic, n+am reusit sa pun poze...ne-a luat azi mai mult de o ora sa le vedem, sunt aproape 1000! Asa ca trec doar sa va dau raportul de seara ca avem un pisoi jos cu palaria, l-a invatat mama lui de toate, s-a dus din prima la lada cu nisip si a facut acolo, a papat tare bine si a dormit, s-a jucat de ne-am prapadit de ras de cat e de haios. Acum face nani, e tare scump...l-am scos si afara azi, cu lesa pana se invata cu zona si cu casa...Silvia ar sta tot cu el in brate, e topita dupa el. Cica are si ea un frate mai mic...

Oti, sa stii ca azi am baut sirop de zmeura facut de manutele tale, a ajuns cu bine in Visby, e delicios! Multzam fain inca o data.

la toate, scuze ca nu va pot lua pe fiecare la rand, dar a veni ea si ziua aceea...la noi e vreme superba asa ca maine avem in plan sa mergem la plaja si daca e destul de calda apa sa facem prima baie in mare. Asa ca va doresc de pe acum we placut si mai viu io maine seara cand se mai linisteste lumea .

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Vi-l prezint in premiera pe Morgan .

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

Mihaela, e superb Morgan. sa av fie de bine concediul

WE placut fetelor

Mergi la inceput

'netaza...mai ce liniste pe aici...

mikiriki, multzam de cafea! un we fain si tie.

Am intrat sa va arat o parte din poze, n-am reusit sa le pun nume ca sa stiti ce si cum...tunelul acela albastru e cel mai lung din lume si are 24 de km. In rest sunt de la Sognefjord toate si din cabanuta unde am stat acolo primele 3 nopti. Incerc sa pun continuarea si revin. la toate...azi mergem la plaja yupiiii!

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livya spune:

buna fetelorweekend placut la toate
oti:fac 30 la sfarsitul lunii,eiiiii is batrana....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

'netaza...mai ce liniste pe aici...

mikiriki, multzam de cafea! un we fain si tie.

Am intrat sa va arat o parte din poze, n-am reusit sa le pun nume ca sa stiti ce si cum...tunelul acela albastru e cel mai lung din lume si are 24 de km. In rest sunt de la Sognefjord toate si din cabanuta unde am stat acolo primele 3 nopti. Incerc sa pun continuarea si revin. la toate...azi mergem la plaja yupiiii!

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

foarte frumoase pozele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
livia, cum batranaio mis baba am 31 impliniti
dragalas morgan si pozele adica locurile superbe
wek frumos tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Noa tu babelor io fac 36. na, ca v-am luat. Miha, superba Norvegia, am vazut bine, zapada pe varfuri??? Sau o fost norii? Si Morgan seamana izbitor cu Tzitzi a mea Care amu ma supara cu puii ei salbatici cu tot. Va las, ma intorc la trebi. Un we placut!Dulciuri

Mergi la inceput