Racusoare, la apel! (50)
Raspunsuri - Pagina 3
preda_vicky spune:
la ceas de seara.
Dani e mai bine, avem un tratament care da rezultate la bronsita asta.
Eu de luni ma internez o sapt. la geriatrie, imi fac niste analize, sa fac niste tratamente. Iar din 3 august ma prezint la scarbici cu forte proaspete.
Maine e ziua sotului meu, nu cred ca apuc sa intru sa va tratez cu ceva, asa ca va las din seara asta sampanie
, piscoturi si tort de cioco
iar pentru cine doreste un
.
Las si un filtru maaare de
pt. fetele harnice, ca eu m-am facut o lenesa si mai devreme de 9 nu ma dau jos din pat
.
Va
cu drag pe toate!
MirelaV spune:
'na seara
am intrat sa va salut.. si sa profit k e ziua lui Alex de Viki.. sa ii spun si eu la multi ani sanatosi.. si sa ne vedem cu piscoturile alea .. pe viu ![]()
mai spun la multi ani nepotelei mele
Liana de Iulia si Ionut.. sa fii sanatoasa iubita mea.. sa te bucuri de cadoul de 2 ani ( k de cand ma rugam de mami tau sa ti-l faca).. sa aduci numai bucurii parintilor si.. sa ai noroc in viata.
ma retrag la somnic .. pupici. o seara buna
missy, cum se prezinta lucrurile?
M&M spune:
Neata!! Cu scuzele de rigoare urez si eu:
LA MULTI ANI SOTULUI DE VICKY!!! VA doresc sanatate multa, fericire , implinire si realizari multe!!
Multumim de tratatie Vicky.
Ma bucur sa aud ca Danie e mai bine...
LA MULTI ANI, LIANA !!! SA fii sanatoasa, pui, cuminte si sa aduci multe, multe bucurii parintilor tai!!
mire, sa inteleg ca Iulia e [gravida]??
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
mikiriki spune:
Neatza
![]()
La multi ani fericiti, sot de Vicky!
La multi ani, Liana!
Criss, si eu m-am gandit la Iulia ca ar fi gravi...
O zi buna 
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiriki Neatza La multi ani fericiti, sot de Vicky! La multi ani, Liana! Criss, si eu m-am gandit la Iulia ca ar fi gravi... O zi buna ![]() Wohlleben ist die beste Rache!...Miki |
yupiiii

..asteptam anuntul oficial din partea IulieiMamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
MirelaV spune:

mai fetelor.. io nu stiu sa fie gravi.. si pariu k mi-ar fi spus. acu' na.. recunosc ca asta i-am urat ieri la telefon.. insa.. cadoul reprezenta altceva.. ma tot rugam de iulia sa ii puna lianei cercelusi. si mereu auzeam scuze "stai k e prea mica, stai k o doare, stai k.... alte motive"
deci dom'le.. stiu io sigur ca nu e gravi ![]()
sauuu.. o fi? 

MirelaV spune:
aflai. cica nu ar fi gravida ![]()
desi ieri clar nu era. azi.. nush. intra ea pe aici ![]()
seriosssss... jurrrrrrrrr.. nu e
preda_vicky spune:
Liana, La Multi Ani Fericiti! Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa! Multi
si
!
Fetele, vedeti la generale, e un subiect despre Mihaita, baietelul cu autism - "vreau sa nu mai fiu diferit" - AVEM PAY-PAL!!! mihaela77oprea@yahoo.com. Sper sa putem ajuta si noi, cat de putin.
Multumesc pt. urari, va
cu drag. Maine dau iar
, ca aniversam 3 ani de casatorie
.