Racusoare, la apel! (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

draga mea, mi s-a ridicat parul pe mine cand am citit povestea ta. m-ai lasat fara cuvinte. intotdeauna am admirat oamenii care gasesc puterea de a fi fericiti si de a depasi momentele critice atunci cand viata ii incearca. lucrul asta m-a ajutat si pe mine sa ma schimb. eu din cea mai mica problema, faceam o tragedie. de ceva timp imi spun "calm, o solutie se va gasi.. indiferent de natura ei!"
sa-ti ajute Dzeu sa depasesti momentele grele mai usor si sa iti dea putere!
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

Mirela V-asa este,si noi inainte de al aveape andrei,eram destul de multumiti de viata,asa modesta cum o duceam,nu ne permiteam nici luxul asa,dar era bine,dar d-zeu ne-a pus la incercare si fericirea a fost umbrita de intamplarea asta la care nici nu visam,nici un gand rau nu imi trecea prin minte ,ce s-ar putea intampla,si totusi.....
numai ca datorita rautatilor oamenilor inveti sa fii tare,sa iti creezi un scut de rautatile lor,si sa nu mai fii persoana naiva si modesta de dinainte,ci mai degraba devii o fiara dispusa sa isi apere drepturile si familia cu orice pret;am invatat sa fiu ferma si pe pozitie si sa dau raspunsul pe care il merita fiecare,chiar daca jignesc,ptr ca si ei fac acelasi lucru si o fac in deplinatatea facultatilor mintale;
uite asa o idee despre ce zic;
merg la paine si il iau si pe andrei cu mine in carut,si persoane care stiu ca e bolnav si stiu ca nu merge si zic:"da-l jos din carut sa mearga pe jos ca e baiat mare";si atunci eu ce sa fac ,sa ascult cum imi rasuceste aia cutitul in rana,de ce o face,din rautate,nu?si atunci raspund si eu sarcastic si asa cum merita,nu?

asa iubita ca fii tare in fata la orice si si ia cu calm si cu ideea ca toate vin de la d-zeu,si bune si rele,noi avem speranta ca o sa fie bine andrei si luptam in continuare ptr el,doar ptr asta traim.

va pupic dulce si mai vb,va mai povestesc cate ceva cand vreti voi si cand am si eu timp,da?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

nu, nu cred ca arunca cu vorbe din rautate. ci mai degraba din prostie!
eu am credinta ca andrei va fi bine!
nu ne-ai spus si noua cum te cheama.
eu am fost la mama la masa.. si acum as baga un somnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

aaaaaaaaaa,scuze--vera ma cheama,pai sa iti fie de bine masa si smnic usor.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, am pregatit , azi o sa am nevoie, e o vreme urataaaa.
Andru, ma in fata ta, multa sanatate si recuperare rapida puiului tau.
Mire, sunt ceva mai bine, dar nu cum ar trebui, mi-a trecut fierea, au venit rushii, ceva trebuia sa fie, nu?
Va , va doresc o zi buna si o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Citesc de vreo juma de ora buna, m-a cutremurat povestea lui ANDRU, dar pe de alta parte sunt impresionata de modul in care ti-ai acceptat situatia, ai inteles cum stau lucrurile si ce exact ai e facut pt binele puiului tau si a familiei tale in general. Bine ai venit la noi si sper sa ne "auzim" cat mai des.

Eu am chiulit motivat ultimele zile, sambata a fost ziua sotului meu, a schimbat prefixul, si conform dorintei lui s-a lasat cu chef mare, invitati multi, timp energie bani la fel de multi. Dar ma bucur ca toate au meritat, invitatii s-au simtit foarte bine, si surpriza serii este ca pana si eu am dansat (nu sunt dansatoare de felul meu, ultima data am dansat cand am fost nasha), evident dupa un pahar de vin rosu.
Ma retrag in plina glorie ca nici nu vad bine tastatura de somn. Va pupacesc, sa aveti o saptamana minunata.

de (6,5 ani) si (1,5 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

scuzati absenta din ultima saptamana..am fost plecati la munte , la Sirnea sa ne racorim putin. Mihaita mai mult a dormit , dar si cand se trezea era de neoprit ...

Andru, bine ai venit!! Am citit povestea voastra si m-a impresionat tare mult prin cate treceti. Sper ca intr-o zi Andrei sa reuseasca sa recupereze si sa devina un copilas normal.

Vicky, LA MULTI ANI pt sot.. Cum ati petrecut??

Missy, LA MULTI ANI sotului!!! Cred ca a fot o petrecere pe cisnte Ce mai fac fetele??

Mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Missy, sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si fara crize existentiale, sa traiti fericiti 1000 de ani si sa va bucurati de cele 2 fete minunate pe care le aveti!
Cris, multumesc de urari, dar la pranz am fost la o intalnire cu niste fete de pe forum (si copii din dotare), si abia seara am petrecut impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Vicky, important e ca ati petrecut impreuna , nu conteaza cat si cand..

Mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput
Mergi la inceput