Regasiri (35)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
maya nu te speria, e efectul antibioticului. de cate ori lua dani antibiotic de atatea ori incepea sa manance ca un spart...
Dani doarme tt mai mult, azi s-a trezit la 10, si masa tot la fel, in conditiile in care adoarme la 11.30 si dupamasa doarme 2 ore legate(el inainte se trezea in timpul siestei tot la juma de ora). or fi caldurile astea ...
pup
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ank999 spune:
Maya si nepotu face tot ca Ana la papa. Cere de cand le vede, iar fiemea se uit ala el cum mananca si...nimic.
Dbunny sa-i tina D-zeu obiceiul cu dormitul.
Roxana eu ziceam de pastile: greturi, ameteli de a picat in strada si probl cu inima 9nu stiu exact ce) si are 27-28 de ani...
Sa veti concediu placut! Unde va duceti?
Cat despre burta...idem
Camere de supraveghere zici...tare stresant. Aia nu are ce sa faca decat sa stea cu ochii pe voi. Cred ca face filme (scobitul in nas, scosul chilotilor din dos, imagini din decolteu) si le vindeAnca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Fata mea e prin Strand si se da cu trenuletul, se plimba cu masinute samd si eu la munca...Si azi fac si 5 ani de la casatorie si sotul cred ca a uitat...si mi-e cald...
Important e ca am vreo 2 ore fara sefi pe cap asa ca-mi fac de cap.Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ank999![]() ![]() ![]() Important e ca am vreo 2 ore fara sefi pe cap asa ca-mi fac de cap. ![]() ![]() ![]() |
La multi ani!
![](birthday.gif)
![](floare.gif)
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?
![](icon_smile_big.gif)
![](japonez.gif)
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare1.gif)
![](floare2.gif)
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
dastefa spune:
ank la multi ani si buni.poate totusi nu uita al tau sot.Pe de alta parteeu ma apropii de zece ani( in toamna) si m-am obisnuit sa nu astept minuni.Daca e vorba despre alt everniment decat ziua de nastere ii aduc aminte din timp ca sa nu am dubii sau sa ma enervez
roxana super naspa faza cu supravegheatul.Vad eu ca e foame mare dar chiar asa?Si cu ce se imbunatatesc rezultatele muncii voastre?va pazeste sa nu vorbiti intre voi,sa nu furati hartie sau ce?
dodo votat si azi
ce bucuros trebuie sa fie Bogdan de casuta.Sper sa va tina cat mai mult.Si multit amandoi puii
Mihaela 13+
Daria-Stafania-16.11.2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angi_m/angi_m.jpg)
angi_m spune:
Salut fetelor,
Nu suntem la spital
Am senzatia ca tot timpul trebuie sa incep asa.
Asta pentru ca ni se intampla tot felul de minuni.
Sa va spun ce am patzit.
De vreo 3 zile, Iulia incepuse sa faca un picut muci, dar putin, in gat. Si gatul se rosise foarte putin.
Totodata, alaltaieri i-a facut bona suc in care a pus si jumatate de sfecla rosie. L-a baut Iulia tot.
Tot acu 3 zile i-au aparut niste muscaturi pe maini si picioare. Le-am dat noi cu crema pentru muscaturi de insecte, dar una din ele, pe pulpa piciorului o durea.
Noaptea cealalta incepuse sa planga in somn si nu-si mai misca piciorul. Vroia sa se intoarca pe alta parte si nu putea din cauza piciorului si dadea sa planga. Pe la 5 dimineata se tot foia si am simtit-o calda. Ii pun termometrul - 38 cu 5. Ii dau nurofen (daca nu se trezea ii bagam supozitor, dar cu ea treaza nu este chip sa-i bag). Normal ca am stat sa o pazesc, dar temperatura nu a scazut deloc. Dimineata am lasat-o sa doarma, noi am inceput sa ne imbracam. Se trezeste si se prinde ca vrem sa plecam cu ea pe undeva si se pune pe plans. Pe picior nici nu vroia sa se sprijine, iar pe noi nu ne lasa sa punem mana. Mergem la spital la o dr. care a mai vazut-o in multiplele noastre internari. Ea a plans incontinuu de cand s-a trezit pana am iesit din spital. Gatul se inrosise rau... cat am stat in cabinetul doctorei tragea gaze la greu (avea burta umflata ca un cimpoi)... Ce sa mai, antibiotic (augmentin) si regim. Daca tot eram la spital am trecut si pe la chirurgie sa ii vada piciorul un medic. Chirurgul cand o vede zice: "Aaaaa, asta e muscatura de paianjen. Face febra?" Am ramas un pic blocata, ca noi credeam ca e febra de la gat sau de la burtica. Apoi zice ca sa ii punem comprese reci si ca daca nu se rezolva pana duminica sa venim la spital ca este de garda, sa o curete un pic.
Acasa punem comprese, Iulia se linisteste, mucii dispar ca prin minune, a stat o ora pe oala si a desumflat burta (nu a facut kk, doar gaze)...
La ora 2 (dupa-amiza) am fost cu ea la dr. ORL-ist care a tot vazut-o pe Iulia in luna iunie. A spus ca este foarte putin rosie in gat. Urechile sunt foarte bine. Ca sa nu ii dam antibiotic si sa plecam la mare.
Acum noi ii dam antibiotic din cauza piciorului. Dupa toata ziua de comprese pe picior, aseara l-a pus jos, iar astazi imi zise bona ca aproape alerga prin casa.
La antitermic (panadol) reactioneaza cam greu, cred ca mai multe face compresa rece. Oricum, temperatura nu a mai crescut peste 37 cu 5.
Suntem cuminti si abia asteptam sa mergem la mare. Mai avem de asteptat pana la jumatea lui august.
Mayaione, mi-aduc bine aminte? Parca spuneai ca Ana reactiona cam greu la antitermic cand a fost cu buba la ochisor? Imi dau seama ca simptomele Iuliei sunt foarte asemanatoare cu cele ale Anei cu ochisorul. Si parca tot augmentin a luat, nu?
Ooofff, tocmai imi spuse Mircea ca facu kk verde si foarte moale inainte de somnul de la pranz... M-am saturat... Sa vedem ce-o mai fi in seara asta... Tineti-mi pumnii...
Va pup
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
![](copilas.gif)
mayaione spune:
Ank la cati mai multi ani fericiti si sa va iubiti la fel de mult!
Angi si la Ana initial s-a mers tot pe muscatura de paianjen pana a aparut ditai punga cu puroi, acu nu stiu ce sa mai zic. A ramas ca a fost o infectie stafilococica. E bun augmentinul, in general cam acopera infectiile. La Ana a functionat f bine.
dastefa spune:
angi dar stiu ca trebuie sa aveti nervi tari nu gluma cu atatea peripetii.Si Daria face reactie alergica la intepaturi de paianjen dar nu a facut niciodata febra pt toate fetele si daca nu ati lesinat de caldura w/e placut
Mihaela 13+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
si
pentru toti copii si mamicile si un
suplimentar pentru fetele cu "surprize"=peripetii
Dastefa si noi speram sa ne tina cat mai mult caci Bodo adora aceasta fortareata
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
dastefa spune:
buna dimineata
va invit la un suc rece si o placinta cu mere- ca tot am fost ieri harnicuta si pe cele aproape 40 grade de afara am mai tinut si eu cuptorul deschis vreo 2-3 ore
dbuny cum e cu statul acasa?te plictisesti,te enerveaza ,te simti asa cel mai bine?
Eu am o ciudata senzatie ca de cand sunt in vacanta stau doar in bucatarie.Ce-i drept ma alint mai des cu diverse chestii pew care pana acum le ocoleam dar parca incep sa ma plictisesc Am inceput sa ma vantur mai mult cu Daria prin oras dar in ultimile zile cu canicula asta ne-am multumit cu piscinuta din curte
tu spuneai ca ai vrea ca dani sa manance mai multe fructe- poate salata de fructe l-ar atrage mai mult eventual ornata cu o idee de ciocolata sau frisca?Daria e f incantata de varianta asta mai ales ca nu are asa mult de mestecat
voi le cumparati la copii revista -"Draga mea-pt copii" e f ieftina dar eficienta.Noi avem o colectie intreaga(ca am mostenit si de la nepotica o multime de numere).O atrage mult faptul ca e totul f frumos ilustrat.Nu toate poeziile sunt geniale dar pt ei sunt ok
Dodo votez de cate ori imi aduc/ne aduci aminte.Cum stai cu voturuile?
Roxana ati inceput sa va faceti bagajele?
Mihaela 14+