Darius-Andrei-fie-ti somnul lin, inger senin (8)
Raspunsuri - Pagina 19
blackgirl0 spune:
Camy, ma stii de la subiectul cu nasterea la clinica Eva (nasterea in apa). De multe ori te condamnam, ca prea mi se parea ca vroiai sa fi victima cu orice pret. In mintea mea, faptul ca stiai ca nasti sub indrumarea acelui medic, nasterea la o clinica privata fara sectie de ATI pentru nou-nascuti, te punea asa (in mintea mea ) pe un nivel nu tocmai de invidiat. Imi cer scuze, imi dau seama ca nici o mama nu trebuie sa treaca prin ceea ce ai trecut tu, de asta ma rog cu Cerul si Pmantul ca Flavius sa se nasca bine sanatos, sa va bucure, sa va aline, sa va mangaie. Deci, daca ai nevoie de ajutor, de orice fel de ajutor, ma ofer fara nici o rezerva! Sper sa ma ierti! Mult succes si urmaresc cu atentie orice noutate din viata ta!
Ayla21 spune:
Camy scumpa, uite, pentru Darius:
www.glitter-graphics.com/download.php?file=2417/2417430tbq9rt16mw.gif&width=329&height=446" target="_blank">click1 si www.glitter-graphics.com/download.php?file=2417/2417426m6ux0s07u1.gif&width=249&height=226" target="_blank">click2.
Le voi adauga la pagina web a lui Darius.
Nu stiu daca ai observat, am adaugat inca o pagina unde am pus pozele in memoria lui Darius, de pe 16 august.
Acum am sa-ti trimit fluturasii (si restul) si lumanarile (daca vrei sa le duci tu la el la cimitir sa le aprinzi, eu nu le-am mai aprins pt ca nu puteam sta mult cat sa arda de tot, si batea vantul, am considerat ca e mai bine sa ti le trimit si sa le aprinzi tu la el.
Sper ca tu si Flavius sunteti bine.
Te imbratisez!
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
dianad spune:
N-am mai scris cateva zile pentru ca nu stiam ce sa-ti spun. M-am rugat ca tu si bebe Flavius sa treceti cu bine de ziua de 16 august si sa va fie mai usor. Nu cred ca oamenii din jurul vostru au uitat. Pe 24 august se implinesc 5 ani de cand fratele meu si-a pierdut primul copil. Acum are o fetita de 4 ani si un baietel de 4 luni. Stiu ca-l doare caci la botezul baietelului cand s-a adus tortul si s-a cantat La multi ani au plans si el si sotia , amintindu-si cu siguranta de primul baiat pe care nu au apucat sa-l vada botezat, sa-l tina in brate. Desi e fratele meu, n-o sa-l pot suna sa-i spun ca ma gandesc la ce s-a intamplat candva, ma voi ruga doar ca fiul si fiica pe care-i au acum sa-i tina in priza si sa-si dea seama abia a doua zi sau deloc peste ce zi grea au trecut.Au mai trecut cateva zile, pana pe 28 octombrie mai sunt doar 70 de zile!DianaD & Alexandru
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Camy, ma stii de la subiectul cu nasterea la clinica Eva (nasterea in apa). De multe ori te condamnam, ca prea mi se parea ca vroiai sa fi victima cu orice pret. In mintea mea, faptul ca stiai ca nasti sub indrumarea acelui medic, nasterea la o clinica privata fara sectie de ATI pentru nou-nascuti, te punea asa (in mintea mea ) pe un nivel nu tocmai de invidiat. Imi cer scuze, imi dau seama ca nici o mama nu trebuie sa treaca prin ceea ce ai trecut tu, de asta ma rog cu Cerul si Pmantul ca Flavius sa se nasca bine sanatos, sa va bucure, sa va aline, sa va mangaie. Deci, daca ai nevoie de ajutor, de orice fel de ajutor, ma ofer fara nici o rezerva! Sper sa ma ierti! Mult succes si urmaresc cu atentie orice noutate din viata ta! |
stai linistita...cand am intrat sa povestesc acolo despre aceasta clinica, mi-am asumat raspunderile, stiam ca marea majoritate nu ma veti crede, veti da vina pe mine...dar am scris..am gandit ca daca si macar unui copil ii va fi poate mai bine...ca nu se naste acolo, fac un lucru bun.
Chiar azi-noapte nu puteam sa dorm...si m-am uitat la tv...era o emisiune cu parintii ai caror copilasi au murit...copii de toate varstele...si toti parintii sufera la fel...
Tot ce am facut, la vremea respectiva am considerat ca am facut bine, poate si faptul ca nu stiam atat de multe cate stiu acum si-a spus cuvantul...am fost acolo pt ca am crezut ca pt Darius (sau Timeea, pt ca doar la ultimul control am aflat ca-i baiat) si pentru mine e cel mai bine...ca copilasul meu este sanatos si nu are nevoie de ATI..din pacate o nastere inseamna si multe surprize (asta am invatat-o la Tg Mures cand am stat internata o luna de zile si am cunoscut diverse cazuri ingrozitoare...care incepeau bine si se terminau prost)...sper ca de data asta sa fie bine..si ma rog la DD sa fie sanatos...sa pot fi si eu o mama asa cum trebuie, sa ma bucur de copilasul meu...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Camy scumpa, uite, pentru Darius: www.glitter-graphics.com/download.php?file=2417/2417430tbq9rt16mw.gif&width=329&height=446" target="_blank">click1 si www.glitter-graphics.com/download.php?file=2417/2417426m6ux0s07u1.gif&width=249&height=226" target="_blank">click2. Le voi adauga la pagina web a lui Darius. Nu stiu daca ai observat, am adaugat inca o pagina unde am pus pozele in memoria lui Darius, de pe 16 august. Acum am sa-ti trimit fluturasii (si restul) si lumanarile (daca vrei sa le duci tu la el la cimitir sa le aprinzi, eu nu le-am mai aprins pt ca nu puteam sta mult cat sa arda de tot, si batea vantul, am considerat ca e mai bine sa ti le trimit si sa le aprinzi tu la el. Sper ca tu si Flavius sunteti bine. Te imbratisez! Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
multumesc frumos..
sambata avea un mormant plin de fluturi..a primit jucarii, baloane, fluturi, flori, lumanari... nu mai stiam pe unde sa le mai punem..
Au venit ce-i drept cateva rude la care nu ma asteptam..chiar si verisoara mea din Olanda...a vrut sa fie acolo, cu mine...
M-a durut foarte tare pt ca tata nici macar un tel nu mi-a dat in we...am vb cu fratele meu la tel si mi-a zis ca era ocupat...petrecea la ziua mamei lui...a uitat de mine, de nepot...de tot...
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
citat din mesajul lui dianad N-am mai scris cateva zile pentru ca nu stiam ce sa-ti spun. M-am rugat ca tu si bebe Flavius sa treceti cu bine de ziua de 16 august si sa va fie mai usor. Nu cred ca oamenii din jurul vostru au uitat. Pe 24 august se implinesc 5 ani de cand fratele meu si-a pierdut primul copil. Acum are o fetita de 4 ani si un baietel de 4 luni. Stiu ca-l doare caci la botezul baietelului cand s-a adus tortul si s-a cantat La multi ani au plans si el si sotia , amintindu-si cu siguranta de primul baiat pe care nu au apucat sa-l vada botezat, sa-l tina in brate. Desi e fratele meu, n-o sa-l pot suna sa-i spun ca ma gandesc la ce s-a intamplat candva, ma voi ruga doar ca fiul si fiica pe care-i au acum sa-i tina in priza si sa-si dea seama abia a doua zi sau deloc peste ce zi grea au trecut. Au mai trecut cateva zile, pana pe 28 octombrie mai sunt doar 70 de zile! DianaD & Alexandru |
de multe ori m-am gadit la ziua in care il voi boteza pe Flavius...cel mai probabil asta ma va astepta si pe mine...sa plang..
Plus ca de cand a murit Darius nu pot sa aud cantandu-se "La multi ani"...izbucnesc in plans...stiu ca lui darius nu voi putea niciodata sa-i cant asta...
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
bebe Flavius Cristian
POZE
mychydutza spune:
of camy, de fiecare data cand te citesc ma apuca plansul! eu sper ca odata cu nasterea lui Flavius, sa se mai atenueze din durerea imensa pe care o simti acum......macar putin
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui camy_pus si ma rog la DD sa fie sanatos...sa pot fi si eu o mama asa cum trebuie, sa ma bucur de copilasul meu... |
Doamne ajuta! Asa trebuie sa fie Camy draga!
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
vias spune:
Azi-noapte..ca tot aveam insomnii si nu puteam sa dorm ..ma gandeam la cezariana...cine a mai facut anestezie generala?
Eu am mai facut 2 pana acum..total diferite trezirile mele...oricum amandoua urate, dar a doua infioratoare..
M-am trezit..si nu stiam daca a inceput sau s-a terminat..ii auzeam vorbind...apoi am vrut s misc un deget ceva...nimic, nu puteam sa misc nici ochii..nimic...
Nu puteam sa respir....era ca o lupta in corpul meu..incercam sa-mi pastrez mintea limpede sa vad ce am de facut...cum sa fca sa observe ca eu nu dorm ...apoi am simtit cum ma dezintubau....Doamne ce senzatie groaznica....
Mie imi e tare frica...de senzatia asta...ca sunt prizoniera propriului meu corp...
Si s anu spuneti nimic de anestezie locala...in Tg Mures nu se face asa ceva...
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
bebe Flavius Cristian
POZE
szivarvany spune:
Cand te vei duce la cezariana, sa tragi aer in piept, sa-ti vina in minte zecile de majorete simpatice cu pompoane rosii ce le vom agita noi, noi toate, si sa zambesti, sa zambesti cum nu o mai facusesi de mult timp si sa fii increzatoare, ca dupa cateva minute vei fi mamica, iti vei indeplini visul si totul va fi bine.
Si sa nu uiti ca Darius va fi cel mai bucuros sa-ti vada zambetul.
(eu dupa cezariana zambeam cu gura pana la urechi , zici ca eram beata asta pt ca am fost nespus de bucuroasa ca am prins cezariana si nu mai simteam contractiile iar doc anestezist mi se parea frumos ca un zeu ... ulterior am vazut efectul anestezicelor, de fapt medicul era un batranel mic si gras)
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !