Darius-Andrei-fie-ti somnul lin, inger senin (8)
Raspunsuri - Pagina 15
vias spune:
pe la ora 14:00 plec la Tg Mures...sper sa fie bine...vad ca incet incet Flavius isi revine la miscarile lui puternie...mai ales noaptea, dar nu conteaza, nu ma supar...chiar ma bucur...ma trezesc noaptea si-mi place sa stau si sa-l simt cum misca.
Parca este o joaca de-a va-ti ascunselea...el crede ca dorma si ma loveste, iar eu ii fac jocul numai ca sa-l simt...
Voiam sa va mai rog sa va uitati la semnatura mea, am adus un caz...Alex..este copilasul unei fete pe care am cunoscut-o la Tg Mures anul trecut, atunci Alexutul ei a reusit sa treaca peste operatii, dar acum tgrebuie sa i se mai faca o operatie si are nevoie de banuti.
Va multumesc mult...sper din inima sa ma intorc diseara si eu acasa...sa va scriu ca suntem bine... Doamne ajuta!@
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
M&M spune:
Camy, drum bun si, te asteptam cu vesti bune diseara...
AM citit cazul de la umanitare.. voi face si eu o mica donatie..
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_26 Camy, drum bun si, te asteptam cu vesti bune diseara... AM citit cazul de la umanitare.. voi face si eu o mica donatie.. Mamica de poznas Bazar pentru Bogdan Bazar pentru Sebi Bazar pentru Mihaita Bazar pentru Ema |
multumesc frumos!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
alina023 spune:
Drum bun si incredere ca va fi bine!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
ioanaiub spune:
Drum bun, Cami.
Te asteptam cu vesti bune. Doamne-ajuta!
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
szivarvany spune:
Camy e bine, bb e bine, placenta e bine
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
RAMONELLA spune:
Ce ma bucur pentru ea!!!Offf,de abia astept sa nasca un bebe sanatos si voinic si sa se termine cu tot calvarul asta,ca saraca de ea tare mult s-a consumat in sarcina asta.
Va fi bine Cami,ai sa vezi.Dumnezeu le randuieste pe toate!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
6+Doamne ajuta
Ayla21 spune:
Daria, multumim de vestile bune, probabil ai vorbit deja cu Cami.
Cami te-am sunat dar cred ca era tarziu, era telefonul inchis. M-am gandit la tine azi, si ma bucur din tot sufletul ca sunteti bine, si ma rog sa va ajute Dumnezeu pana la capat.
Azi am scris numele Almei pe nisip, si am scris si pt Darius si am facut poza. Marea era agitata, poate in urmatoarele zile imi va reusi si mai bine. Iti dau pozele si le pun si la pagina lui cand ne intoarcem.
Ai grija de tine, de voi! Incerc sa te sun maine. Pupici
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!