Copiii nostrii speciali...*4*
Raspunsuri - Pagina 8
andru_mami spune:
adriana-de indata ce descarc pozele promit ca va pun si poza mea,dar e naspa ca eu nu am cablu de date la tel si trebe sa chemun baiat sa mi le descarce prin blotooth{nu cred ca am scris corect}si am si 2 filmulete cu andrei;si eu sunt un pic rotunjoara,ca am 1.57 si 65 kg dar ma simt bine asa,desi de multe ori am incercat sa mai scap de cateva kg dar sunt o fire tare taremor langa tine si daca te vad ca mananci un mar,pe cuvant.
POZE ANDREI
andru_mami spune:
adriana am pus o poza cu mine in album,nu e chiar de anul asta dar sunt eu.
POZE ANDREI
andru_mami spune:
adriana ai niste copii superbi sa iti traiasca sa dea d-zeu,sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de ei.
fetelor imi iau de la voi pentru 5 zile ca vin pe week-end sa vad eu ce faceti voi pe aici,nu care cumva sa o tineti numai in petreceri.-pentru toata lumea,sa auzim de bine,noapte buna.POZE ANDREI
adrianapop spune:
HELLO EVERYBODY
andru_m drum bun si mersi
ceilalti pe unde vagabondati?
va ascundeti de caldura? sau v-ati suparat pe noi?
va pup si dezertez si eu,,,ca nu imi place singuratatea,,,pana maine nu apar
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133
mihaela77O spune:
andru,drum bun si plin de succese!
adriana,dar tu unde dezertezi?
adriana,andru,heer,va multumesc din suflet,pt gestul vostru!
va pun un filmulet cu mihaita la balaceala...
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kariguld spune:
hallo fetelor luptatoare!
Adriana, am citit ieri poveste ta de la nasterea unei stele, am citi impreuna cu copii, boraca mea (fata) plangea de mama focului. foarte frumos ai scris, ai luptat ca o adevarata mama! ai invins...copilul tau a invins!
(in paranteza, inca o data, sistemul de kk din Ro...., de care n-am avut parte, dar de care am fugit....si de care nu doresc nimanui sa mai aiba parte)
am intrat sa va salut, sa va doresc multa putere si tarie, sa aveti o saptamna cat mai buna si luati de la mine niste racoare....(emotioane cu racoare!). la noi 21 de grade azi si e inorat....
pentru voi
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
adrianapop spune:
nu am unde sa dezertezdar am spus asa ca un fel de protest ca am ramas singura pe aici ,,
kariguld mersi ptr cuvintele tale,,,
racoare avem si noi momentan,,,
va pup
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133
wnimra spune:
Am vazut filmuletul miha si m-a luat un plans...sper sa faci ceva cu aceasta campanie ( ti-am lasat mesaj la subiectul"campanie" te sun cand baga banutii).
Ma doare sufletul cand il vad , ma gandesc si la alex , deaia nu l-am filmat , pt ca era singur , atatia copii pe plaja care se jucau , nici unul nu a venit la el.
Adriana ms de cofe , am baut-o rece dar a fost atat de buna.
Miha sa nu te superi pe mine dar am sa intru pe tooate subiectele si am sa scriu "1-5- 10 euro pt mihaita " cat poate cat ii lasa inima si cu conturile , sa nu te superi plssss , ma apuc acum si daca te-ai suparat faptul este consumat.Imi pare rau ca nu pot face mai mult dar nici nu pot sa stau cand el nu mai are bani de terapie decat pt doua sapt.
poze Alex
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
wnimra spune:
Buna ziua!
scuze ca dau buzna dar vreau sa va rog ceva oameni buni .
Ajutati un baietel pe nume Mihaita, bolnav de autism,il gasiti la "Discutii generale"...."VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! "
s a inceput o campanie pt mihaita, parintii lui nu mai au fonduri decat pana in luna august la jumate, va rog din suflet , din inima sa il ajutati.
Stiti ce inseamana Autism, acest copil are sanse reale de recuperare, va rog sa fiti alaturi de el.Va roaga o mama care are un copil cu tetraparaza.
Multumesc!
Acesta este mesajul pe care il las - te poop miha
poze Alex
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
wnimra spune:
Adriana hai la o ciocolata calda , asa pt seara ca sa dorim bine , fetelor ce ziceti bem ?
azi am fost harnicuta , am facut supa de rosii cu taitei , ciorba de pui , aveam si vinete in program dar le las pt dimineata ca sunt rupta, am facut si vojta la copil care mi-a urlat cu o ciuda pe mine nici nu stiu daca i-am facut cum trebuie , atat de tare m-a ametit , acum astept sot sa ies din acasa.
In weekend am avut parte de 3 ore de plaja , mers seara hai-hui, duminica a iesit cu fratele care ne-a anuntat ca are botez sambata asta , bine ca nu mi-a zis vineri si ca sa incununam sf de sapt am stat blocati in mamaia bara la bara 2 ore , am ajuns acasa la 9 seara terminati si plini de nervi , la 10 30 alex era mancat , cu baie facut si somn , m-am invartit ca o oaie capie pana la 2.
pupici
poze Alex