Copiii nostrii speciali...*4*
Raspunsuri - Pagina 4
andru_mami spune:
fetelor stiu ca o sa fiu off topic dar am si eu o rugaminte-am deschis si eu un subiect cu incompatibilitatea rh-ului numai ca nu mai stiu unde si nu stiu cum sa il gasesc.ma poate ajuta cineva?
POZE ANDREI
andru_mami spune:
multam mult adriana,credeam ca a mai scris cineva ceva pe acolo sa vad si eu,raman datoare de cinste,da?
POZE ANDREI
andru_mami spune:
paula,asteryaro,babette,akella-unde va ascundeti si pe noi nu ne luati?
POZE ANDREI
babette spune:
Anru_mami, sunt aici dupa colt, v-am citit fiecare litera, am baut si cafele, multumesc mult, au fost tare bune, n-am disparut!
Chiar am si scris ba despre bebelusi, ba despre olite, m-ai citit dar ai uitat. Dar mi-a venit baiatul din vacanta si mai graim cate ceva, plus Vladut, plus piscina! Ce, crezi ca e asa usor sa te "sacrifici",
in piscina, cu sezlongul si "racitura" langa tine?
Eu v-am poftit si pe voi , dar voi sunteti , si nu veniti la si la .
Sambata imi iau si eu concediu de acasa si plec cateva zile, atunci sigur voi mai lipsi daca modemul meu n-o sa aiba acoperire peste tot unde voi merge.
Fetelor, cele care au indoieli pt o alta sarcina, daca toata lumea s-ar speria ca voi, ar disparea de pe fata pamantului omenirea!
Nu fiti asa pesimiste ca atrageti energia negativa!
Fiti optimiste! Si eu m-am temut 5 ani! Apoi am realizat ca dupa ani, cand noi nu vom mai fi, fiica noastra va fi singura si nu va avea cui spune o vorba. Asa ne-am hotarat, dar socoteala de acasa n-a fost cu cea din targ la fel si 10 ani nu s-a mai putut!
Tratament nu am vrut sa facem si cand ne-am luat gandul, a aparut la ..............40 de ani...............OLIMPICUL!
Si stiti cum a fost?
Cu cezariana! 2,5 kg! Un pisoi! Mi-era mila sa ma uit la el!
Dar sotul s-a imbatat de doua ori de fericire ca are baiat!
Prima data cand a aflat, si a doua oara cand a aflat din nou, ca din cauza bauturii a ..................uitat de ce a baut!
Si apoi, a crescut ca din apa!
La ............3 LUNI JUMATATE, l-am pus in premergator!
La 5 luni mergea cu premergatorul, la 7 luni mergea in picioare, la 1 an urca si cobora scarile, la 1,6 ani vorbea orice, dar cu cuvinte stricate rau, la 2,4 ani se juca pe calculator!
La 3 ani l-am dat la inot, si frecventa mai multe cursuri la palatul copiilor.
In cls 1 nu a stat in banca decat in picioare,..................
la 14 ani a luat prima medalie internationala in informatica aplicata. Si nu mi-am facut probleme ca o sa se intample ceva, gen drobul de sare. Acum lupta sa-si faca un palmares care sa-i deschida drumul spre SUA la facultate. E visul lui iar noi nu facem decat sa-l incurajam si sa-l sustinem cat putem.
Asa ca daca vreti cu adevarat, Dumnezeu va ajuta si reusiti!
Totul e sa fiti sigure de ceeace vreti!
Sanatate si ganduri bune!
wnimra spune:
este abea 1 noaptea dar pana ma trezesc eu sa dau cafeua .....asa ca m-am gandit , o fac la nisip(cu bec special) si pana maine dim este gata....va poftesc la cofe buna care cum se trezeste se serveste
sper ca este suficienta .
Va poop
poze Alex
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
wnimra spune:
Mamamaa cat s a scris , la 1 cand am intrat eu ultima postare era a Adrianei , la 21 si putin , acum am zis sa intru iar si cand ce vad s a scris la greu, cred ca a fost incarcat serverul.
Babette ma bucur ca ti-a placut cofe , am zis ca mai bine o las de noaptea sa se faca incet incet ca eu abea pe la 9 si ceva fac ochi pana termin cu alex se face 10 si ceva apoi cofe alea alea 11 la 12 tre sa fiu la kineto.Ma bucur pt vacanta ta , sa te relaxezi si pt mine si daca se poate maine sa faci o baie in piscina for me plsss, apa este viata mea si baie in mare inca nu am facut.
Mi-a plact povestea ta asa spusa pe scurt, o viata antrenanta presarata cu tot ce este necesar la casa omului si uite ca ti-a reusit.
Adriana am citit si vad ca nu te-ai plictisit deloc cat ai fost insarcinata, eu de asta ma tem pt ca sunt singura , poate pana atunci se mai schimba situatia, sotul meu iubitor mi-a zis sa nasc mai in toamna ca el vara nu poate sa isi ia concediu .
Heer poop pe Adam si felicitari pt progrese , o sa vezi o sa vezi ca o sa jucati fotbal.
andru_m capul sus dute la un medic bun inebunestel cu intrebarile cu si despre rh si hai la treaba .
Sa intamplat ceva frumos in seara aceasta .Am fost sa vedem meciul si pe la 12 si ceva am venit acasa , copilul era vesel tare cu mama si i-am zis sa ii arate lu' mamaitza cum sta el ca un catelus, s a ridicat in 4 labe, asa cum poate el, apoi a reusit sa ridice si capul , il pedula cand sus cand jos, 4-5 sec sus , si se batza-batza , ii zic sa mearga pana la masinuta , era in pat alex , el fericit arunca oarecum capul mai in fatza trage mainile si picioarele ffff primitiva miscarea , si sa zic ca face asta de 3 ori si a ajuns la masinuta se arunca langa ea o prinde si-o da fericit in cap si o intinde la mine.- asa aratam eu si mama , maine sa ii zic danei si sa il luam mai tare cu vojta , sigur nu ma mai fac ca ploua si fac terapie, acum ma rog sa ne iasa treburile si sa facem vojta la dana de doua ori pe zi , sper sa reusim, macar 4-5 luni , este vital ca a ajuns pana aici, daca nu putem o sa invat si mai bine sa ii fac eu.
Aruncati cafeaua dau de baut si pt cine presteza o cofe mica cu
Va rog va rog din suflet cat mai dureaza ?????? Cred ca am explicat bine ce si cum a facut imi pare rau ca nu l-am filmat , dar voi deja ati trecut prin asta cat mai este pana o ia in 4 labe , macar asa cu capul in covor
poze Alex
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
adrianapop spune:
multumesc de cafea
super buna
babette- ai dreptate 100% asta zic si eu,,,cu optimism inainte
si fata mea a fost ff precoce,,cred ca asa e al 2-lea copil se ia dupa frati si creste singur si mai repede,,a mea la 3 luni statea in fundulet si la 7 luni mergea in picioare,,,acuma la 3 ani jumate,,,face litere si cifre cu Cosmin,,cunoaste culori si cifre pana la 20 se,spala si imbraca singura se face cu lac si dupa ma intreaba daca e sexy?
e mult inaintea unor copii de varsta ei,,plus ca si arata la 5 ani ,,e foarte inalta,,are 110cm si 15 kg,,,de cu silueta seamana la mama,,,nu vrea sa manance numai ce vrea ea...
caracter de razboinic,,,ea e seful ,nu misca un baiat in fata ei si plange deja ca merge la scoala cu baietii
cand a crescut nu stiu dar multumim lui cel de sus ptr ea,,,zilnic
wnimra- nu stiu ce sa zic,,,nu stiu daca se pot compara situatiile,,,dar adrian a mers la 3 luni dupa ce a inceput sa se legene si sa stea ca Alex
cu rabdare mai e putin,,,,
va pup
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133