Copiii nostrii speciali...*4*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

neata' !

andru_m si pt Andrei ...va asteptam si sigur o sa ne fie dor de voi.

-cefeaua de dimineata

pooop la toata lumea

poze Alex

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Mc pt cafea!
Dau si eu o praji in completare si un !
Multumesc tuturor pt urari. Va uram si voua tot binele din lume, sanatate pt copiii vostri si pt voi, vise frumoase implinite, bucurii, noroc, baaaaaaani muuuuulti ca sa puteti trata copiii peste tot ......
si
Vladut face convulsii la anumite perioade, iar intre ele are crize atone, muuuuulte, nu pot fi numarate, uneori mai dese, uneori mai rare, uneori se opresc de tot, uneori mai intense, uneori mai slabe, dar nu mai reusim sa le stapanim. Astea sunt fff periculoase. Daca am reusi sa le stapanim, ar fi grozav, Vladut ar putea sa si mearga caci la un moment dat facea 2-4 pasi singurel!
Nu mai stim nici noi cum sa facem, e un fel de "cooperativa Munca in zadar"!
Ajungi sa-ti fie frica sa te trezesti, ajungi sa te temi pt fiecare chemare de teama sa nu fie o urgenta!
Cand ma scol dimineata si vad cat e ceasul si-mi dau seama ca a mai trecut o noapte cu bine, multumesc Domnului ca e totul in regula!
E un fel de sabie a lui Zamolxe deasupra capului!
Asta e inca o cruce a noastra! Dar noi avem deja o varsta, pt Vlad ne pare rau, el e cel care se chinuie cel mai mult.
Speram sa reuseasca pana la urma stoparea si controlul crizelor.
Noi nu putem pleca niciodata de acasa fara medicatia de stopare urgenta a crizelor. In masina, in camere, afara, noi tre sa avem pregatit totul!
Asta e!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

scurt si la obiect,din motive de mama in vizita la amine(o luna),intru mai rar,asa ca:
nikena,bine ai venit!
babette,la cat mai multi ani impreuna sanatosi si fericiti!
mdnicoleta,eu merg cu mihaita la doctorul cadar,vine o data pe luna la fosta ava sau in bucuresti la o biomedical parca pe floreasca!
revin mai pe seara sa fac capitol nou si sa mai citesc din urma!
va cesc pe toate fara exceptie!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Capitol Nou...5

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput