Copiii nostrii speciali...*4*
Raspunsuri - Pagina 16
adrianapop spune:
babette
multumesc mult,
dar nu stau decat luni,si nu am timp nici sa mor atatea am de facut
daca nu ai timp sa vii ti-o pun la posta si o ridici de la tine,sa nu te stresezi cu drumul ca stiu cum e in B
si cand o sa stau mai mult avem timp sa ne vedem
eu ajung cu avionul in jurul orei 11 daca poti ajunge,,daca nu trimite-mi adresa si maine o pun la posta
alege ce e mai bine si convenabil ptr tine,,ca timp de intalniri tot avem
pup
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133
wnimra spune:
Adriana cat am vrut sa vad poza de la avatar ...sunteti dulci tare si chiar nu te perii.
Am ras cu pofta dupa aventura romantica , super tare.
Asta da concediu cu peripetii.Multam' pt alex ...incerc sa nu il mai stresez cu apa ....nici macar nu mai am, au unii o lucrare si stam fara apa , m-am scos nu mai gatesc dar curat tot am facut, vreau dushhhh....asa sa va zic si eu una tare....eram la munte acum doi ani de revelion, cu nasii niste prieteni plus copii, noi indragostiti foarte dar unde frate sa te pitesti de distrusii pamantului nasu si prietenul lui care faceau inventarul care cu care vrea sa se iubeasca ca sotiile lor erau cu stopul la ele si na restul de ce sa ne simtim bine.....asa ca cu doua nopti inainte de rev pe la 2 cand alex baga somn la greu hai si noi sa ne bucuram , ti-ai gasit , nebunii aveau treaba si am jurat ca scoate usa din balamale, noi repede ne-am aranjat si iesim sa nu trezim baiatul .....ne-au pus BRADUL din living in usa cu cadouri cu tot, stateam ca doi turturei in crengi luati la intrebari ca ce cautam la ei in camera , pedepsiti dormeau in acolo, am fost pe jos de ras , ce sa mai dormim ce sa ne mai iubim, dimineata hai la zapada dar cu ce sa ne incaltam, toate ghetele erau inghetate bonca pe balcon frumos aranjate ca o ghirlanda , ca in tabara a fost si noi oamneni in toata firea , m-am razbunat si i-am dat cu oja rosie(firma foarte buna de la nasa) si am ascuns acetona.
babette cum nu ai cu ce sa il compari pe vladut ??? este inalt si slab ca bradul si alex la fel dar ca pinul mai mic asa
Am vazut tarziu postarea ta , asta dupa ce am baut la apa de mi-a venit rau
Inca ceva tare , a primit alex carticele cu animale,avea dar nu il mai interesau ca le stia acestea sunt noi si mai frumoase si ne-am uitat amandoi si i-am facut o prezentare , dupa juma de ora l-am ascultat la lectie , eu sunt putin dusa .....deschid si intreb copilul unde e cutare bla bla , la animale domestice doar la magar si oaie s a incurcat restul le-a stiut si aratat cu degetelul , i-am mancat degetelul destept...acum nu mai pune la intamplare degetul , poate sa il coordoneze si arata cat de cat bine.Ce ne-am mai dat peste cap vai vai , maine il iau iar , azi il las sa aprofundeze materia invatata.hihihihi
babette baie si pt mine , plss si sa faci si din picioare cu fatza in sus ca imi place .....ms ms
pooop tuturor
poze Alex
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
wnimra spune:
kariguld....ms pt , buna tare
pooop
poze Alex
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932- Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
babette spune:
Adriana,
Cred ca nu voi reusi sa ajung Tot mai sigura e posta daca nu ti-e prea greu. Iti trimit PM. Daca esti prea ocupata cu pregatirile pt luni, lasa trimiterea pt cand te intorci.
Wnimra,
Am facut o pe cinste!
Si pe fata si pe spate, nu te-a relaxat?
Daca voi reusi, o sa-ti trimit o poza pe privat.
Te invit si maine, ca am inteles ca ai probleme cu apa!
wnimra spune:
bunaaa
babette maine nu stiu daca am pr sau nu cu apa, dar o baie tot sa faci, ideea e ca m-am simtit tare relaxata.....in seara asta am fost prin frumoasa noastra statiune mamaia, am vazut braziliencele , mama ce femei frumoase, beeelea , au dansat super , ....si niste baieti oau oau oau frumusei ciocolatii si tare experimentati in ale dansului si alex a stat cuminte la mine in brate si i-a urmarit.
M-au amuzat unele doamne , una din public si-a chemat sotul de 3 ori sa vina , el statea linistit si urmarea fetele, una mai tare si-a luat sotul de mana cu japca si hai ....ce am mai ras.
Dar m-am dezgustat la plecare , una bucata ce se dorea mare Doamna , si-a dat jos chiloteii in parcare , bine luminata , plina de lume si masini , s a bagat langa masina langa un bradut mic si facea pisu, noi eram la o tigara inante de plecare schimbam impresii , la 10 metri de noi era tipa , m-am blocat .....pai nu sunt doamne 1000 de terase cu toalete in mamaia ??...asta e .
pupici
poze Alex
babette spune:
Buna dimineata!
Nu s-a sculat nimeni?
Hai, treziti-va, e gata cafeaua!
pentru toata lumea!
Am scos si prajitura din cuptor, care doriti?
O zi buna va doresc!
adrianapop spune:
babette
mersi de cofee asta nu refuz nici daca ma trezesti noaptea din somn
eu sant treaza de la 7 dar am si 3 pitici ,plus ca azi am facut marea greseala sa ii intreb ce vor la micul dejun
Si au vrut 3 feluri diferite,,,asa ca am bucatarit,am mai scris cate un mess si acuma merg sa pun pachetul la posta ca apoi ma apuc de curatenie si mancarea de amiaz
va pup pe toate
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138133
babette spune:
Adriana, cand mai apuci, da-mi si mie o idee de felul doi, ca am cam ramas in pana! Ardei umpluti, am facut, tocanita, am facut, pilaf cu friptura, am facut, cartofi cu snitele, am facut, gratarul il las duminica pt ziua sotului, vinete impanate nu pot pt ca in gradina n-am prea multe si-mi trebuiesc la frigarui,....... atunci, ce sa mai fac?
O si..... rabdari prajite cu omleta?
Da, cred ca am gasit!
Cartofi frantuzesti la cuptor! Cu multa branza, smantana si ou!
Mai ai vreo idee?
mihaela77O spune:
'neata!
babette,multam de coffe!aveam nevoie...spor la treburi va doresc!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
adrianapop spune:
babette
aceeasi proble o avem si noi,nu stim ce doamne sa mai gatim,,mai ales ca santem niste oameni gurmanzi si copii mananca numai mancare gatita,,,asa i-am obisnuit
Marele noroc e ca in orasul nostru nu exista fast-food asa ca imi e foarte usor sa ii feresc de tentatii,iar cum eu sant acasa cu ei si imi si place sa bucataresc toata ziua avem mancare proaspat gatita
Daca ma intrebai ieri iti ziceam sa faci clatite umplute dar azi e vineri si la noi in casa vinerea se gateste doar mancare de post,,,de cand ma stiu eu am postit vinerea ptr ca am putut mi-a placut si a devenit un mod de viata
Asa ca azi mancare de post legume la tigaie cu macaroane sau cartofi scazuti cu salata de varza..
bineinteles ca copii mananca mancare normala sau de post daca chiar le place...
maine mi-am programat sa fac o rulada cu mascarpone si capsuni
va pup si spor la treaba
editez;
sa iti spun ca copii au cerut ptr amiaz spaghete cu sos rosu si sunca
deci daca la vladut ii place sant foarte bune si rapid de facut
eu inlocuiesc de multe ori carnea tocata cu sunca sau soia,,credeti-ma nu se simte...
spor la treaba