Leoaicele DC *(40)*-in suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
copilutzu spune:
Cata cearceful am scris !!!
Dany ce face matzica??
Perlutza este lata in patul nostru , noi nu mai incapem de blana ei .. si ne musca daca incercam sa o mutam din pat . Asa ca … ma mut eu in sufragerie …. ...
O sa pun si eu niste poze cu "gradina mea " de la geamul din bucatarie...
Pun linkul mai tarziu.
----------------------
Am reveniiiit!!!
http://news.webshots.com/photo/2363844200088867502hINnbc
http://news.webshots.com/photo/2311201380088867502neDeuq
Dodo a venit randul meu sa vorbesc singuricaaa !!!
Are we there yet???
-----------------------------------------
-----------------------------------------
ADIO , MICHAEL JACKSON ...
![](plang.gif)
Mi-ai luminat copilaria……
![](plang.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
Gataaaa am terminat blatul, crema -de asamblat maine dimineata.
Sper sa iasa bineee!Doinitza- copilutzaa-chia as vrea sa ne intalnim dar nu vreau sa plangem ci sa facem glume,etc...nuuu nu vreau sa plang! Eu sunt o fire vesela, vesnic optimista...altfel nu as mai avea curajul sa o iau de la capat.Dar cateodata mai cad in butoi si azi a fost o zi de-aia reaua...dar rea... daca nu ma ridicam cadeam in depresie si era vai soarta mea-acum 2 ani eram o epava slabisem muult,iar nervii erau zob. Traiesc doar cu speranta ca odata si odata voi reusi...gandesc pozitiv...mananc sanatos...ma bucur de tot si de toate...imi fac de lucru cu te miri ce...si trece vremea.Ma mai uit pe poze cu Teo, Robert si alti strumfi si samd.
Ma duc sa incarc pozici!!! Cautati in contul comun pozici cu Le Delta du Danube!!Noapte buna, we minunat!
Iulika29 spune:
Buna seara fetelor!Eu am fost toata ziua plecata..La cumnata la curte..O zi excelenta afarå , un gratarel, un pepenel..
Daria eu de obicei ma plang ca ploua si e frig , pe cand fetele din romania se topesc de caldurå.Acum s-a facut si aici cald(23-25 grade).DAr nu tine mult niciodata.Cateva zile si apoi vine 'iarna' si tot asa o tine toata vara.2-3 zile cald si apoi ploaie sau innorat..Dar vara asta pare frumoaså cu zile insorite..Am noroc pt ca nu sunt temperaturi extreme si e oki pt mine ca si gravidå..Altfel nu stiu cum rezistam..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 33+cu
Bruce Nicholas
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
neatza..
Daria,David a papat ieri bine,dim a papat o banana(numai laturile,fara miezul ala cu seminte) si o felie de pepene galben.Apoi legumele care-i plac -morcov,ardei,dovlecel si i-am pus si iaurt in ele.Si in rest laptic.
Daca-i fac doar ce-i place papa,ieri a papat un castron mare de legume..eu am doua tipuri de castronele pt el,unele mari si unele mici..In alea mari ii fac fructele si in alea mici legumele,ca stiu ca nu se omoara..Insa ieri dk am pus si iaurt in legume,i-am pus in castronelul mare si-a papat tot.Si apoi ii ziceam intr-una "bravo,patratel"
Asa-i cant eu cam pe la sfarsit,dupa ce papa.
In rest am fost la buni,dupa care e topit..
Ah,a venit acum o sapt buni la noi(soacra-mea) si a venit, a stat cu el un pic si apoi s-a dus la bucatarie sa fumeze,iar David a ramas la mine in brate..Se uita dupa ea si a inceput sa planga..la mine in brate!Evident ca nu s-a mai dus nicaieri si a stat cu el.
Sa zic ca m-a durut?Da,sunt nebuna,dar asta sunt.
Apoi ieri,am fost la buni mai toata ziua si cum statea ea pe canapea si fii-miu pe jos cu mine..a luat-o asa in 4 labute sa se duca la ea..nah!Se vede cum urla gelozia in mine,nu?
dany,sincer,mi s-a rupt sufletul cand am citit randurile tale.Imi pare tare rau.Nici nu stiu cum as putea sa te ajut.Nici nu stiu ce sa mai zic,sunt foarte suparata si nu inteleg cum Dzeu da copilasi la oameni care nu-i vor,oameni care-si bat joc de ei,iar celor ce-i doresc cu tot sufletul nu!
kari,bine ai venit.
Mie mi s-au innecat corabiile rau de tot,sunt multe probleme despre care nu pot vbi aici,asa ca nu ma intrebati ca nu va pot raspunde.Am impresia ca nu se mai termina odata si ca vin pe zi ce trece tot mai multe probleme.Si sa fie totul "f bine" n-au intrat nici luna asta banii de la indemnizatie.
Mi s-a trezit galusca,asa ca va las si ma duc sa prestez un piure de fructe.:)
we placut tuturor.
POZE CU NOI de David Christian
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
O zi racoroasa si numai bine.
Ledi sa uiti macar pentru o sec de necazuri
Daria
Dany,Copilutz pt voi o imbratisarea speciala si
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Annie80 spune:
neata, cafea?
Ledi, ar trebui mai intai sa fii mandra de progresele puiului tau, apoi gelozia, , eu cred ca e asa ca o vede rar, asteptam poze cu davidutzu in 4 labutzi
COpilutz frumoase flori ai, mai ales cea cu blanita
E oficial vine al meu sot, tre sal iau de la aeroport, deci gatesc, si va gasi mancarea rece. pui la cuptor cu legume, altceva nu am ce sa fac salata, si inghe , mai vedem
Catutza, timp frumos si vacanta placuta
va pup , o zi faina !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Annie,sunt mandra de el,dar David nu merge de ieri in 4 labute.Doar ca ieri s-a dus in 4 labute spre ea.Iar de vazut,se vad cand zilnic,cand la 2-3,max 4 zile.
ps: da,stiu,sunt nebuna,sunt exagerata.Imi place ca-s topiti unul dupa altul,dar nu stiu,in momentele alea parca ma invadeaza gelozia..Nici eu nu ma inteleg,daramite altii.
POZE CU NOI de David Christian
Annie80 spune:
Ledi, inteleg, te inteleg las ca trece, astept cand o sa te plangi ca-l iubeste pe tati mai mult, si lui tati o sai zica ca pe tine te iubeste mai mult
si pe tine si pe Davidutzu mic
gata cu netul pe ziua de azi ca am o gashca de treburi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
felicitari lui David
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
Neatza
Aseara am adormit cu capul pe tastatura...incarcand poze... sunt f. multe am incarcat abia vreo suta...dar sunt peste 300...
Eu mor de cald...azi noapte nu m-am putut odihni ca eram lac de transpiratie
Am terminat tortul...e frumos...i-l ornez cu frisca la destinatie ca altfel i-l stric pe caldurile astea
Annie- harnicutza mica
Gabi- te-am votat de 2 ori azi si o sa o mai fac mai spre seara!Iti doresc sa strangi punctele si sa castigi premiul!
Iulia- te invidiem pt. racoreala...
ma duc sa mai incarc pozeee
copilutzaaa- frumoase floricele...si pisoaca asisderea...
Ce sa faca matraguna mea..e rupta de oboseala saraca de ea...deci acum doarmee... rasturnata de zici ca e impaiata...si cracanata... e tare haioasa.E dependenta de noi si noi de ea...O iubim f. tare si ea stie asta!
I-am mai luat finutului si o pijama...si fundita sa legam motzul.Ma declar multumita!Mai am sa ma spal /dusez si sa ma imbrac .
Ledi- felicitari pt. progresele puiului.Probabil ca e normal sa fii si un pic geloasa!
Or sa treaca si la voi problemele!Ar fi prea usoara viata fara si de-astea nu???
Va urez sa aveti o zi superbaaa!