Leoaicele DC *(40)*-in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Neata, cine vine la cafea?

Katty, bine ai venit inapoi, ma bucur ca ati petrecut frumos , astept mai multe detalii/ poze, Si da ne-a fost dor de tine, si scuze ca atat de mult de recuperat cu cititul

Ioanaaaaa? hellllo, Mitzu? sunteti OK? petreceti pe undeva?

Al meu sot e liber azi, asa ca probabil ne plimbarim...Dubai, sau poate stam acasica (sper)

O Duminica faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Iulika, Frumoasa matza ai as scarmanao un pic, chiar ZuZi o cheama ? asa o mai strig si pe a mea cand incepe sa se manisfeste !

CUm e burtica azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vin eu la cafea
Annie, spor la plimbari azi

La mine se anuntase un we odihnitor si linistit. Vineri seara au fost fetele, apoi sambata trebuia sa mergem pana la un targ ... drept urmare m-au sunat verii cu finutul ca vin la noi si mergem in bai Am facut piata in timp record
Am facut: supa de fasole verde, ciorbita de vacuta si mai aveam ardei umpluti.
Ne-am carat dupa-masa la strand unde a fost tare fain
Seara la cina au mai venit prietenei asa ca am prajit aripi, peste, chiftelute + chiftelute semipreparate de pui, ciuperci si cartofi pai , am facut un bol de mujdei cu smantana si am baut o groaza de pepsi cu gheata Deja ma dureau picioarele cand stateam pe scaun

Katty, bine ati ajuns home, ma bucur ca totul a fost asa cum vi-ati dorit, abia astept pozele

Dany, distractie maxima azi si asteptam pozele si sa ne pove tot

Iulika, ce matz fain ai

Ledi, e absolut normal sa simti asta Si eu as simti daca Giulia n-ar fi atat de "ea" si i s-ar rupe de toata lumea inclusiv de mine
Sa va exemplific: finul meu e nascut pe 23 07 02 ... deci LEU
Insa el imediat cum calca pe bec merge si se lipeste de mama`sa, o implora la iertari, sa-l pupe, sa-l tina in brate etc.
Giulia niciodata, ea prefera sa-si riice nasul inca 10 cm in aer si sa-ti intoarca dosul din orgoliu/miserupism/independenta

Dodo, cum e vremea la voi ???
Noi aseara am avut o furtunica ... in ciuda faptului ca eu nu vreau sa aud de mai putin de 40 de grade toata vara Asa ma simt eu bine.
Si`n bucatarie, cu 4 ochiuri care merg cand gatesc acum vara, eu ma simt in largul meu

trupa, voi pune cateva poze.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

O duminica frumoasa si racoroasa.

La noi e fff cald iar Isabellei nu-i place deloc.Prin urmare se "tavaleste" pe jos in camera sau in leagan si cand nu mai poate la baita in cada.Adora apa si sa se balaceasca.

Barbatii au plecat la piata caci azi vreau sa fac pizza.

in si pe fiecare in parte

Astrele spun:

Ar fi bine sa te ocupi mai degraba de activitatile de rutina, care iti sunt mai la indemana si care nu te suprasolicita din punct de vedere nervos.

Ai putea incepe un nou proiect, ocazie cu care iti vei pune in valoare inteligenta practica.

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Neatzaaa
Ne-am trezit si noi...
Oooofff fetele din Buc. cum ati dormit azi noapte?? Edi cand s-a trezit la ora 6.00 erau 33 de grade in casa...cum sa dormi frate pe caldura asta? Eu toata noaptea m-am frichinit, ridicat sa inchid geamul caci la ora 2AM afara zici ca era ziua: manele, chiote, rasete- ce sa dormi am inchis geamul.Apoi mai incolo l-am descis ca nu mai aveam aer.Greu-tare greu.Daria incerc sa te inteleg dar nu poci!!!!Pe mine ma ia lesinul in bucataria mea mica cu 4 ochiuri aprinse.Ce sa zic ca le invidiez pe Kari si pe Iulia pt. racoreala de la ele?? Inutil!!
Oare suntem zodii diferite???Acum merge aerul dar ma gandesc cu groaza ce va fi mai incolo. Eu as vrea sa plec o sapt. la tara la mama asa ca Edi l-ar deschide doar seara.
Abia astept poze!!
Katty- bine ai revenit!Ne-a fost dor de tine!! Pozici???
O sa gasesti la intoarcere un Buc. pliin de caldura!
Dodo o sa votez si astazi!
Iulia-f. frumoasa zuzica ai- sa stii ca si eu ii mai zic asa lui Tzyzy a mea...
Azi Edy s-a saturat de smocurile de par pe care le lasa matza pe covoare ( desi e periata constant ) si a luat foarfeca si i-a taiat gulerasul de blanita de la gat!!!Inutil sa va spun ca e tunsa in scari, unul mai sus unul mai jooos!!

Asaaa
Ieri am fost la moootz
A fost frumos...strumful a fost caraito-marait toata ziua...nimic nu i-a fost pe plac.De pe tava a luat asa:
o felie de paine( cred ca ii era foame!!)deh daca este un fomisttt...
o carte
si pt. al 3-lea obiect s-a tot sucit...a pus de vreo cateva ori mana pe cheile de la masina si tot de atatea ori s-a razgandit.In final se cam plictisise de astea si s-a intors cu spatele la noi.Eu am mai intors tava, o pretena a luat o bancnota de 50 de lei si a varat-o mai strategic...cand s-a intors cu capul plictisit a luat bancnota si gata!!!
I-am taiat si un motzic super mic...
Asa ca gata e baiet mare. I-am dat si pijamalutza pe langa toate celelalte lucrusoare si niste banuti plus tortul facut de mine care a avut un succes nebun s-a papat instant .Nu a aratat el cine stie ce... dar de bun a fost bun.Asa ca ma declar multumita.
Am primit si eu ceva cadou...nush cum au aflat ca-mi doream asa ceva...un gratar din acela de aragaz fara apa e patrat si cu niste santuletze( din inox cu teflon).Eu am fost super incantata m-am indragostit de el...asa ca fug la pescarie sa iau 2 pesti sa-i fac inaugurarea.
Si cam atat. Iar nu mai e mancare gatita in frigi' Edy nu vrea ciorbe/ supe ca cica nu intra pe caldura asta... iar pt. felul 2 habar nu am ce...ca tot ce are tocatura nu vrea... Imi dati si mie niste idei plizzz!!!

Ioanaaaaaaaaaaa!!!!!Mitzuuuuuu!!Ati plecat la mare la soare?? Sper ca sunteti bine!!!
Cata cum fu la nunta?? Maine plecati?? Drum buun si distractie placuta!!!
Annie- distractie placuta astazi! oriunde ai merge!

Mergi la inceput

pizza, mancarea mea preferata, Dodo, spor la bucatarit si pofta mare

Dany, ce mi-a placut cum ai povestit Fomistul este demential Practic a ales cartea Smechere ati mai fost cu banii
Spor la gatit, eu pe chestiunea aia prajesc di tuoate si e asa de pratica

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Daria-oare o merge sa coc vinete pe gratarasul asta?

Mergi la inceput

Haideti sa va binedispun, sa vedeti ce a invatat fi`mea in 4 ore de inot
La antrenamente nu au nici aripioare, nici colac, insa aici nu am lasat-o eu fara

Dany, eu n-am incercat pe aia, insa nu vad dc nu ar merge, sincer Eu am o tabla rotunda dp vremea bunicilor si pe aia coc ca e mare.
Eu plita din`asta am, dar a mea cred ca e cea mai mica , incap in ea 6 aripioare

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyalo

Daria-oare o merge sa coc vinete pe gratarasul asta?

Teoretic DA.

Ma "inervezi" vreao si eu gratar asa ca al tau.Eu am vazut doar din tabla

Stii ca glumesc...da?
Eu azi sunt cere zeama de cleste dar astept(precum mortul colacul)sa-mi intre indemnizatia pt crestere copil .Incerc sa rezist cu cate o fiola de algocalmin pe zi
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Daria mica campioana si pe mama ei...

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput