Nesimtirea unui taximetrist
Raspunsuri - Pagina 4
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui UnPacatos Dar si de clienti luati la bataie, injurati sau fete care au sarit din masina in mers cand au vazut ca masina o ia cu viteza intr-o directie total gresita. Cine ii opreste pe taximetristi sa-si ia masuri de siguranta? Costa, da, dar oricine isi incepe o afacere trebuie sa faca investitii. Si sa nu ii credeti cand se plang ca le merge rau! |
corect! tocmai d-asta spun ca ar fi o masura buna atat pt clienti cat si pentru ei. in fond nu este o investitie chiar atat de mare o prapadita de camera video si o caseta de inregistrare...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
LindaZ spune:
Eu ieri am avut parte de o replica de la un taximetrist care m-a socat si m-a pus pe ganduri. Eram cu o prietena si cu fetita mea in masina si fetita mea vroia sa stea in picioare, n-am lasat-o si a inceput sa planga. A plans tot drumul 15 minute, incercand din cand in cand sa se ridice iar in picioare. Cand am coborat mi-am cerut scuze pentru asta, iar soferul mi-a raspuns "Mie imi plac copiii, dar sa nu planga." Il intreb "Aveti copii?" si imi raspunde "Doamne fereste!", iar eu ii spun: "Ei, daca ati avea si ar plange?" - la care am primit replica minunata: "Atunci as pleca eu de-acasa sau nevasta-mea si-ar primi castane!"
Imi venea in minte sa ii spun "si atunci ea ar divorta si tot n-ati mai avea copil, asa ca mai bine nu-l faceti" ... dar n-am mai spus nimic.
Insa tot asta cred ... mai bine nu-l face.
Mihaela Zaharia
www.parenting.ro
aura_m spune:
Sotul meu crede ca taximetristii sunt facuti de aceeasi mama.
In 2002 cand am venit in Bucuresti, eu cu prietena mea, ne intorceam de acasa, din Valcea si autocarul ne-a lasat in autogara Militari, noi stateam cu chirie pe la Veteranilor, noi cu multe bagaje, hai sa luam un taxi, NICI UNUL nu ne lua ca este distanta mica, abia, abia ne-a luat un domn cu taxiul si asta ca i-am platit la un pret mai ridicat.
LA fel am patit si cand eram cu sotul, ca nu ne ia, ca este distanta mica. Intr-o seara ne intorceam de la o cunostiinta, care nu statea f departe de noi, la cateva statii de tramvai, numai ca incepuse ploaia rau si asa mai daduse o rafala inainte. Luam taxiul, pe sot il apucase sughitul si nu stia cum sa se opreasca, spunem noi taximetristului unde vrem sa ajungem, asta vorbea la telefon, cand aude se pocneste cu mana in frunte, eu am crezut initial ca cine stie ce veste o fi aflat de la persoana cu care vorbea la telefon, cand colo m-a lamurit sotul ca de fapt a facut gestul asta cand a auzit unde vrem sa ajungem, s-a enervat sotul de i-a trecut si sughitul.
Dar ce mai rau ma enerveaza cand te vad ca ai intr-adevar nevoie si nu stiu cum sa te stoarca de bani.
Intr-o zi am mancat niste Fornetti si mi s-a facut rau, am varsat toata ziua, cred ca si de la stres ca intram in concediu si se relaxa corpul mai ales ca in week-end imi era foarte rau, stres prea mult la fostul loc de munca. sotul lucra pana tarziu nopatea, se invoieste, vine acasa, chemam taxiul sa merg la mine la spital, asta era pe la miezul noptii, ajungem, sotul sa plateasca, taximetristul zice ca nu are marunt sa ne dea rest, NESIMTITUL, dupa ce ca eram vai de capul meu, ca se speriase sotul, apoi colegele pe sectie, nu stia cum sa te jegmaneasca.
Si pe deasupra conduc si ca niste cizme, de cate ori nu i-a evitat sotul in trafic.
AURA