Cum scap de furuncule?

Cum scap de furuncule? | Autor: kiki31

Link direct la acest mesaj

Sunt disperata nu mai stiu ce sa fac mi-au iesit mai mult se 10 furuncule si asta incepand din martie anul acesta.Nici bine nu trece unul ca apare altul si partea cea mai nasoala este ca ies in regiunea genitala,dor ingrozitor de tare,nu mai suport.S-a mai confruntat cineva cu problema asta si daca da cum ati scapat? Am facut si tratament cu antibiotic dar degeaba.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

trebuie sa-ti faci analize fiindca tu ai o infectie! si daca rezolvi la suprafata problema ramane in interior!
Fa o vizita la medic este mai sigur si mai usor decat sa te tot chinui.
Sanatate

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi

http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lu_mi spune:

Am avut si eu problema asta acu multi ani, studenta fiind. Intradevar, primul lucru e sa mergi la un medic si sa-ti faca o analiza, sa vada despre ce infectie este vorba si sa-ti recomande antibioticul potrivit.
Dar vreau sa-ti spun ca mie de exemplu nu mi-a gasit nimic "deosebit" in secretie, ori ca n-au facut ei analiza bine, ori ca intradevar aveam doar o problema de imunitate. Am scapat pina la urma cu un tratament recomandat tot asa, de cineva care a avut aceeasi problema: 3 luni am facut injectii cu Polidin, o data pe saptamina cite 2 odata. Nu stiu daca acum se mai gaseste Polidin, ca de atunci n-am mai avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Buna,

Dar la bartholinita nu s-a gandit medicul la care ai fost ? Pentru ca spui ca iti ies in zona genitala...

Orice ar fi, furunculoza sau bartholinita, ideea este ca ai o infectie (probabil stafilococ) care trebuie tratata cu antibioticul potrivit, asadar fuguta la analiza + antibiograma.

De asemenea, trebuie sa ceri de la medic ceva pentru stimularea imunitatii, dureaza cam de mult problema asta a ta, cu cat lasi timpul sa treaca, cu atat mai rau poate fi pentru tine...iti poate afecta alte organe sau infectia poate migra...

Sanatate !

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Multumesc pentru raspunsuri,la doctor am programare luni,sa vedem ce va spune.Sa fie oare pe fondul unei imunitati scazute dupa sarcina?

Mergi la inceput