Vitamine romanesti in Germania (32)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zuzi_p_simona/zuzi_p_simona.jpg)
zuzi.simona spune:
buna dimineata
am facut si eu ochi (numai unul )
azi plec acasa la fete, tre sa umplu masina...ne apropiem de bamberg
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
AdinaF spune:
trischa, sar'na de detalii. Noi vom pleca daca ne ies socotelile tot in timpul saptamanii.
puiul, voi in ce perioada vretzi sa mergetzi? Noi, 27-30 aug.
ar fi super sa ne vedem pe-acolo .
O zi frumoasa va doresc!
Kea spune:
trischa, multumesc si eu, am pus semn de carte la raspunsul tau, poate la anul ne incumetam si noi, acum bebe e prea mic.
N-ati scapat de mine, am revenit cu inca doua intrebari:
-ati inchiriat vreodata aici in germa o casa de vacanta, sau macar un apt intr-o astfel de casa? E ok? Le-ati gasit prin recomandari sau direct de pe internet? Mi-e asa un dor de duca, dar n-am curaj sa mergem decat aici prin germa cateva zile. Nu vreau hotel, as vrea un loc in care sa am o mica bucatarie (ca noi plecam cu sterilizator si fierbator de apa dupa noi), o curte si loc fain de plimbare cu caruciorul in zona. Am vazut multe oferte pe net, dar nu stiu pe nimeni sa fi fost si nu stiu ce sa fac. Al meu sot nu prea are chef si ca atare daca insist, macar sa fie ok, sa nu-mi dau palme ca l-am mai si batut la cap.
-a doua intrebare e ce baggy aveti sau ati avut si la ce trebuie sa ma uit cand cumpar unul. Dar cea mai importanta intrebare e daca e necesar de fapt. Eu am un Hartan sport, in afara de faptul ca ne ocupa aproape tot porbagajul (si avem combi) si ca e vreo 13 Kg, altceva n-am ce sa-i reprosez. Am vazut Baggy-uri la care se intinde spatarul si altele la care nu exista decat o singura pozitie. Habar n-am ce sa aleg, sunt in ceata.
4 luni
angiuta spune:
Bune fetelor!
In sfarsit m-am incumetat si eu sa mai scriu...
De luni incep practica la gradi, am emotii, o sa lucrez 7 ore zilnic...
kea Vladut are un buggy Romer Yanis si suntem multumiti de el. Are 8kg, spatarul se lasa pe state pana la orizontala si poate dormi in el cand suntem plecati mult timp, se strange usor, husa se spala fara probleme si a costat 150 de euro. Cel mai bun buggy mi se pare PegPerego Pliko P3 dar nu l-am cum parat din cauza pretului, costa 220 si sotul nu a vrut sa dea mai mult de 150. Oricum suntem multumiti si de Romer.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
ramonaiani spune:
In sfarsit am reusit sa termin de facut bagajele. Maine plecam si noi in vacanta o saptamana. Noi ne-am cazat la Gäste Haus, insa pt Ferienwohnungen va recomand sa cautati pe:
http://www.interchalet.com/
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
www.flickr.com/photos/21231089@N02/3687551567/" target="_blank">Mergem prin viata in PATRU-la
aschiutza spune:
Buna fetelor! Eu nu am mai fost pe acilea de ceva vreme, sa tot fie vreo 2 ani, asa ca nu mai imi aduc aminte daca eu am scris pe aici. Ma primiti in grup?
------------------
Still looking for pieces of heaven...
claudia74 spune:
hi mädles
Aschiutza acu 2 ani nu era subiectul , bine ai venit oricum
.
La multi ani sarbatoritilor : Iris si mama Adinei
La noi voll program täglich si se apropie finishul paradisului
va pe toate.
suntem in
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
Buna ziua vitamine, am revenit intr-un final pe aici.
La multi ani sarbatoritilor din ultima perioada.
Mie mi-au plecat musafirii,2 saptamani jumatatea, am fost busy de busy.Am fost di 3 zile la Paris, a fost de vis, pacat ca timpul a fost cam scurt.
Vad ca a ici e inca vant de vacanta, liniste si pace.
Clau cand te intorci?asa repede a trecut de cand ati plecat?
Miki, tu cand pleci in Ro?
Aschiutza, la Viata in Germania scriai, eu imi aduc aminte de tine, chiar au disparut multe fete de pe acolo si imi era dor de vechile timpuri.Cum mai esti, ce mai faci?
Angiuta, bafta la noul loc de munca, sa fie cum ti-ai dorit.
Restul fetelor si va doresc o saptamana minunata.
Edit ca sa ii urez mamicii de Miki La multi ani! sa fie sanatoasa si sa aibe parte numai de bucurii
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)