Vitamine romanesti in Germania (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claudi@

Impresii despre Ro dupa primele doua zile, mai bine ma abtin si o sa povestesc dupa ce ma obisnuiesc aici. Eu sunt fitoasa de aia de are tupeu sa nu se multumeasca cu nesimtirea si proasta crestere.

, eu nu-s asa fitoasa dar am aceeasi parere despre ro, noroc ca n-am stat mult, o sapt in 3 locatii
sanatate copiilor

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neata

Simo, bine ai revenit

Amr 15z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui zuzi.simona

buna fetele, m-am repatriat!
deocamdata la passau dar venim incet spre mannheim
lung tare a mai fost voiajul asta si timpul parca s-a dublat neavand net
ma bucur sa ne auzim de acum in fiecare zi ca de, tre sa recupar nu?
bun venit anda
bine ai revenit miri si felicitari intarziate
la multi ani si micutei tale corina
eu sunt bucuroasa ca am reusit sa dau astazi de colega mea de camera din fac. pe care nu o mai auzisem de 2 ani, astazi fiind ziua ei...
ma bucur ca aici e racoare, ca am semnal la tv si ca intr-o sapt sper sa ajung acasa la fete....
va pup pe toate si o sapt cat mai faina ( si pe cei din ro!)

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009

Daca va opriti la Mannheim, da un fir, poate ne vedem, suntem la 50 de km de Mannheim, asemenea de Heilbronn, si 30 de Heidelberg.
Ma bucur de add pe facebook.
Claudia, o cafa la ibric, ce rog frumos.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu

Mergi la inceput

bineinteles corina, sa-mi trimiti nr. pe pm
sper sa am timp mai mult, daca nu, macar sa ne vedem, o sa fac cateva drumuri acasa ca am multe bagaje, am profitat ca am ajuns cu vaporul in ro, prima data de cand am venit aici! si am luat ce am putut de la cealalta casa
eu o sa plec de pe drum ca sa aduc remorca, de la mainz sa plec cu ea plina si sa ma intorc la mannheim, a doua oara sper sa mearga si omu ca mai sunt multe treburi de barbat de facut si chiar nu le pot!
om vedea noi cat din planuri se potrivesc cu cei de la descarcare....
am tras o fuguta prin passau dimineata, frumusel si cochet cat am vazut, acu am plecat la drum...
va pup

poza cu noi
poze diverse

Mergi la inceput

miki
amr-ul pan' la ce?

poza cu noi
poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

in continuare

suntem in

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

hei fetele unde sunteti?
v-a topit caldura, ploaia....
clau cand vii inapoi? 2 unghii stau sa cada

poza cu noi
poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zuzi.simona

hei fetele unde sunteti?
v-a topit caldura, ploaia....
clau cand vii inapoi? 2 unghii stau sa cada

ma mai gandesc daca vin inapoi imi merge prea bine aici
,barbatii is la meci la poli cu sahtior,io acu m-am reculesc de pe la terase cu fetele .
va .

suntem in

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Salutare tuturor!
Fetelor, iar va cer ajutorul!
Ati fost la intalniri cu mamici si bebelusi cand erau copiii mici? Ma refer la Babygruppe Babytreff Krabbelgruppe si altele asemenea.
Eu si bebe (mai mult eu), m-am saturat sa colind oraselul singura de-a lungul si de-a latul, m-as mai intalni cu alte mamici, sa mai aud pareri despre un doctor, despre diversificare, despre gradinite, etc.
Intrebarile mele sunt:
-unde ati gasit grupurile respective?
-nu v-ati simtit in plus prima data cand ati mers acolo? Cum a fost, cum a decurs prima intalnire? Eu ma si vad ducandu-ma intr-o sala in care toate se cunosc, rad, vorbesc si apar eu, ma uit derutata in toate partile si ori nu ma baga nimeni in seama, ori se uita toate la mine.
-trebuie sa ma inscriu undeva, sa platesc undeva o taxa, cum trebuie procedat?
-de la ce varsta ati mers cu bebele?
-s-au integrat si mamici care nu vorbeau bine germana?

Ma ajutati?

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Claudi@, ma bucur c-atzi ajuns cu bine, chiar vroiam sa te bipuiesc. Sanatate la micutzi, poate a fost prea extenuant drumul pt ei, de reactzioneaza cu febra. S-avetzi concediu frumos de-acuma (mai ales ca esti la mare).

Kea, eu am avut tot felul de experinetze cu krabbelgruppe-le. La una de exemplu , dupa ce a sunat sotzul meu (era anuntzul in ziarul local), i s-a spus ca in principiu m-ar lua, c-ar fi locuri, iar dupa ce am revenit eu cu un telefon (vreau totusi inca sa cred ca nu din cauza accentului) mi s-a spus ca diferentza de varsta e prea mare, ai mei fiind cu 2-3 luni mai mici decat ceilaltzi copilasi .

La varsta de 10 luni a copiilor mi-am gasit totusi o noua grupa de copii cu varste amestecate, in care m-am simtzit foarte bine pana au aparut niste "elemente" , genul, prima care paraseste incaperea e barfita si am renuntzat , dar ma intalnesc si acum privat cu 2 dintre ele.

ideea e, nu ai cum sa te imprietenesti cu toate, dar daca pastrezi legatura cu una-doua, tot ai de castigat.

intra si pe "eltern.de", este un forum regional, sunt multe doritoare ca tine sa nu mai impinga caruciorul de una -singura prin oras, eu asa am dat de grupa asta a doua.

Potzi sa suni si la Rathaus sa intrebi daca se organizeaza asa ceva in localitate. Krabbelgruppe sunt pe gratis, de obicei organizate prin biserica.Succes in cautari!

Mira, ba , stiam ca stai pe malul celalalt , chiar m-am gandit la tine, dar ne-am hotarat asa in 5 secunde sa plecam si am avut inca 10 sec la dispozitzie sa-mpachetez copiii.
Data viitoare anuntz din timp, promit

O seara frumoasa fetelor!

Mergi la inceput