Aspirante optimiste >20 (413)
Raspunsuri - Pagina 18
aleesicoo spune:
buna dimineata Iunia82. in urma dignosticarii la tiroida ai facut cumva si raze? sau tratament citostatic?
o zi frumoasa iti doresc
aleesicoo spune:
banuiesc ca operatia a constat in extirparea tiroidei, ceea ce duce la o probabilitate de 70% de infertilitate dar asta nu inseamna ca 100% nu este posibil sa devii mamica. eu zic sa mai consulti mai multi medici si sa nu te opresti numai la "verdictul"unuia, nu-ti pierde speranta si credinta de a avea un copil.daca Dzeu te-a incercat la varsta asta cu acest diagnostic sigur te va recompensa pe alta parte.
nu vreau sa te superi pe mine de ceea ce ti-am zis mai sus sper sa ma fi inselat eu si nici sa nu iti pierzi speranta insa eu lucrez la un spital si pe cat posibil o sa incerc sa ma documentez. suntem alaturi de tine
aleesicoo spune:
apropo fetele mele vesele va inviat la o
aburinda. o zi minunata va doresc si va ast numai cu vesti bune

ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iunia82 Salutare Sunt noua pe forum si sunt si eu o proaspata aspiranta la statutul de mamica. Nu stiu cu ce sa incep... Am nenumarate intrebari... Va citesc de ceva timp incercand sa gasesc un raspuns la problema mea. Am 26 de ani (sotul meu 32) si de 3 luni incercam sa devenim parinti; pana acum nici un rezultat. Am inceput sa imi monitorizez semnele fertilitatii de la inceputul anului si am fost bucuroasa cand am vazut teste de ovulatie pozitive, mucus prezent, in fiecare luna, ceea ce m-a facut sa sper. Acum sunt intr-o stare sufleteasca cam "in pioneze" si m-ar ajuta foarte mult sa gasesc o incurajare. Ati trecut prin aceasta faza , a asteptarii/ incertitudinii? Cum ati facut fata? Ma gandeam sa mai astept 3 luni si apoi sa merg la dr. Inainte de aceste 3 luni, am facut control si papa si a fost ok, doar uter deviat dreapta. Pe sotul meu nu vreau sa-l stresez inca cu analize (il dau f repede peste cap aceste proceduri). Ceea ce ma ingrijoreaza suplimentar este ca la 16 ani am fost diagnosticata cu adenocarcinom tiroidian (operatie reusita, fara recidive, amrkeri tumorali ok)...Cunoasteti persoane care au avut ac diagnostic si au reusit totusi sa devina mamici? Multumesc |
Bine ai venit
Stai linistita ca toate am trecut prin perioade grele,eu zic ca poti astepta sa treaca 6 luni dupa care sa incepi analizele,esti inca tanara si medici nu iti pun diagnostic de infertilitate primara decat dupa un an de incercari .
Succes si nu te stresa ca strsul contribuie si el la "infertilitate"

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo invit |
venit...pac pac
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
ana2909 spune:
Multumesc de cafeaua virtuala, acum ma delectez si cu cea reala si citesc ce ati mai facut fiecare.
Pana ma pun la curent cu ultimele noutati va
pe toate
dannyM spune:
Buna dimineata fete dragi!!
Aleesicoo,multumesc de cafeluta,chiar acum o savurez cu o placere deosebita...
Iunia82,bine ai venit printre noi!
esti in mijlocul aspirantelor optimiste asa ca suntem alaturi de tine sa te incurajam in demersul tau de a deveni mamica.Nu trebuie sa-ti pierzi speranta si sa mergi mai departe caci in zilele noaste sunt multe posibilitati si tratamente care sa ne ajute sa devenim mamici.Primul pas pe care trebuie sa-l faci e sa mai mergi la medic si sa-ti faci un set de analize hormonale care sunt foarte importante si dupa aceea o sa-ti recomande doctorul pasii urmatori,musai sa spui ca ai avut o operatie fara recidive.Te pupic cu drag!!

Va doresc o zi minunata!!
aleesicoo spune:
am facut ieri un test de sarcina fetelor si v-am zis ca a iesit negativ mai am 5 zile de asteptare, abia atunci am sa mai fac inca unul . treaba este ca ce simptome am eu duc si la o menstra: adica sanii tari , balonare....uneori cateva crampe..