Aspirante optimiste >20 (413)
Raspunsuri - Pagina 13
ancadragoman spune:
pai cam ai sanse ca la un cm de 26 de zile ovulatia este prin Z12 .Hai sa fie cu noroc ...pac pac![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
aleesicoo spune:
ce draguta si fost si tu cu pac pac
o sa merg mai tarziu la farmnacie ca acum nu am timp nici sa respir

Iubirisca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo iubirisca eu zic sa te pui pe treaba si sa nu mai tii atat de mult cont de perioada de ovulatie ca nu stii cand se poate intampla minunea.... asa planificat cam greu ..zic eu parerea mea.. nu dati cu pietre![]() |
E destul de greu sa nu planifici
ck_29 spune:
neata fetelor
nici o cafeluta??
am revenit si eu dupa 1 sapt de vacanta la tara.....din pacate fara vesti bune
dupa o intarziere de 5 zile, mi-a venit cm-ul......deci nici o sansa de bebe...si cu dereglare de cm....
aleesicoo spune:
neata CKuite o cafeluta de la mine
. fetelor apropo pe mine nu ma trece nimeni pe una din listutele ca aspiranta?
ce date trebuie sa dau?
dannyM spune:
Buna dimineata fete dragi!!
Dau eu
-lutza si ceiucul!!
Iubi,CASA DE PIATA!si copiii multi si sanatosi!!
dannyM spune:
Anca,Doamne ajuta! sa fie cu ochisori dulci...ca stii sa faci copii frumosi
Ramayana,pune-ti mai repede net-ul ala ca ne lipsesti
,ceva vesti?
la toate fetele!!
aleesicoo spune:
mie imi vine sa mor ca ma macina curiozitatea si nu ma pot ridica sa merg pana la farmacieeee
YLARI spune:
Neata si de la noi fetele. Sunt cam avion ca n-am dormit azi noapte. A facut Eva si 39,8......... Acum e bine.
Vroiam sa va spun ca eu cand am ramas gravi cu Eva m-am folosit si de teste de ovulatie, am luat cateva de la farmacie, am facut eu un calcul (vorba aceea, pac-pac) si cand am banuit ca se apropie ovulatia am inceput sa le fac si cand a inceput sa apara si a doua liniuta (sunt ca si testele de sarcina) am inceput sa "prestam" cum se zice pe aici. Si minunea nu a intarziat sa apara!
Pupici si o zi buna va ure tuturor.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

si sa nu mai tii atat de mult cont de perioada de ovulatie ca nu stii cand se poate intampla minunea.... asa planificat cam greu ..zic eu parerea mea.. nu dati cu pietre