Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(16)
Raspunsuri - Pagina 17
galliciana spune:
buna ancuta!!!! fetelent inca la plaja.....![]()
eu m-am prajit ca o balena....![]()
![]()
![]()
![]()
fara sa vreau...nu stiu cum voi dormi....
tu ce faci? cum esti?
astept inca o minune in viata mea!!!
ancamac spune:
Sunt bine si eu! Nu am putut merge la plaja pt ca azi batea vantul si temperatura a scazut in jur de 23-24 de grade.
Azi am avut o surpriza putin neplacuta! Sotul meu va incepe miercuri un nou job si nu vom putea merge in concediu impreuna! Asa ca voi veni singura in tara. Asta e viata!
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaa

azi dau eu 

, dar fiind duminica, cred ca va voi astepta cam multisor....![]()
![]()
![]()
foarte cald azi noapte, al meu a mers la pescuit, pe mine ma ustura pielea....cea de ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da, acum stirile:
gigelograma-aproape la fel ca cea de anul trecut....
deci se pare ca eu sunt....problemmul...![]()
mda, am stat la policl.privata 3ore si jumate sa intram la doctor!minunat,ce sa va mai spun....si directorul policlinicii-a spus ca daca e nevoie, se poate sta si 10 ore, in mom. in care mg fara programare. da, zic eu, sigur,dle director, v-as dori sa aveti probleme hormonale si cm neregulat, si sa mergeti sa asteptati atat la usa unui cabinet....doamna, avem si drept de a ne alege clientii,pana la urma.....very nice, nu???? doar traim in romania!!!!!!!!!!!! uffffffffff...........................
va doresc o zi racoroasa, duminica placuta!!!
pupici la gagici!!!

galliciana spune:
apropo, ada!!! stii ceva de doctorul surcel, de la gineco 1??? pls.
pupici la gagici!!!

lyly_mar spune:
galli,
,multumesc de cafeluta! si eu ma trezesc cu noaptea in cap ,ca deee,la o anumita varsta nu am somn
.
Si eu fusei la dr,sa-mi fac echografia de 3 luni de la embolizare ,dar fibromul meu nu a scazut,are aceleasi dimensiuni ca la 1 una de la embolizare.Se pare ca la mine embolizarea nu are efect.........

Si dr echografist mi-a spus ca sa incerc tratamentul cu diphereline care imi induce menopauza cam 6 luni ,sa-mi scada la jumatate si sa fac operatie cu sanse cam 50% sa pot ramane insarcinata, cam peste 1 an si jumatate sa pot incerca (6 luni dupa tratament si 1 an dupa operatie) Dr mi-a zis ca el nu se se baga la o astfel de operatie ca este complicata si cu risc de a nu imi conserva uteru si mi-a zis sa ma duc la un dr cu experinta in asa ceva, dr ion ionut de la giulesti .
In rest, fff cald in Bucuresti,sunt in CO de luni,sotu nu (el este de pe 1 aug) si astept sa plec de pe 1 aug la munte in Salzburg, la racoare...... Pana atunci ma mai duc la mama.
Pupici la gacici, o duminica placuta,racoroasa daca se poate si sa veniti cu vesti bune!
Lumy_Clt spune:
Neatza,
mmm.......tare buna a fost cafeaua..multam Galli..
azi si eu sunt matinala, sunt in picioare de la 6.45.. zi tare aglomerata.. si plina de evenimete..
de ex. soata mea acu e la licenta, uf, saracutul de el...
tot azi implinim 6 ani de cand am dat cu subsemnatul
, si ce sa mai la deal la vale, tot asa de cald a fost.ce a trecut timpul..la naiba astazi sunt nostalgica 
m-am apucat deja sa fac curat, si in max juma de ora ies la supermarket sa iau cele necesare pt o negresa si ceva bun de papa... doar de e sarbatoare ..

Never say never!!!
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana ploua,yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
trimite si aici cativa stropi
Never say never!!!