Aradence DC...! (124)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha, am mai facut io o cafea acum. Hai!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

vad ca si tu ai luat cafeaua tarziu. Eu nici acum n-am apucat. Azi e zi de spalat si cusut asa ca am uitat de tot, de toate. Abia acum a adormit micutica mea, pe Glad l-am pus sa deseneze, asa ca am apucat sa trec sa va salut !!

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Diana, ce cosi? Sau cum zice Vlad al meu : "Ce cosezi?"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Urez bun venit membrilor noi si celor absenti de ceva vreme!
Ducky ceva poze nu ne pui?Sau ai pus deja si eu nu le-am vazut?
Miha la mai multi ani fericiti ,pt ca impliniti sugur sunt!
Alexandra si Carina cu intarziere!
Alina te astept maine la strand sau sambata.Poze tot nu ai sa o vad si eu pe Ade?Am si eu un neuron neobositsi tare curios,cred ca-i un ea .
Flavia pupici lui Bogdi.

Cat despre bona,fara cuvinte.Sper sa reuseasca sa o faca sa plateasca in justitie pt ceea ce a facut.Ce nu pricep eu e,daca avea bunici disponibili de ce a ales bona?Chiar asa neascultatori erau bunicii de a preferat o straina in casa cu copiii???

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Alina te astept maine la strand sau sambata.Poze tot nu ai sa o vad si eu pe Ade?Am si eu un neuron neobositsi tare curios,cred ca-i un ea .

Carmen, care-i faza cu strandul? Eu n-am zis ca merg... Am primit cateva poze de la nunta (mai exact 4), dar am calculatorul virusat si cum il repara le pun.

Deci, n-am scapat de virus, e ff bine ascuns in hardul meu!!!
Am dat calculatorul unui prieten sa-mi faca ceva cu el daca poate.

Ducky, saluta-ne mai des!
Cand mergeti la Felix?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am intrat sa va salut ca nu am apucat azi sa intru deloc... Acum plec de la birou... daaar sunt fericita ca am terminat proiectul in care am fost implicata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Poate sa-mi suna si mie cineva de ce naiba am eu atatea carti? Si ce ma gandesc sa fac cu ele ca le mai tin?

Deja am ajuns la cer cu cate urcari am facut pe scaun sa pun cartile.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIHA ha ha asa eram si eu ... le-am carat de la mami la socrii unde am stat 7 ani ... apoi de-acolo aici ... Gentoace pline carate in portbagaj

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am uitat.Voua v-am zis ca Diana il pronunta deja pe R de cateva zile/saptamani? Nu chiar dupa toate consoanele,doar dupa unele, plus dupa vocale
Dovada: http://www.dropshots.com/monica70#date/2009-07-27/16:35:22

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Moni...ce fain. Si Vlad il pronunta, deocamdata doar in cuvintele monstru si clepsidra. Atata-i de dulce!
Miha...tine-le acolo, ca bune-s!
Haideti la cafea!

Mergi la inceput