America (170)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

bic - ai facut un sondaj - eu nu conserv nimic pt iarna ,nu am ce(nu sunt ferme prin zona),mi-am pus in gradina rosii,castraveti,ardei iuti pt sot,cilandro(imi place mai mult decat patrunjelu nostru) sa le mananc proaspete.
ce mai face Smarandita?

miere- nu ce sa spun
corina- arati superbce fata mare si frumoasa ai

mihutza- noi avem 85-90F,se super bine,exact cu-mi place mie.

ramona- cumparaturile se fac imediat ce ai fost la fasfood sau dupa ce promiti la copii luna de pe cer,altfel renunti
ai doi copii perfecti

freedelia- felicitari pt chineza.
dai tu kg jos dupa ce nasti.

ciuf- inca o data toate cele bunesanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

sanzi- ai puseu de crestere?

eu ganduri?nuuuuuuu, iau cate 2 pastile, sa fiu sigura

AB- ce a mai comndat sotul?as vrea si eu, asa chef cu tiramisu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Ciuf ufffff sa se faca bine mey. Ce incercare pe voi... saracutul pui....

Miere cat ziceai ca ai de asteptat pana la bebe doi?
Miere autismul nu se stie inca de ce e cauzat. Poate fi indus artificial la maimute prin provocarea de leziuni pe creier. Cred ca mai curand reversul afirmatiei cu vina mamei e adevarat. Cu multa dragoste si afectiune si o joaca inteligenta un copil cu un sindrom autist lejer poate deveni complet integrat in societate. Daca parintii observa atent si daca terapia prin joaca incepe la o varsta foarte frageda.
Pe de alta parte autismul are o incidenta foarte mare in in randurile matematicienilor. Simon Baron-Cohen publica prin 2007 in Journal of Human Nature ca matematicienii talentati sunt de doua ori mai expusi riscului de a avea copii autisti.
De asemenea analizand undergrazii in mate de la Cambridge cu cei din alte discipline a descoperit o incidenta mai mare de studenti cu macar o ruda autista. Din 2001 Autism era un articol care avea in vizor pe cei din domeniile reale: inginerie, fizica, mate...
Autismul apare cand capacitatea de empatie este redusa si cea de a sistematiza ramane intacta.

In mintea "po****ra" o femeie logica este mai putin exaltata si deci de aici deriva de raceala etc...
Acuma io-s parte implicata....

Arminad link-uri cu ce vrei tu? Ca eu am uneori tastaritza...

Multam de-ncurajari... is ok mey. Gata sontac, sontac m-oi poune pe picere ca-mi vine musafira din Francia sambata seara, apoi plec in Canada la socri... cine-mi da mie dreptul sa bolesc ?

Corina sa trimit virtual o feliuta de tiramisu sa mai prinda grame Francesca?

Pumba tu te tii de sotii auzi tu puseu de crestere, apoi pilula-i de vina pentru muschi Dulciuri ioc ! Azi o venit cu flori si carti s-o serenada cam in staccatto ca-l tin si pe el degetele ... facem noua ani de cand m-a cerut de nevasta. S-am baut un ceai cu restul de tiramisu Ne lipseau andrelele de tricotat mie si pipa lui Le lasam pentru la anul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Arghhh nu mai pot de rau!!!! Am plecat de acasa cu copiii in toll sa mergem la consulat sa luam pasaportul lui John. Numai bine ce am ajuns aproape acolo ca mi-am dat seama ca lasasem toate pasapoartele acasa si cine sa ne lase sa intram in consulat??? Pe drum m-a luat o greata atat de violenta ca tremuram si gemeam de ma intrebau copiii 'are you ok, mommy" si m-a pufnit si plansul. Ce o fi in capetele si sufletele lor sa o vada pe ma-sa dandu-si duhul asa????

Ciuf, saracutul Luca, pentru ei e cumplit sa fie in vacanta si sa nu poata merge la joaca. Si pentru tine cred ca e si mai rau...

Bine ca nu v-au investigat sa vada cum a ajuns sa isi rupa mainile, nu e ceva iesit din comun. Mie nu mi s-a intamplat da la cum sunt io iute de manie cred ca ajungeam la politie certandu-ma cu ei.

Noi avem bunk beds si nu am avut accidente. Cel de sus e twin size si cel de jos e full size. Si culmea, Jodie, care doarme jos, cateodata se duce la John sus si dorm amandoi acolo si tot nu au cazut niciodata. Ma gandesc ca daca e sa cada, se lovesc de salteaua de la patul de jos oricum...

Corinadana, viata de huzur este pentru STRIANII de aici, chinezii traiesc mult mai greu, desi cei care au bani, sa te tii nene, ce masini isi iau si ce case isi fac. Dar majoritatea traiesc greu, economisesc cat pot si isi mai iau o casa, o masina... nu cred ca le e uspr...

Arminad, nu stiu cum sa bag un citat dar fraza asta "barbatii nu stiu sa povesteasca ce e in capul lor nici la 40 de ani si cind o fac parca iti pare rau ca au facut-o" m-a facut sa rad cu lacrimi.

Krissy, nici la noi tati nu e bun la culcare si are acelasi job: "go get more milk" :)

Va pup fetelor si ma duc sa mai gem un pic in pat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pumba, esti pusa pe sotii (cititi "sh"), rid pe aici de una singura. O sa-i "bribe" data viitoare.

AB, zici ca ati mai avut tiramisu si astazi?

Delia, I feel for you. Imi amintesc cum umblam pe Fifth Ave. cu stomacul in git si se stringea si mai tare cind ma apropiam de fiecare chiosc la colt de strada, ca mirosea a bagels si cafea, nu mai zic cum imi era daca fuma careva la 2-3 strazi mai incolo. Ciinii de vinatoare sint nimic fata de cit de dezvoltat era simtul mirosului la mine! Sotul a umblat tot iritat pe fata citeva luni. N-avea voie sa-si dea cu after-shave in casa, asa ca il tinea in masina. Dar pina ajungea el la masina era cam tirzior si era gata iritat. Oh well, asta nu-i nimic pe linga suferinta mea. A da, a si slabit niste lbs. pentru ca nu avea voie sa manince in casa. Care casa era un apartament mic cu un dormitor (NY style!), deci nu prea aveai unde sa te ascunzi de miros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ciuf, imi pare rau pentru frumosul Luca!

Corina, esti o insarcinata frumoasa. :)

Freedelia, bine ai venit. Am avut prieteni chinezi si am avut ocazia sa merg de multe ori in comunitatea lor la diverse evenimente, doctorul meu de familie era chinez, ma uitam chiar la televiunea chineza la o "telenovela" coreeana. Era ceva de genul "Shogun". Ma acaparase, ma uitam de cate ori aveam timp si de cate ori avea timp prietena mea sa-mi traduca.

Am vrut sa zic ca am observat ca fetele lor admirau albii, isi puneau lentile de contact ca sa aiba ochi albastrii, isi mareau nasul, sanii, fundul. Concursurile de frumusete erau castigate de cele care aratau mai mult ca o femeie alba. Iar eu imi doream ochii si nasul lor.

Am citit astazi un articol despre China si m-am gandit la tine.
Aici e:
On Uighurs, Han, and general racial attitudes in China

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ha ha Alintaroma!!! si pe tine Pumba; zici ca bagi doua pilule, a?

Hilde / si si maresc ochii. Cele care sunt frumoase mi e mi par ca niste papusi tare dulci.

AB intra si doua felii daca i vorba de tiramisu, Raluca oricum ma stoarce ea pe partea cealalta. Cum tot trage de mine in toate directiile ma tot gandesc sa nu mi se rupa apa prin vreo biblioteca sau prin parc sau pe la pool uri ca ma fac de mirul lumii...

Delia baiatul de care ziceam ca a cazut din pat a cazut la 9 ani si doarme in acel pat de la 3 ani! Este hocheist si karatist si si rupse saracul mainile in somn, de a rasul-plansul.
M am gandit eu ca de straini e vorba.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Imi amintesc ca ma amuzam cu sotul meu. Ne ziceam ca in fine, departe de casa, avem si noi pe cineva care sa aiba grija de noi zi si noapte. Comunitatea chinezeasca.

Gaseai la ei orice aveai nevoie: croitor, doctor, cismar, notar, contabil, aveau pe cineva care sa repara acoperisul, cineva care taia iarba, cineva care sa faca curatenie. La preturi excelente, ca ne considerau de-ai lor. Nu era nevoie sa zici de doua ori ca ai nevoie de ceva. Mie mi-au fost foarte simpatici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ciuf Doamne, ambele manute? cred ca lesinam si eu de sperietura.. bietul pui! recuperare rapida!

Delia e bine ca vb chineza.. la un moment dat in RO ma batea si pe mine un gand din asta, dar m-am lasat pagubasa.. dar mai stii?

Hilde chiar funny ce ai povestit de chinezi

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Fetelor, azi am stat in pat si m-am vaitat toata ziua. Nici nu stiu daca este morning sickness sau vreo indigestie ca am mancat niste ciudatenii ieri... Cert este ca dupa o zi de disperare, de copii stat 5 ore la tv pana a venit femeia, mancat nimic except cookies si alte junk-uri, am zis gata si am sunat la acupuncturist. Mi-e frica de mor, dar toata lume jura ca merge asa ca sunt dispusa sa incerc. Va zic maine cum a fost.

Hilde, asa e, cu cat mai alb, cu atat mai bine aici. Cu cat ai ochii mai mari, parul mai blond si mai cret, fudul mai bombat, cu atat mai bine. Negrii au o viata grea aici, cu o gramada de prejudecati. SI da, totul e ieftin, mult mai ieftin ca in comunitatile Chinezesti din US. De exemplu, sa iti scurtezi o pereche de pantaloni costa cam 50 cents. I-am reparat lui John niste sandale care se dscususera si m-a costat 25 cents. Ne spalam masina cu $1.25 -- fara waxing, doar spalata pe dinafara, dar oricum...

Ramona, asa sunt si eu -- la sarcina trecuta, cand JOhn era inca in scutece, strigam din camera ailalata ca a facut poopoo cand cei care erau cu el nu miroseau nimic. Si tigarile la fel, simteam daca fumau vecinii la ei in casa. Groaznic. Si ce mi-e ciuda e ca in sfarsit gasisem un parfum care sa imi placa mai mult de durata primei sticle -- Chanel Chance. Ei bine, azi l-am simtit in lift si mi-a facut greata asa ca adio si parfumul asta...

Corina, la 9 ani sper sa aiba foecare camera lui, sa nu mai aiba nevoie sa doarma impreuna. Sa vedem ce e bebele asta, ca daca e fetita, cand face ea 3 ani, adica exact la 9 ani ai lui John, o mut cu Jodie si pe John singur. Si apoi, daca o mai fi bebe 4, cand face ala 3 ani, il mut cu bebe 3 si pe Jodie singura. Haha, bag sama ca peste 10 ani imi trebuie casa cu 5 dormitoare, m-am scos, tre sa il anunt pe barbata-miu

Va pup, pauza s-a terminat, capul la fund -- ma duc iar sa gem...

Mergi la inceput