Trusoul de botez
Va salut pe toate fetelor !! Inca nu sunt mamica astept, astept, si sper sa vina barza si la mine . Am o mare dilema, o sa fiu nasica si as dori sa imi spuneti si mie ce parere aveti despre trusourile moda noua care se dau la botez ? Am intrat pe diferite site-uri si am vazut acolo cate ceva, sincer ador ideea de a merge la biserica nu cu punga de lucruri ci cu, cutia gata pregatita si pe deasupra si frumos aranjata. Asa cum ziceam am vazut ceva ceva pe internet dar nu va spun preturile fetelor....am cautat si am tot cautat si am gasit ceva. Foarte dragut, ce pot sa spun,si pretul chiar OK, in fine va zic in mare si daca va intereseaza intram in detalii ideea este sa imi dati un sfat ma duc la finutza cu punga sau cu, cutia ? Am vazut ca are de toate acolo in cutie, ei ce ziceti ?
Raspunsuri
bulinuta27 spune:
sa iti traiasca finuta!
la bamboo de ex gasesti cutii goale frumoase si ieftine si acolo poti pune ce cumperi tu separat...cutiile de botez speciale sunt foarte scumpe si crede-ma nu merita, de banii aia ii poti lua alte cadouri!
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
roli25 spune:
E mult mai bine sa cumperi lucrurile separat. In cutiile acelea de multe ri se afla lucruri inutile (ex. camasute care la un bebe nu sunt practice ca li se ridica pe spate). Ii cumperi bebeului hainutele pe care le vrei, din cap pana in picioare si le aranjezi tu intr-o cutie frumoasa.
Mai mult decata atat, in cutiile acelea am vazut de multe ori hainute din materiale sintetice...ceea ce pt. un bebe mic nu e bine deloc.
Iti va mai trebui inca un rand de hainute complet pt a2-a zi cand ii vei face baita de mir, acasa.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
alberta_gc spune:
Multumesc mult pentru sfaturi ! Am sa merg si la Bamboo sa testez piata. Pana una alta sa va spun de trusou daca nu vrei lucrurile copilului nu le iei nici eu nu sunt de acord cu acele lucruri am vazut si eu calitatea, si in plus masura nu este intocmai potrivita. Trusoul are 2 cutii si are fasa mir, panza mir, trei prosoape, saculet cu sapun, sticluta cu mir etc...Dupa ce am rasfoit nu stiu cate site-uri sa zic asa m-am oprit la www.alexiacreation.ro si la www.serenityevent.ro dar vai ce preturi au cei din urma....si in plus te obliga sa cumperi lumanarea aceea la trusou care nu prea are inca priza in Romania, noi o sa luam tot cu flori.
roli25 spune:
Cum adica au sticluta cu mir??? Pai mirul ti-l da preotul, trebuie sa fie din biserica, sfintit....sa nu cumva sa iei asa ceva.
Un sfat, panza sa o cumperi la metru, sa fie din bumbac si sa iei mai multa ca sa o pui in 2-3 ca trebuie sa absoarba bine apa de pe copil. Ulterior, se obisnuieste ca nasa sa o tiveasca si sa-i faca cearceaf copilului.
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
SoriLea spune:
Alberta, te referi la lumanarea din tiull??
E adevarat ca inca nu au priza la noi, dar sunt la moda.
Eu am sambata botezul baietelului si am vb cu nasa sa-i cumpere una asa. Am vazut-o si e deosebita, mie si familiei mele ne-a placut ff mult.
Cele cu flori sunt prea clasice, asta e ceva nou si prinde bn .
Dupa botez am sa pun si vreo poza ca sa vedeti cum a fost lumanarica.
si sanatate multa va doresc.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
alberta_gc spune:
Pardon rectific am gresit sticluta nu este cu mir este pentru mir iar panza de mir este pe deasupra din satin ca restul trusoului si pe dedesupt are finet. Eu stiu ca finetul este OK mama ne facea scutece cand eram micuti
DA lumanarea acea cu tiul este foarte frumoasa si eu as fi luat una din pacate fina este adepta florilor asa ca dorintele se respecta. Pana una alta va spun ca maine merg sa vad trusoul fata in fata fac comentarii dupa poate si o poza sa va dati cu parerea.
sandy_2008 spune:
referitor la panza /crasma - eu am inteles ca tre sa fie doar o bucata de material, sa nu fie croita/cusuta/impopotonata ca sa aiba bebe posibilitati multiple in viata - daca este cusuta este ca si cum i-ai limita norocul / viata etc...chestii babestii :)
roli25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sandy_2008 referitor la panza /crasma - eu am inteles ca tre sa fie doar o bucata de material, sa nu fie croita/cusuta/impopotonata ca sa aiba bebe posibilitati multiple in viata - daca este cusuta este ca si cum i-ai limita norocul / viata etc...chestii babestii :) |
Am fost nasa de 3 ori si de fiecare data preotul a spus clar: "panza netivita". La fel a spus si la botezul copiilor mei.
Panzele inzorzonate sunt chestii comerciale.
BAIETII MEI IUBITI