"Va acuz" ca ati inchis topicul lui Marius!

"Va acuz" ca ati inchis topicul lui Marius! | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

De multe ori mi-as fi sters din memoria DC subiectele deschise dupa ce am vazut ce reactii au declansat!
Il inteleg pe Marius,am luat hotararea sa-mi inchid contul aici nu din cauza acestui Forum minunat ci din cauza acelora care il taie de la radacina in ultimul timp!
Sunt convinsa ca multi care posteaza aici,macinand nervii acelora care isi exprima liber opiniile, au sarcina precisa si se dau peste cap, folosind orisice metoda ca sa le vina de hac.
Marius este un user de mare sensibilitate si f. responsabil,ii inchideti subiectul?
Cu o mare eleganta a transferat disputele,credeti ca era necesar?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

De multe ori mi-as fi sters din memoria DC subiectele deschise dupa ce am vazut ce reactii au declansat!
Il inteleg pe Marius,am luat hotararea sa-mi inchid contul aici nu din cauza acestui Forum minunat ci din cauza acelora care il taie de la radacina in ultimul timp!
Sunt convinsa ca multi care posteaza aici,macinand nervii acelora care isi exprima liber opiniile, au sarcina precisa si se dau peste cap, folosind orisice metoda ca sa le vina de hac.
Marius este un user de mare sensibilitate si f. responsabil,ii inchideti subiectul?
Cu o mare eleganta a transferat disputele,credeti ca era necesar?

cre'ca DL Marius si-a inchis singur subiectul!

ce sa fie necesar?

b.nica, tu ai un mod foarte "interesant-ciudat" de a-ti expune parerile....
sunt convisa ca mai nimeni nu are nimik cu tine ca persoana, doar ca-ti trebe alta abordare!

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Hai sa-ti raspund romaneste Kariguld,abordarea mea este f. clara:Marius ca multi alti romani care se ambitioneaza sa traiasca aici,are momente de disperare cand isi da seama cum este manip..ulat de oameni de nimic,vanduti;acest sentiment te face sensibil si reticent.
Ai o groaza de ganduri de fuga, de constiinta,de...
Te intrebi de ce sa mai stai in aceasta tara vanduta, plina de vanzatori de neam.
Te intrebi ce viitor vor avea copiii tai intr-o astfel de tara.
Te intrebi cum vor trai ca venetici intr-o alta tara.
Te intrebi de ce ?

Mergi la inceput

Hai Kariguld,ca te vad f. bataioasda,incearca sa raspunzi in locul lui Marius daca poti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Te intrebi cum vor trai ca venetici intr-o alta tara.

Mergi la inceput

Daca Marius considera ca am vorbit in numele lui fara justificare are tot dreptul sa inchida subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

B.nica, daca ai lasa la o parte parfumul asta patriot si ai apuca problema de coltul celalat, mesajul tau, dealtfel foarte OK, s-ar intelege mult mai bine.

Asa, iti dai doar cu stangu-n dreptuŽ.

De ce esti suparata ca s-a inchis topicul? Mai aveai ceva important de spus? Spune acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu e cazul sa continue acest subiect. Ceea ce nu inseamna ca in spate nu am o doza foarte mare cu privire la cum decurg lucrurile in Romania. Am precizat si altadata voi acuza ceea ce se intampla in Romania prin toate mijloacele legale ce-mi vor sta la indemana.
Topic inchis.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput