Fiv in Ungaria 60

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Buna fetelor,
va citesc de ceva vreme si sunt impresionata de buna parere pe care o aveti despre clinicile din Ungaria unde se face FIV, marturisec ca in prezent cochetez si eu cu ideea de a face FIV la clinica Kaali din Budapesta ,din aceasta cauza as avea nevoie si alte alte informatii pentru a lua decizia finala. Dintre eftele care au fost deja la Budapesta v-ar ruga sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari:
1. exista hoteluri/posibilitati de cazare in zona clinicii, la ce preturi? sau din experienta voastra unde ati fost cazate/la ce costuri si posibiltati de ajunge facil la clinica, mentionez ca nu intentionez sa merg cu masina la Budapesta ci cu avionul,deci va trebui sa folosec mijloacele de transport in comun.De asemeni daca stie cineva cu ce se poate ajunge de la aeroport la clinica?
2. cite zile este necesar a se sta la Budapesta pe perioada desfasurarii FIV ului?

Daca s au mai scris aceste informatii pe forum imi cer scuze anticipat, va rog sa mi indicati unde.
va multumesc din suflet pentru raspuns.

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor..eu nu am vrut sa aduc contradictii...ci doar sa va aduc la cunostiinta ultimele preturi la budapesta

ma bucur ca am fost inteleasa

sophie76..hai cati dau eu ceva detaliii

mai intai clinica se afla in districtul XII, si exista fff mmm mijloace de transport pe orice linie
iti voi da niste saituri supe utile

http://www.destinationbudapest.hu/budapest_hotel_by_map/roman.aspx
http://www.budapestinfo.hu/noc/pdf/bpguide_ro.pdf

http://www.budapest-tourist-guide.com/budapest-districts.html#d5

vei gasii ff m detalii utile..eu de aici ma inspir ptr plecarea mea din septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

Ca si BALANTA , eu pe 7 iulie cand am fost am platit 21000 de forinti ecografia vaginala plus consultatia.
Adica preturile care sunt pe prima pagina sunt inca valabile, nu?
Oare exista diferente de pret intre clinica de la Seghed si cea de la Budapesta?
Poop toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Pupy, eu luna asta am fost la Budapesta, nu la Szeged (la Szeged am fost mai demult la o consultatie).
In prezent, se pare ca preturile de la Szeged si Budapesta sunt aceleasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

O cunostinta de a mea din Bucuresti a fost vineri la Budapesta si a platit in forinti, dupa pretul afisat pe prima pagina: 13000 HUF consultatia. Probabil ca preturile urmeaza sa se schimbe in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Salutari din Grecia !!!!avem un timp superb ,pacat ca mai avem doar trei zile .
I-mi pare tare rau pt fetele care nu a-ti reusit , dar capul sus si mergeti inainte ca o sa fie bineeeeee.
celor cu reusitaaa Felicitari !!
pt toateeeeeeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

ATELOCIN74 ce draguta esti tu, te gandesti la noi si in concediu. sa aveti trei zile luuuuuuungi de tot, cu soare si apa numai buna de balacit.
Concediu placut in continuare.
Multumesc mult pentru sustinere, nu a fost sa fie de data asta, dar mergem inainte. O sa ne vedem in septembrie, noi nu ne cunoastem decat din vedere, dar cand te voi vedea iti voi da un pupic maaaaare de tot, pentru ca te-am simtit alaturi de mine.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

In primul rand, referitor la cazare in Budapesta, vreau sa rog pe fetele care se ocupa de prima pagina sa posteze urmatoarea adresa a unei pensiuni probate de o prietena de-a mea, care a fost extrem de multumita de sederea acolo. Adresa fizica a pensiunii este:
Liderc utca nr 5, Budapesta
Adresa de web:
www.heliospanzio.hu

Bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta aici! Intreba cineva (David, parca?) de adresa pe care sa-i scrie lui Peter Kovacs. Din cate stiu e afisata si pe prima pagina, dar uite-o si aici: info@ivfpregnancycenter.com. Felicitari pentru alegerea facuta si multa bafta!

Cat despre preturi, mi se pare normal sa le dea in Euro si nu in Forinti, pentru ca nu toata lumea e obisnuita cu forintii, nu? Si mie la fel mi-a dat preturile in euro, iar eu am intrebat cum se face plata si mi-a raspuns ca se face cash, in Forinti. Nu cred ca e prea greu sa punem intrebari pentru a ne lamuri. Kovacs e un om f rabdator si mie cel putin mi-a raspuns mereu prompt la toate intrebarile.

Ma bucur sa vad ca din ce in ce mai multe fete merg la Budapesta. Asa cum a zis si Avalon , nu am auzit lume sa se planga de clinica sau de Kovacs. Multa bafta tuturor!

Laura 23+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Pentru ca cine s-a ocupat de capitolul trecut este in vacanta- multumim ca ne-a anuntat, ma ocup eu de urmatorul capitol pe care il gasiti aici CAPITOL NOU.
Voi adauga pe prima pagina a urmatorului capitol toate informatiile necesare pentru FIV in Budapesta, pensiuni, etc, absolut tot.
O sa va rog numai sa aveti putintica rabdare sa adun informatiile la un loc si sa le "fac loc" pe pagina... Kaali Budapesta nu e aproape deloc mentionata pe prima pagina si nu mi se pare deloc ok.

Rog moderatorii sa inchida acest capitol.

Multumesc

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 21+

Mergi la inceput