DVD la tetiera masinii

DVD la tetiera masinii | Autor: anemona

Link direct la acest mesaj

Vreau sa achizitionez un DVD cu ecran atasabil la tetiera masinii pentru fetita mea, sa-si faca de lucru la drumurile mai lungi.
Acuma vin intrebarile: aveti idee de unde pot lua, daca s-ar putea o recomandare in privinta dimensiunilor ecranului si alte detalii (tehnice, marca etc), daca stiti.
Am vazut ceva oferte pe net, dar nu ma pricep deloc si as vrea sa stiu ce ar trebui sa caut. Daca aveti si sunteti multumite/nemultumite de ele, povestiti-mi si mie, va rog.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

si noi vroiam asa ceva pt fetita noastra,tot pt drumurile lungi.
ne-am mai interesat intre timp si ajungeam cu instalarea la vreo 300 euro.
Pana la urma am cumparat un dvd-player portabil si ea il tine in brate ,pe picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

mai bine i-ati invata sa se bucure de drum, de calatorie, tv au tot timpul...prea mult tv, prea mult viata traita prin filme si desene si prea putin in realitate.
Jucati fazan, cautati sa admirati tot ce vedeti,faceti pauze si va miscati in natura, invatati-le sa descopere lumea:)
La tv se uita acasa suficient.

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi

http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Si noi am vrut sa achizitionam asa ceva cand avea piticul nostru in jur de 2 ani pentru drumurile de Romania cand faceam 2 zile pe drum si el nu stia sa se uite pe geam sau sa colaboreze cu noi la activitati ce se puteau face pe masina... atunci ne-am gandit ca il strica ca tragea de tot ce apuca si acum e prea mare si nu mai avem probleme cu masina ca i-am pus scaunul pe mijloc in spate si ne vb tot drumul si identificam marcile de masini . Uite un site cu multe modele ca sa iti faci o idee de modele si preturi sunt si cu 2 ecrane de la acelasi player daca ai 2 copii si le atasezi la ambele tetiere in spate : http://www.nextag.fr/dvd-pour-voiture/zzfrzB1z0--recherche-html?nxtg=2fed0a1c05f7-D84DEDDE053B7831 de asemnea gasesti si cureaua de atasare daca nu e inclusa cu apratul. Cele mai bune sunt cele care arata ca un ecran gros si se ataseaza de tetiera si introduci cd-ul in lateral. De cumparat din Romania cred ca poti cumpara de pe Ebay daca ai cont sau de pe www.Amazon.com care livreaza si in Ro, succes !

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

E o treaba buna pentru drumurile lungi neinteresante, de ex pe autostrazi si pe ploaie cum e pe aici. E o liniste in masina de necrezut. Se uita ei pe geam dar la urma ajung sa zboare bicuiti, jucarii, carti si la 150 km/h poate fi si periculos infara de super obositor pt sofer. Masina e cumparata asa cu resp dvd, ecran, casti toate de la aceeasi firma ca si masina.Vikinga 14+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

mai bine i-ati invata sa se bucure de drum, de calatorie, tv au tot timpul...prea mult tv, prea mult viata traita prin filme si desene si prea putin in realitate.
Jucati fazan, cautati sa admirati tot ce vedeti,faceti pauze si va miscati in natura, invatati-le sa descopere lumea:)

Deus, nu stiu ce varsta are/au copilul/copii tai sau cate drumuri (km) ati facut cu masina dar iti spun ca DVD-ul in masina nu e un moft.

al meu pusti acasa nu se uita f mult la tv, sunt zile la rand cand nu se uita deloc.
noi facem concedii lungi, cu distante mari parcurse pe autostrazi. de ex doar vacanta de vara din 2008 a fost de 6000km (bucuresti - tur elvetia - bucuresti). cantecele, jocuri, orpriri si alergari dar la un moment dat soferul principal (tati adica) dorea putina liniste - atunci un desen si castile si gata. vara asta am mers pana in corfu si peisajele din bulgaria sunt extrem de urate. cand am intrat pe autostrada de la Salonic la Egumenita (e noua, abia data in folosinta) au fost peisaje de vis pe care le-am admirat impreuna descoperind ca muntii greciei seamana cu niste brocoli uriasi in imaginatia lui fimiu, observand curcubeul etc. dar bulgaria nu a putut fi traversata fara un filmulet (m-am mutat si eu in spate sa vad unul).

noi avem dvd montat de fabricant cu 2 monitoare care functioneaza si separat, adica la fiecare monitor se poate urmari altceva. fimiu se uita la desene sau ceva documentar Animal Planet sau Nat Geo si eu la vreun film pe care acasa nu apuc sa-l vad. abia astept iar drumul de la sf lunii spre viena apoi elvetia sa mai vad vreo 2-3 filme. plus la intoarcere.

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi

http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

un mesaj tare moralizator! deja ma gandesc sa joc fazan si sa admir peisaje 6 ore pana la destinatie cu un copil de 3 ani obosit si fara chef de nimic. super idee!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

noi avem unul no name de doi ani, cu un singur ecran- sunt si cu doua ecrane pentru cine are doi copii, si a costat vreo 80 $
in rabais) merge perfect; Barbatu'meu pregateste intotdeauna macar un film nou pentru un drum lung cu masina; este cu difuzoare si ne cam deranjeaza si in fatza, acum aflu de la voi ca exista cu casti.
il mai inlocuim cu PSP-ul, alt ajutor de nadejde la drumuri lungi , si cu pauze intercalate;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Si noi avem unul cu doua ecrane si mi se pare super pentru drum lung si chiar pentru drumuri mai scurte, cum a fost ultimul in care sotul meu a plecat singur cu ambii copii din Bucuresti la Predeal. Nu-l vedeam jucand el fazan sau tinandu-i de vorba tot drumul. A fost cumparat in Austria de cineva la solicitarea bunicilor care ni l-au facut cadou de Craciun. Si uneori il mai folosim si in casa cand fiecare copil vrea sa se uite la alt dvd in acelasi timp ca oricum ei nu au cablu si se uita putin la televizor. Deci, merita!

Mihaela Zaharia
www.parenting.ro

Mergi la inceput