PRIETENE FARA TITLU (41)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
IRINA mi-am adus aminte,am aflat ca la magazinul de la Teba redeschis au acum ca marfa cam ce aveau expus in fostul magazin Iana din oras - si-ala desfiintat de si mai multa vreme la noi.Preturi ar fi de la 20 lei in sus la hainute.Deci presupun ca acum au doar haine din cele fara niciun defect,asta o fi singura diferenta ... Deci probabil mai merita cumparat una alta,ca-s de calitate.Dar numai ce-i musai evident,nu cum am mai luat io, numa' pentru ca-s ieftine si bune la joaca/stat prin casa,desi avea suficiente ... Are tricouri pe care aproape ca nu le-a luat decat rar pe ea si chiar de-astea Iana care nu le-a luat niciodata inca.Ca venind brusc dragutza de canicula,a purtat si poarta mai mult rochite lejere.Or fi bune ele mai in toamna.Si chiar la anul la cat e de silueta.
DENISA mersi si spor la treaba.Strumfii tai pe unde mai umbla?
MONI
36s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Moni- ieri au fost la Olanesti si s-au plimbat, acum am primit pozele si le pun,pe la strand, in parcuri, pe dealuri si maine cica tata vrea sa o duc la dans sportiv pe emma, merge sa vb cu o profesoara sa vedem dc o primeste.Ai mei sunt innebunit idupa ei, mai ales ca mai ua doar 3 sapt si apoi treb dusi la socrii-noroc ca merge si mama acolo macar 2 sapt ca altfel e avi de capul lui soacra-mea ca e greu si cu gradina si cu 2 copii,plus ca pe A nu il stie deloc
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
monica70 spune:
DENISA e foarte bine asa,ca-s fericiti si copiii,nu mai zic de bunici ! Si tu ai timp de vopsit pereti si de mobilizat husbandu' la treburi marete
Diana a zis ca doarme la mami,dar nu se stie ce idei ii mai vin pana colo la ora 23.Sper sa doarmna acolo ca azi am pus la spalat lenjeria de pat, inclusiv pernele - deci si perna ei si nu-i chiar zvantata de tot.
Azi n-am lucrat nimic la acte Ba nu, mint,am completat totusi niste ordine de plata urgente azi dimineata si de-atunci pauza.Uitat la TV,motzait in pat,net si umblat brambura ... nici mancare n-am facut.
Incet mai completez si cumparaturile.De exemplu acum dupa amiaza mi-am cumparat garmastan.Culmea culmilor ... taman acum seara au inceput sa ma cam doara sfarcurile la atingerea rochiei si pana acum n-aveam absolut nimic.Parca cu asta se dadea si cu cateva saptamani inainte de a naste,nu? Asa retin ca am facut la Diana,dar stiu ca l-am folosit intensiv.
Mor de foame,merg sa vad ce mai ciugulesc
MONI
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
![](images/user_woman.png)
Ursoaica spune:
Multumesc fetelor ... problema mea nu este ca nu am ramas, ca mai incercam pana se lipeste ... problema este "de ce nu vine cm?"
Denisa incepi sa te obisnuiesti fara ei? Parerea mea este ca soacra decat sa neglijeze copii mai bine raman la ai tai daca mai pot sa se ocupe de ei.
Moni sa va fie de bine tunsoarea ... of tot dulce papa ...
Ursoaica spune:
Moni eu pe sfarcuri ma dadeam cu bepanthen, dar intotdeauna ma spalam pe sani inainte de a alapta, nu stiu daca se poate da si in timpul sarcinii (poti inreba farmacista).
monica70 spune:
URSULINA pai eu zic ca ori esti gravi ori se poate sa se fi dereglat usor ciclul de la stimulare.Mai faci vineri un test si vezi ce si cum.
Bepanthene eu n-am avut deloc,eu stiam ca e pentru dat pe fudulet la bebe.Garmastanul nu trebuie spalat,asta e indicat si daca iti crapa buzele de exemplu.Dar e cam scump un tubulet mic aproape 30 de lei.
Diana tot dulce papa da,azi chiar s-a enervat mami ca degeaba nu ii da ea,ca aduc vecinele in curte tot chestii dulci si impart la copii Na' si opreste-o sa se serveasca si ea daca poti!
MONI
Bee spune:
Ursulino, deci astepti. Daca n-o fi acum, o fi data viitoare. Uff si eu am fost dereglata, dar de la natura. Asa si cred ca am ramas insarcinata a 3-a oara. Au fost vreo 4-5 luni cu menstruatie, fix aiurea. Ba la 26, ba la 36 de zile. Si mai si alaptam....
Denisa, e bine ca mama ta va merge cu copiii la socrela. Bine mai ales pt Alex. Ca va avea pe langa el pe cineva cunoscut.
Moni, eu cu Garmastan am dat abia dupa nastere. La Razvi nici nu a fost nevoie. Sa va fie de bine tunsoarea.
Mie mi-e tare cald. Nu stiu ce-o sa ma fac cu caldura asta. Am facut si o prostie azi. Il schimbam pe Razvan si am cazut din pat! Noroc ca era patul jos si eu am aterizat pe moale (propriul meu posterior ). dar de zdruncinat m-am zdruncinat si eu si bebele.
De copii ce sa va spun? Cand punem masa, Razvan tb musai sa duca el tacamurile, iar Ana farfuriile (2-3). Nu va spun cum e cand mananca! Cu furculita papa ok, dar cu lingurita e jale. Ana iar mananca destul de prost (dulciuri si cam atat).
Merg langa sotul meu sa ne uitam la un serial destul de fain.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Ei, mai jumate de ora si intram in zodia leului
BRANDUSA deci tu chiar o duci bine daca n-ai deloc nici contractii nici bubuituri Eu ii dau inainte cu 3 no-spa pe zi.Si mai iau calciul + D3. Azi am cumparat totusi iar o cutie cu multivitamine (dupa o intrerupere de aproape o luna) si ma gandesc ce sa fac,sa le incep acum sau abia dupa nastere.Cu Diana am luat multivitamine non stop,plus inca doi ani dupa ce am nascut.
Aoleu acum am citit,ai cazut din pat? Bine ca pe moale totusi
Diana e chiar hiper-pasionata de pus masa,inclusiv cu servetele si toate alea,ma seaca dar ca sa nu iasa cu scandal o cam las cand o apuca harnicia. Vizionare placuta,eu merg sa mananc ca mi-am facut dovlecei pane,ii pap cu rosii
MONI
Ana_m spune:
Hola ,
Ce faceti , v-a doborat caldura ?
Aici sunt niste calduri de nu mai poooooooooooot . Si mai trebuie sa merg la lucru in dupa-masa asta
. Nicu o duce pe Clara la mare cat sunt eu la lucru , ca e insuportabil pe aici
.
Musafirii au plecat , nu au stat mult , dar a fost fain. Ieri am fost toata ziua la plaja cu ei , si m-am bronzat si eu bine de tot asa ca de ultima tura .
Eu mai am de mers si maine dimineata la lucru si apoi am liber la facut bagaje . Azi sau maine incepe aici un festival medieval , tin tot wekwndul , dar vreau macar maine seara sa iesim putin sa vedem
.
sambata plecam la drum si sambata seara poposim la Mira unde o sa stam si duminica , sa aiba copii timp sa se desfasoare o zii intreaga . Si apoi luni din nou la drum , poposim in Germania , la niste cumparaturi
, si sa speram ca luni seara ajungem in Timisoara .
Asta e programul meu pt urmatoarele zile.
Ingrid , parac ama intrebai da stam mai mult o luna am vrea sa stam , sper sa ne vedem .
Moni mai ai putin pana sa faci targetul cu 1 aug , da io nu pricep de ce sa iei mai putin cu 200 ? is tampiti astia sau ce ?
Bee ai grija , bine ca nu s-a intamplat nimic cu cazatura , saracul bebe , o fii crezut ce e cutremur
Denisa spor la treaba si la tot ce faceti , sa va iasa bine .
Ursulina, imi pare rau ca nu a iesit ,dar na , e prima oara, las ca va fii
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marchplayer/marchplayer.jpg)
marchplayer spune:
Moni, am intrat expre sa vad cum mai esti. Vad ca tot la burtica este bebelasul. Tu nu faci cezariana??
Pup toate fetele.
Denisa vad ca ai tai copii se distreaza prin Romania la bunici. Foarte bine ca i-ai adus. Tie cum ti-o fi fara ei. Cred ca duci lipsa de activitate acum:))
Pacat ca n-a venit cu frumuseii canadieni si pe la mare. tare mi-ar fi placut sa-i vad si eu.
Bee eu pe zi ce trece constat ca-i viata mai frumoasa si mai usoara pe masura ce Rares creste si ma inteleg cu el. Presupun ca si la tine este cam la fel, doar ca tu ai o burtica imensa si in curand un nou nascut. sarcina usoara in continuare ca tu mai ai ceva pana sa nasti.
Noi suntem bine. Trecem acum peste o perioada mai urata ca am cooptat o enteroviroza la ziua lui Rares si avem dureri de burtici, febra, varsaturi, diaree(adica de toate). Si ca sa fie treaba treaba am o prietena la mine care are si ea doi copii cam de varsta alor mei care s-au virusat si ei. Deci am 4 copii pe tratament si regim.
O vara frumoasa in continuare.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete